Dilema: "©to da mu ne dam?" VS "Zaraðuje vi¹e para od nas!!!"

Started by hulio_salinas, 07-10-2006, 09:16:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Pitanje: "©to da mu ne dam?" VS "Zaraðuje vi¹e para od nas!!!"

©to da mu ne dam?
Zaraðuje vi¹e para od nas!!!

hulio_salinas

iz naslova vam je jasno na ¹ta se odnosi...

svakodnevno vidite vi¹e od 10 ljudi koji prose... neki su bezobrazni i drski, neki ¾ele da vam pomognu tako ¹to æe vam razmazati staklo na kolima, neki vam kukaju i mole vas da im date ne¹to...

kakve su va¹e reakcije?

Darker

Moja reakcija od pre par godina, pored akademije... J atek do¹ao sa mora, tako da odogovaram opisu prosca :K :K :K Za nekih sat vremena, isprosili smo za za po jednu palaèinku svakome, dobili smo svi po sladoled od ljudi koji su prolazili i vri¹tali od smeha, a ribice su dobile tatu kanom za d¾ :> :> :> :>

Tako da definitvno, zaraðuje vi¹e para od nas!!! :twisted: :twisted: :lol: :lol:

hulio_salinas

ccc...

koja si ti budala!!! ne mogu da verujem!!!!

axxaaaaxaxaaaxaaa

kakv ludak...

ccc...

hahahaah

no comment...

:K :K :K :K

Alnus Glutinosa

Darker, koliko si vremena proveo na moru? 2, 3 meseca? e sta tebi sve nece pasti na pamet!!  :K

Ja ne znam da odgovorim na ovo pitanje, nekad me ti ljudi strahovito nerviraju, a nekad mi bude zao...  :ohwell:

Darker

pazi, kad vidim bakutu kako na minus 15 sedi i prosi, naravno da joj dam jer da ima ne¹to drugo da radi, sigurno ne bi tu sedela... Ostalima ne dajem ni¹ta!! Mo¾da onim klincima ¹to peru prozore na semaforima, ako su ¹armantni...

Korisnicko Ime

Quote from: Alnus Glutinosa on 07-10-2006, 12:37:59
Darker, koliko si vremena proveo na moru? 2, 3 meseca?

Ma jok, skoknuo do mora na 5 dana...
Pa ja za 10 dana teskog pecenja na suncu ne pocrnim koliko on za jedan dan :D Manijak
LM, retko kad, sto ce reci nikad ne dajem prosjacima novac (Dare, uzdrzi se od komentara). Eventualno mi padne na pamet da dam onim bakama, ali na tome se zadrzim.

Darker

Quote(Dare, uzdrzi se od komentara)
hahahahhahahahhaha, kako, pitam se ja?Ba¹ me ¾ivo zanima da li bred daje proscima? :K :K :K :K :K :K :K

hulio_salinas

ja sam davao onima na semaforu, ali desilo se ne¹to ¹to mi je reklo da im vi¹e ne dam!!!

klinac mi razmazao staklo i pri tom malo ogrebao... ja mu dao 10din, a on mi ka¾e u bre samo 10!!!

AquArius

Darkeru, izgledas kao da si preplivao i pretrcao minimum iz Indije!!!
Melanin za izvoz.
:lol:  :lol:

Da sam te ja videla sa ovim natpisom - bila bih u fazonu - kad ovaj pre nauci srpsi (ili vidi neko mu napisao).

Darker

U, mamu vam :F :F :F :F

A niko nije primetio kako smo nacrtali sladoled kako se topi? A poèelo je iz zezanja, tako ¹to nismo imali gde da odemo, pa seli kod demije, a drugarica imala ¹e¹iriæ, i tako... Spontano :> :> :> :>

nasty girl

sta se meni jednom desilo...
bila sam na zeleznickoj, oko 10 uvece, putovala sam u Bosnu i zaustavi me ciganka sa malim detetom i moli me da joj dam pare trebaju joj da nahrani dete... i ja naravno naivna dam joj pare da bih videla da ona za te pare koje sam joj ja dala kupuje cigarete...

posle par meseci ja opet na zeleznickoj, putujem opet u Bosnu i opet ista cignaka i trazi mi pare da nahrani dete...ja joj kazem dacu ti pare ali idem sa tobom da kupis nesto hranu detetu i ona meni kaze e pa onda necu ni da uzmem pare...

sta dalje da vam pricam...

vladimir

Kada vidim male ciganèiæe kako prose, bude mi ih ¾ao jer njima te pare uzimaju njihovi odrasli sunarodnici.Na milostinji kriminalci i jajare zaradjuju veliki novac.®ao mi je kad vidim invalide i stare ljude koji prose, njima obavezno dam neki novac, ako ga imam.

Vampire 666

firer je imao gasne komore...a mi danas ne smemo ni da ih zovemo ciganima, jer to vec potpada pod krivicno...shmrtz... :'(

willie the scot

tracak nacionalsocijaliizma...mozda ima nade za tebe...

Darker

Neæemo sad o ciganima, tema je o pro¹nji, a ne prose samo oni... Doðe ¾ena, fino obuèena, pre nekoliko godina i tra¾i mi 100 kinti da pojede ne¹to?! Pa ako si gladna, 20 din, pa kupi hleb!! Nego je mastan izvor zarade, moj primer je oèigledan!!!!