Koliko puta ste se zaljubili do sad? A voleli?

Started by Alnus Glutinosa, 06-10-2006, 21:48:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

nasty girl

Quote from: stef on 08-10-2006, 14:41:20
Quote from: nasty girl on 08-10-2006, 13:21:06
ja sam jako zaljubljive prirode...a volela sam 3. puta...tj. treci put i dalje volim... :wink:
A prethodne, ne volis vise?

:F :F :F

lijepa bosanka

Naðoh neko interesantno tumaèenje zaljubljenosti i ljubavi.....

Zaljubljenost: lièi na akutnu bolest.Groznicu.Napad.Traje godinu,do godinu i po dana.Najjaèi simpromi su joj u prvih ¹est meseci.Mo¾e biti zarazna i prenosi se veæ gledanjem na zaljubljenu osobu.Posledice su joj ogromne.Mo¾e imati tragièan ili sreæni ishod. U svakom sluèaju menja ¾ivot korenito.

Ljubav: lièi na hroniènu bolest.Te¹ko se leèi.Izaziva zavist i zavisnost.Retko je zarazna.Traje neodreðeno vreme.Ima uzlete i padove.Najni¾e taèke su joj stanja mr¾nje.Reaguje na protok vremena.Mrtva je kad vi¹e nema krivulju,kada pokazuje ravnu liniju.Ne preporuèuje se leèenje ljubavi. Ili je ima¹,ili ne....

Coolgemini

Samo jednom bio zaljubljen do koske...i plasim se da posle tog pucanja kostiju vishe necu moci da osetim isto....mada,sve je moguce...to je najbolja istina...danas se uvek rado setim tog perioda kad mi je sve bilo smesno i kad su mi se neke jako bitne stvari cinile beznacajnim...Bese to ljubav,prava ljubav,a voleti je bilo ono pravo...steta sto nije ostalo... :][

Vampire 666

...mislim da treba da uvedemo nov pojam - tinejdzerska (srednjoskolska ) ljubav...ona je ipak nesto drugacije od ostalih...

vladimir

Definitivno.U ovim godinama se mnogo zaljubim nego pre, npr. 8-9 godina, ali je zato intenzitet mnogo jaci sa vremenom. :wink:

Adonis_Vernalis

Vladimire, ti pominjes godine... hm... Dobro, nek ti bude... :)

pexualis

vise od 5 puta... :) i sigurno cu jos toliko puta pre braka...

Ljudi, LJUBAV je po meni svrha zivljenja, i smatram da svi moraju da u zivotu dosegnu taj stadijum, da mogu bez nekih prevelikih kalkulacija da se zaljubljuju, i da iskreno, i potpuno nesebicno vole, i da imaju petlju da nekome izjave ljubav, ako shvate da su potpuno odlepili za tim nekim, bez obzira na sve eventualne posledice...

Jedna od najlepsih recenica koja govori o ljubavi je iz knjige Afre Bena "Lutalica" koja glasi: JEDAN SAT PRAVE LJUBAVI, BOLJI JE OD VEKA GLUPOG ZIVOTARENJA!!!

A ko ima problem sa zaljubljivanjem, obavezno neka pogleda film DON HUAN DE MARKO, u cijem jednom delu se postavljaju 4 kljucna zivotna pitanja:

1. Sta je to Sveto?
2. Od cega je sacinjen Sveti duh?
3. Zbog cega vredi ziveti?
4. Zarad cega vredi umreti?

ODGOVOR na sva cetiri pitanja je, naravno, LJUBAV!!!

spojila sam poruke

Alnus Glutinosa

Yes!
Mada je mene Ljubav do sada samo sakatila, ali i dalje bezuslovno verujem u nju i iskreno joj se nadam...  :a

zoe

Vjeruuuuj u ljubav, sacuvaj nju,
vjeruj u ljubav u dobru i zluuu... :a

a dodje mi da napisem: pazi to je bajka sto ti pada na pamet... :(

Coolgemini

Quote...mislim da treba da uvedemo nov pojam - tinejdzerska (srednjoskolska ) ljubav...ona je ipak nesto drugacije od ostalih...

Tinejdzersko doba nije vezano samo za srednju skolu..a i ne mora da znaci da srednjoskolska ljubav ne moze biti prava..slazem se da je u vecini slucajeva to infantilni pokusaj bekstva od svakodnevice i bunt bez razloga,ali imash i retke zrele primere koji su uspeli da dodju do nje.Ne kazem da sam ja jedan od tih primera jer kod mene ta ljubav bese cudnovato prava,ali ne bese i za drugu polovinu :T

Alnus Glutinosa

Quote from: zoe on 11-10-2006, 21:50:34
Vjeruuuuj u ljubav, sacuvaj nju,
vjeruj u ljubav u dobru i zluuu... :a

a dodje mi da napisem: pazi to je bajka sto ti pada na pamet... :(

Zoe, jesi li ti to videla moj potpis ili isto razmisljamo?

zoe

Izgleda da je i jedno i drugo u pitanju... :cvet

Alnus Glutinosa

Quote from: Coolgemini on 11-10-2006, 21:51:07
Quote...mislim da treba da uvedemo nov pojam - tinejdzerska (srednjoskolska ) ljubav...ona je ipak nesto drugacije od ostalih...

Tinejdzersko doba nije vezano samo za srednju skolu..a i ne mora da znaci da srednjoskolska ljubav ne moze biti prava..slazem se da je u vecini slucajeva to infantilni pokusaj bekstva od svakodnevice i bunt bez razloga,ali imash i retke zrele primere koji su uspeli da dodju do nje.Ne kazem da sam ja jedan od tih primera jer kod mene ta ljubav bese cudnovato prava,ali ne bese i za drugu polovinu :T

I ovakvo iskustvo imam u svojoj arhivi... dobro se ja drzim!  :wink:

@zoe   :cvet

lycos

Al-Jasmina

Volela jednom ... imala tu srecu da je bilo obostrano...

a onda je ona nevidljiva nit koja nas je spajala i nakon raskida konacno olabavila i pocela da landara kad su dani vetroviti ...

Imala pa sad nemam... :ohwell:

Radujem se povratku sa rehabilitacije  :happy:  :loptica