Dilema: "©to da mu ne dam?" VS "Zaraðuje vi¹e para od nas!!!"

Started by hulio_salinas, 07-10-2006, 09:16:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Pitanje: "©to da mu ne dam?" VS "Zaraðuje vi¹e para od nas!!!"

©to da mu ne dam?
Zaraðuje vi¹e para od nas!!!

Vampire 666

prosiricu svoju ideju na sve prosijake...samo treba primeniti Darvinovu teoriju u praksi i ne zanositi se altruistickim idejama...

Bred

Bred nikom nista ne daje iz principa. Pitanje je dal bi i meni neko dao da se , ne dj Boze nadjem u takvoj situaciji. I ono najbitnije-prisustvovao sam sceni kada su mene i drugaricu presreli cigancici naravno trazeci pare, i ova drugarice je rekal da nema, ili im je dala malo po njihovom kriterijumu, vise se ne secam, uglavnom, taj mali cigancicic je tako poceo da je kune, da je mneni doslo da ga smozdim n alicu mesta. I to nisu neke bezazlene kletve vec cak naprotiv. Nisma mnogo sujeveran ali ne volim da me neko kune i proklinje bez ikakvog razloga. Mislite o tome.

pereca

Ja sam imala sledecu situaciju:
Knez Mihajlova ulica. Kupujem sendvic, mrtva gladna, sanjam ga od prvog predavanja(ako neko zna to su oni Boom sendvici, mmm), sto je bilo daavno... prilaze dva cigancica i traze "dinar", ja im dam kusur od sendvica, uzmem lepo sendvic, mirisljav, topao, voda mi ide na usta...napokon, hocu da ga zagrizem... iznenada mala crna rucica mi OTE SENDVIC IZ RUKU! Kad pogledah, onaj isti cigancic sto sam mu dala pare!
E neces vala! Pocnem da se otimam tu za moj sendvic sa malim cigancetom i uspem da povratim moju imovinu. Mali pobeze. Necete verovati, ali tooooliko sam bila gladna da sam u slast smazala moj sendvic, a tek posle mi dodje u glavu da ga je cigancic hvatao prljavim rukama. Ma nek ide zivot..

Smrda

hahaha....kakvi primeri...a ja mislila da se to samo meni desava....
Bred ja kapiram tvoju nevericu i ja sam se vodlila istom logikom dok mi nije zatrebalo....
a sad....kako kad...ako bas pomislim da je prevarant tada ne dam,u ostalim slucajevima dajem iz razloga...sta da meni zatreba?!?!?!
pa ja bih volela da meni neko pomogne ako ustreba.....

nasty girl

imaju neki cigancici na trgu koji uvek trae pare...i ako im ne das pare oni prete da ce da te pljunu... :confused:

hulio_salinas

e njima dajem!!! kad se mora, mora se... xexee

¹alim se... davao sam ¹akom i kapom, ali sada vi¹e ne... suvi¹e su bezobrazni!!!

dajem onima kojima je to stvarno potrebno... mislim na hendikepirane, ali na one u punoj snazi koji kukaju da nemaju ni¹ta, ne..

Bred

I ono sto mi jos vise stvara odbojnost jeste ono sto sam davno cuo-da ciganke namerno lome noge deci posle rodjenja da bi bili "defektni" kako bi one imale na koga da se pozivaju kada prose, kao i to da su mnogim prosjacima nudili posao lai su ovi uvek to odbijali i vracali se da prose...

hulio_salinas

***Bred... to je stra¹no!!! èoveèe èime se ljudi bave... aaaaaaaaaa... kakva ludnica!!!

nasty girl

@ Bred

ne bi me cudilo i da ciganke to stvarno rade... :H :H

vladimir

Izgubili biste apetit na neko vreme kada bih vam isprièao na koje sve naèine se sakate ljudi koji æe da prose... :ohwell:

Al-Jasmina

Apropo zloupotrebe te dece za prosenje, ona deca koja po ceo dan provode u rukama majki koje
setkaju od auta do auta proseci ili sede na kartonima proseci
nekada mogu biti pod sedativima... :shock
majke ih nabobaju pilulama pa su mirna ceo dan...
(http://nono9.us)

hulio_salinas

vladimir

Smrda

ja bih takve manipulatorske organizacije polila benzinom i onda.....kkabooom!!!!!!!!!!!!!!!!

Al-Jasmina

E ljudi, naslov teme je tako blesav ako pogledate samo prvu " " recenicu... :roll: :)