Konkurs za idejno resenje izgleda novih plakata, flajera i nalepnica

Started by Darker, 04-10-2006, 22:53:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Darker

Vampir i ja ovo shvatamo lièno :K :K :K
Okili, Hulio, otvaramo konkurs za najbolji plakat, po kome æe se raditi i flajeri... pobednik dobija veèno besplatno piæe u Bolonji(jedno dnevno naravno :K :K :K)

Vampire 666

Da licno! :K Flajere sam spremio za jedno vece, jel se sve to desavalo usred junskig roka i bio sam u stisci s vremenom...

Konkurs je ok...S obzirom da ja nisam umetnik, prepustam taj posao nekom kreativnijem...

Bred

Pa da, sklepani su na brzinu. Posto smo se sada malo oparili tj posto ste vi NESEBICNO prilozili svoje donacije, svako prema svojim mogucnostima, mozemo da razmisljamo i o nekim kvalitetnijim flajerima, nalepnicama i plakatima. Dajte svoje predloge kako bi to trebalo da izgleda a ono sto je vaznije jeste da ako neko zna, koliko bi to kostalo, mislim popsebno izrada flajera(u boji npr), nalepnica, plakata?

Ako neko ipak odluci da se ovim ozbiljnije pozabavi svoje radove moze da salje na email farmacijaforum[et]yahoo.com sa subjectom: Konkurs za plakate

hulio_salinas

nisam ¾eleo da vas uvredim.... shvatam vas... samo sam vam rekao ¹ta mi se nije svidelo...

a nisam ni znao kako je tekla noæ kada si pravio flajere...

probaæu da vam dostavim ideju, ako budem imao vremena...

Darker

Ma super, samo si nas usmerio kako da pravimo dotiène... :] za to!