Dilema: "©to da mu ne dam?" VS "Zaraðuje vi¹e para od nas!!!"

Started by hulio_salinas, 07-10-2006, 09:16:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Pitanje: "©to da mu ne dam?" VS "Zaraðuje vi¹e para od nas!!!"

©to da mu ne dam?
Zaraðuje vi¹e para od nas!!!

vladimir

U mom gradu je cuveni narkoman Pera Jagoda ( ako dosad nije riknuo ) koji trazi 5 dinara jer su mu stala kola i treba mu za benzin...

hulio_salinas

stopira me èovek... odvezem ga do neke tamo destinacije... pre nego ¹to je iza¹ao, rekao je:
"E projatelju, hoæe¹ da mi da¹ 100 dinara za autobus?"
moj pogled mu je rekao da se gubi sa licinog mesta i da ne poku¹ava da nekog ponovo zezne na isti fazon!!!

stra¹no!!!!

Smrda

hulio_salinas

AquArius

hulio_salinas

... pa da... to sam i mislio... xcexexexe

nemojmo da odemo u OFF... pi¹ite neke pimere... sigurno imate... ajde, nemojte se stideti...

Bred

Quote from: hulio_salinas on 10-10-2006, 20:57:48
stopira me èovek... odvezem ga do neke tamo destinacije... pre nego ¹to je iza¹ao, rekao je:
"E projatelju, hoæe¹ da mi da¹ 100 dinara za autobus?"
moj pogled mu je rekao da se gubi sa licinog mesta i da ne poku¹ava da nekog ponovo zezne na isti fazon!!!

stra¹no!!!!
wow ali si ti neka opasna faca, tvoj pogled mu je sigurno sve rekao :K :cvet

hulio_salinas

ma ne... nego imam kesice od nespavanja ispod oèiju, pa se svi ukenjaju kada ih (me) vide...

heheheee
8) 8) 8) 8)

Coolgemini

Uvek dam kad imam...Nervira me strasno kad kazem da nemam,a bakuta onda:''Dabogda te udario kamion,nesreco jedna pokvarena''.. :ninja:.od takvih konstatacija se sve vishe grozim da uopste i dajem kad imam...svestan sam da prose jer nemaju,ali nek malo obrate paznju na ponasanje i pristup prosenju..ipak trebaju da budu pravi glumci za to,a ne da mi pokazuju prljavstinu i ljigavi recnik :roll:..Do sada me niko nije pljunuo,ali zato me cigancici stalno udaraju sakom po dzepu>Pavlovljeva uslovna reakcija :> :>

sandric

Ma meni su najsmesniji cigancici koji peru sofersajbne kod Metropola,prvo sve zamazu onda ti otpevaju pesmicu a kad ima das novac izvade ceo spil para i pocnu da te prozivaju da imaju vise od tebe.....

AquArius

Situacija.

Apsolventska exurzija.
Mi u Veneciji. Trazimo nesto, lutamo okolo, uzivamo, nije potopljena nekom kisom... ili necim jos gorim...

Zena sedi i prosi. Mi prolazimo pored nje, ne dajemo joj nista, naviknuti na te i takve. Cuje nas da pricamo srpski i krene... sve po spisku na srpskom...
Mi svi u neverici...

E, svuda podji svojoj kuci dodji...
:>

Smrda

Darker

Riba stoji na semaforu u kolicima naravno, prilazi mali da pere staklo, ona u fazonu, ajde mojne pliz da mi brlja¹, pa krene da kopa ne bi li izvadila kakvu siæu da mu da ssamo da je ostavi na miru... Ne nalazi ni¹ta, ali vadi jedan Jogood, to je bukvalno jednio na¹la i daje mu... Mali gleda, gleda, nakezi se :K i ka¾e: pa faaaala, onako ¹eretski... Kakav car :> :> :> :>

nasty girl

Quote from: smrda on 10-10-2006, 10:51:52
ej...a ta sto zicka za sestru...to je devojka koju sam spominjala.....u bg je stalno,a leti je svuda po crnoj gori.....
a ima i jedan decko sto sedi u grinetu cesto i onda skicira goste,pa ti nudi crtez....

ako to nije isti lik...ima jedan i u meku na zelenom vencu i on isto crta ljudi i onda koliko mu das za skicu....

Smrda

ma 100% je isti,mrsav,crn izgleda kao narkoman...mene stalno skicira....i ja mu jednom pokazem da imam vec njegovo remek delo..a on ce meni,ali sad ti je drugacija frizura?!?!?eto....