Kafana Bolonja u novom podforumu

Started by Bred, 06-10-2006, 14:20:58

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Otvoren je nov podforum u Caffeu-Kafana "Bolonja". U njemu se, od danas, nece vise racunati poruke. Forumi u kojima se jos ne racunaju poruke su Igr bez granica, Zelje, cestitke i pozdravi. Ovo je bilo potrebno uvesti jer nemamo adekvatan pregled aktivnosti clanova koje smo "markirali" za potencijalne moderatore. :wink:

pereca

Ti to zbog mene  :>
Kasno si se setio, postala sam extra forumas  :K

Bred

xexe, ma kakvi zbog tebe, imas ti dosta kvalitetnih postova :K

vladimir

Hehehe, èim mene nema, mi¹evi kolo vode! :K :K :K
Ma, samo da smo mi ¾ivi i zdravi! :>

lijepa bosanka

Ne pereca....ovo se odnosilo na MENE!!!! Nije mi ni do cega,a on me jos zeza!!! :roll:
neka,neka....i treba mi tako...kad hocu da budem dobra!!!! Pocecu ozbiljno da razmisljam o ostavci!!! :lol: :lol:

vladimir

Samo i poèni da razmi¹lja¹ o tome i imaæe¹ posla sa mnom... :wink:

pereca

Vladimire, potcenili ti kafanu  :stid:
Uvazavas odluke diktatora?  :F

vladimir

Hahahaha, uvek sam se borio protiv diktatora i uvek sam terao kontru.ZA¹to bi sada bilo razlike?
StvAar je u tome ¹to je kafana najpopularnija, mora valjda da se malo zauzdamo ( ali juèe :K ).

pereca

Mozda da zapocnemo neku duboko filozofsku diskusiju u kafani pa da mu zamazemo oci?
Ili da ga prosto prebijemo?

vladimir

Ovo poslednje prepusti meni!Popio mi je svu koka-kolu u kafani, a nije platio! :>

pereca

Darker

Po¹to sam ja 60% vlasnik dotiène, ja se pre svega pitam :F :F :F
A ja sam se i dogovorio sa Bredom da se to uradi :> :> :> :>
Mislim da nam kavana ipak zaslu¾uje posebno mesto na forumu, pa makar se ne raèunjale poruke :K 8) O0

pereca

Bla, bla,...
Neka vam bude (iako sam vam ja dala 30000 din od skolarine za tu kafanu, al se zaboravilo  :F )

AquArius

Mislim da je ovo (oko brojanja tj. nebrojanja poruka) super ideja!
A verovatno bi ga trebalo prosiriti na jos koju temu.

stef

Podrzavam (iako se ja tu nista ne pitam, al ajde radi fazona). :loptica