Dilema: "©to da mu ne dam?" VS "Zaraðuje vi¹e para od nas!!!"

Started by hulio_salinas, 07-10-2006, 09:16:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pitanje: "©to da mu ne dam?" VS "Zaraðuje vi¹e para od nas!!!"

©to da mu ne dam?
Zaraðuje vi¹e para od nas!!!

AquArius

Sakate cigancice, a rekose mi i da male bebe drogiraju lekovima da se ne bi drale gladne ili kad im je hladno...
I ako malo bolje razmislite, da li ste culi one bebice nekad da odaju glasa. Ja nisam.

Al-Jasmina

Smrda

ni ja nisam primetila da se cuju...ali stvarno ne zelim da verujem da ljudi idu dotle......dodje mi da povracam....

AquArius

Darker

A i ¹ta zna dete ¹ta je jedan dva bensiæa :K
Mada, kad malo bolje razmislim, i nije tolkio sme¹no .grins. .grins. .grins.

yeca

E sad ozbiljno, ja ne znam kako je kod vas u kraju, ovamo kod mene su prosci pre¹li na vi¹i nivo, malo malo pa na vratima koje-kakva udru¾enja Roma, ovih i onih jbt ne mogu da nava¹em pare za svakog, sve kao "ajde daj da te ne bije maler", a ne znam ni kome dajem ni za ¹ta...
I re¹ila sam nema vi¹e.... Za**bi.... Na ¹ta to lièi.,... Zamisli da svako ko nema leba da jede da krene u obilazak parohije... :roll:

Korisnicko Ime

Stojim ja na stanici kod Banije i prilazi mali ciga. Kaze "Daj kume neki dinar"... Nemam pojma zasto, ja njemu zatrazim  neki dinar. Kad, vadi klinja hrpu sice i tutne mi u ruku :K

nasty girl

zoe

Prilazi mi mali ciga negde na NBG: "Gospodja, daj neki dinar... Bog ti da zdravlje!" (izgovorite ovo pravim akcentom)

sandric

Cigancici koji prose me vise nerviraju,uvek mogu da se zaposle i da zarade svoj hleb,nego je ovako lakse...muka mi je od njih pun ih je grad...
Uvek mi je zao kad vidim starije bakice kako prose,tuzno je kako u starosti moraju da mole za dinar-njima uvek dajem novac....

Masha

Ja im uvek dam. Znam da u vecini slucajeva taj novac daju za cigarete i druge gluposti, a ne da bi nahranili decu, ali to je njihova stvar. A sandric je pomenula bakice - ima jedna baka koju, gotovo uvek, sretnem u Grinetu kako prodaje svoje crteze i nikada nece da uzme pare, a da vi ne uzmete crtez. Njoj uvek dajem jer mi je bas zao - mnogo je stara i pogrbljena i tako ide od stola do stola i nudi crteze.

AquArius

znam za tu bakicu, muka me uhvati kad vidim te bakice... tad se pitam - da l' one imaju nekog...

1. oni sto zickaju kod SKC-a, a mogu volu rep da iscupaju + dovoljno godina za bilo koji posao - njima ne treba davati ni dinara!
2. ima ona jedna sto prosi za slepu sestru, kad je vidim sve mi je jasno, a sesdtru sumnjam da ima.
3. jedan tip, mrsav, crn, srednje gradje i visine, sto zicka na svakom cosku, pa ga posle vidis i na Djavi u NSu, na Exitu... ja sam mu rekla - dala sam ti pare u BGu. samo je rekao - ok, hvala (a i inace je ljubazan).

emotivna ucena je nesto najruznije

Korisnicko Ime

3. Pa to je onaj lik koji zicka za vince. Imam taktiku za njega. Kada ga vidim, pridjem mu i ja njemu trazim za vince. Lik se zbuni redovno :K

AquArius

za pivce, za vince, za zivce... sta ti ja znam
a redovno cita novine tamo kod maxija u B. Jerkovic 
za to ima, sem ako nisu neke od pre Hrista
:>

Smrda

ej...a ta sto zicka za sestru...to je devojka koju sam spominjala.....u bg je stalno,a leti je svuda po crnoj gori.....
a ima i jedan decko sto sedi u grinetu cesto i onda skicira goste,pa ti nudi crtez....