Noc muzeja

Started by AquArius, 31-05-2006, 09:26:42

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

AquArius

www.nocmuzeja.org.yu

Odr¾aæe se 3. juna 2006. na vi¹e od 20 lokacija. Meðu brojnim zanimljivim sadr¾ajima, posetioci æe, pored vi¹e koncerata i performansa, moæi da vide i :
• vampire i vukodlake u kazamatima Kalemegdana,
• izlo¾bu o istorijatu Interneta u Pedago¹kom muzeju,
• „Otkrijte Vasionu“ u Opservatoriji i Planetarijumu,
• "©ta je ispod", donji ve¹ kroz istoriju u Etnografskom muzeju,
• avanturu "Vremeplov" u tri beogradska muzeja,
• izlo¾bu o istorijatu èokolade u Vojnom muzeju

Karte po ceni od 150 dinara su u prodaji u Bilet servisu, Mamutu i svim IPS radnjama.

Bred

Bravo aqua, ja sam to jos pre 2-3 dana hteo da postujem al nisam imao vremena :(

AquArius

katarina

E hvala na informaciji. Ja sam bila prosle godine i bilo je super! samo, dosta ljudi je stajalo u redovima ispred pojedinih muzeja, tako da u neke nisam ni uspela ni da privirim!

Darker

E kad to počinje? Ja sam na koncertu od recimo 8 do 10, pa jel ima svrhe tada? Mislim, koliko kontam, to traje do zore?

katarina

Mislim da je prosle godine pocelo u 18h(ili u 20h, slagacu te), ali traje minimum do 2h posle ponoci!
Ja sam otisla negde oko 23h, pa verovatno zato nisam mogla ni da udjem.

Nina

И ове године је од 18 до 2, Ñ,ако видеÑ... на једном билброду.

Darker

Ako neko želi, ima mogućnost da danas (petak) dobije dve karte za Noć muzeja od Politike. Sve Å¡to treba da urade je da budu meÄ'u prvih dvadeset koji će se javiti na telefon: 330-1759 od 12:00 do 12:30h... Srećno!

Sara

Cula sam da ce cela manifestacija poceti koncertom na Kalemegdanu (kod Pobednika)!!!

(sve je u znaku Tesle, bice veoma zanimljivo!)

AquArius

Dragi moji,   :>
Manifestacija traje od  18h - 02h
Inace, za sve sto vam se bas svidi, vredi otici i ranije.

Ako odete na sajt, mozete da preuzmete program, pdf format, kao i tacnu mapu lokacija, mozda bi to moglo da se linkuje ovde negde u temi.

Bred

Darker, zovi i uzmi kartu za mene, trenutno sam dekintiran a studenstkog kredita nemaaa, smwc :>

katarina

Jel zna neko, hoce li biti karata u muzejima?????

U bilet servisu nema, kao ni u Mamutu, a tapkarosi prodaju za 250din!!!!

Darker

E nisam ni ja zvao, bio sam u čitaonici :angel:
A neću ni stići... :'(

yeca

Ljudi bre, a sto ste toliko poludeli za muzejima samo u noci koja im je posvecena???
Sta je sa celom godinom pre i posle iste?

Nesto nisam primetila da se na forumu pricalo o njima i ranije...

katarina

Quote from: yeca on 04-06-2006, 11:03:37
Ljudi bre, a sto ste toliko poludeli za muzejima samo u noci koja im je posvecena???
Sta je sa celom godinom pre i posle iste?

Nesto nisam primetila da se na forumu pricalo o njima i ranije...

E pa evo ti logicnog objasnjenja  :happy:

Jedna noc, pa da obidjes bar 5 muzeja, pa se isplati(finansijski) i jos PLUS =>za one koji su zauzeti preko dana :P je to idealno resenje, jer masa muzeja inace ne radi do kasno. Idealan potez nadleznih da konacno pokrenu malo kulturu ovog grada. A i ovaj narod treba da se malo kultivise, sve je manje Beogradjana koji idu da bi videli a ne da bi isli i bili vidjeni!! Ovako bar odu pa im nesto i ostane. Ja sam na zalost bila sprecena da idem ovaj put :( ali se nadam da cu moci na jesen. :smile:
Inace, izlozbe u Narodnom muzeju su super.

Jos da uvedu i "Shopping night" jednom u dva meseca i ja cu biti presrecna:)))))) :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: