Restorani

Started by Darker, 01-09-2006, 13:44:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

AquArius

Jandrlickinu Prirodu (Batutova 11)
i Slastu, kod crkve Sv. Marka.

:>

Bred

Meni se djasvi u monumentu.
:wink:

Darker

Quote from: AquArius on 31-01-2008, 21:03:38

Ta Batutova, to je odmah pored ©este gimnazije, ili pored Zvezdara teatra, ako ti je lak¹e tako :wink:

Darker

Restoran Oskar, na Doræolu, Braæe Baruha 6

Pihtije(najbolje koje sam jeo, ikad, bolje od domaæih :K)

Lovaèki paprika¹(srnetina, svinjetina i sva¹ta pone¹to...)

Punjena ve¹alica (prelivena kajmakom :K)

Vikendom rade samo do 8 :shock, radnim danima do 11 ali su vrlo ljubazni i predusretljivi... Enterijer je vrlo zanimljiv, podeljen u separee, intiman a na dohvat ruke konobaru :K . U meniu pre svega domaæa kuhinja, a poseban specijalitet radnim danima su gotova jela(pasulj èetvrkom, ako sam dobro zapamtio je ne¹to oko èega se ljudi biju :K)

Kolenica svinjska sa kiselim kupusom je sasvim dovoljna za dve osobe, npr. Cene su osrednje, dakle ni prevoske, ali nije ba¹ ni d¾abe, rekao bih odgovarajuæe za tretman :K
Preporuèujem u sv.sl. :cvet

dirigent

Kad su kafane u pitanju , samo priznajem tamo gde su kockasti stolnjaci.

Dobra klopa je u kafani CHUBURA (gradic pejton) za rucak , ali mora da se rezervise jer je krcato uvek. Porcije su obilate i vrlo ukusne.

Super je klopa u Domu lovaca - NJegoseva . Jeo sam jelenski but sa ceskim knedlama - da se rasturis. Sopska salata garnirana starim sirom izuzetnog kvaliteta (nigde nisam jeo bolju).

Riblja corba - Restoran Pasa kod hotela Jugoslavija , i kafana kod RUSA (samo petkom drze corbu) zadnja stanica 32-jke u Visnjici . Jedes DOKLE MOZES (150din + hlebac included) .

Malo Korzo - Bulevar Revolucije 464  - porcije gargantuanskih razmera fenomenalnog ukusa i garnirunga. Top 1 u gradu.

Panta Rei - na 25. maju sjajni (papreno skupi kolaci) . Torta od piskota je kao iz Zerboa izasla , ali kad pojedes neces vise hteti kolaca za dva meseca.

Fenomenalni minjoni UVEK SVEZI , cak i oni koji nisu cokoladni su sjajni - pekara u Maksima Gorkog preko puta pijace, 10 metara pre ugla sa Sindjelicevom.

3OPAH

Quote from: Darker on 03-02-2008, 11:35:07

Ta Batutova, to je odmah pored ©este gimnazije, ili pored Zvezdara teatra, ako ti je lak¹e tako :wink:

Hvala. Svracam prvom prilikom.

Enea

makrobiotski?

ja gotivim Guli u Skadarliji,
i Lava U Kneza Milosha..

Tinkerbell

Danas sam bila u Zapati, na vracaru,mexicki, super je!  :happy:

AquArius

@Enea
Oba su makrobioticka,
shodno tome vegetarijanska. mmmm ..

philoserbiana

darker,svidja mi se ona  punjena vesalica prelivena kajmakom   :happy:
vodim muza tamo prvom prilikom  :ziveli

katarina

I meni se svidja isto to!!! Krenula mi voda na usta!
Idem ja po malo kajmaka  :help2:

besno pile

Quote from: Tinkerbell on 27-02-2008, 19:58:07
e,a gde je zapata?
mnogo mi poznato....

Tinkerbell

Quote from: besno pile on 28-02-2008, 12:08:54
Quote from: Tinkerbell on 27-02-2008, 19:58:07
e,a gde je zapata?
mnogo mi poznato....

Blizu vise poslovne ili doma Lola,  druga paralelna ulica sa 27og marta.  Super je klopa, bas autenticna mexicka, siroki izbor kajpirinja, pored svega i svacega  :happy:

milicica

I meni je Zapata super restoran. Za nekih 700-800 dinara mozes da se najedes i popijes najmanje 2 pica. Porcije su sasvim dovoljne cak i za one koji mogu puno da pojedu, kao ja. Restoran se nalazi u ulici Vojvode Bogdana 13,  tel:3809-207.

Roben

Има нека кафан у Младеновцу, ишли моји другари на јагњетину (ја нисам ишо, имао сам испит  a005 али сам се увече мало напио са њима у граду)
Микеле ће да напише тачну локацију кад се врати у бг.