Dragojeviæ veæ priprema i „Anðele 4“

Started by Bred, 07-10-2006, 23:43:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

U beogradskom Domu sindikata juèe je odr¾ana novinarska projekcija filma „Rokenrol uzvraæa udarac“ („Mi nismo anðeli 3“). Ovoj svojevrsnoj premijeri prisustvovala je veæina glumaca koja igra u novom nastavku urnebesne komedije, a folk pevaèica Seka koja tumaèi ulogu Smokvice do¹la je u stilu velike zvezde, na polovini pres konferencije, po zavr¹etku filma.

Srðan Dragojeviæ, producent i scenarista filma, otkrio je ekskluzivno za „Blic“ da æe verovatno u skorijoj buduænosti biti snimljen i èetvrti nastavak filma „Mi nismo anðeli“.

- Razmi¹ljam o prièi koja bi mogla da iznedri èetvrti deo. To je prièa o dve ¾ene, najbolje prijateljice. One su uspe¹ne, emancipovane, ali same, i tra¾e princa. I cela prièa je o tome ¹ta je za ¾enu princ i kako Anðeo i Ðavo nalaze tim glavnim junakinjama prinèeve, ¹to u Srbiji nije lako - rekao je Srðan Dragojeviæ i dodao da, iako nije re¾irao „Anðele 3“, nema nikakve zamerke.

- Presreæan sam, jer mislim da smo napravili izvrstan film. Jako sam ponosan na sve ljude, posebno na Petra Pa¹iæa, moju partnerku Biljanu Prvanoviæ, koja je kao producent podnela najveæi teret ovog filma, Igora Peroviæa, koji je napisao genijalnu muziku, i glumce koji su zaista super. Ne vidim nikakve mane u filmu - zakljuèio je Dragojeviæ.

Film je pogledao i Srðan Todoroviæ, ali po obièaju, nije bio previ¹e prièljiv.

- O svojoj ulozi ne bih mogao da prièam, ali sam fasciniran, da ne ka¾em frapiran, koliko je film dobar. Ja sam se kidao od smeha i, ako i ovoga puta ljudi budu prièali da je ovo prizeman humor, ja ne znam stvarno ¹ta nije u redu sa ovim narodom - isprièao je Todoroviæ.

Zoran Cvijanoviæ imao je posebnu podr¹ku publike.

- Mislim da je to posledica toga ¹to su moji prijatelji, znaèi ceo prvi tim vaterpolo kluba Partizan, bili tu - ponosno je otkrio Cvijanoviæ i dodao da je sreæan ¹to je u ovom filmu igrao ulogu koja mu se najvi¹e dopala.

- Oseæao sam se potpuno svoj. I kao u svim filmovima koje sam radio sa Srðanom Dragojeviæem, to je uvek bio moj teren, kako da ka¾em, uloga je pravljena za mene, i onda moja gluma ide sama od sebe - zakljuèio je Cvijanoviæ.

Neven D¾odan

Seka imala problema sa ljubljenjem na filmu
- Najsme¹nije mi je bilo na snimanju kada je trebalo da se poljubim sa Nikolom, a nisam imala pojma kako to treba da uradim. Pitala sam da li stvarno treba da se poljubimo, onako kratko, ili filmski. Na kraju smo se onako, slatko poljubili, ali neverovatno je ¹to smo jedino tu scenu sa ljubljenjem ponavljali 12 puta. Valjda zato ¹to smo se mnogo smejali. Ipak, zanimljivo je bilo tokom celog snimanja jer je ekipa bila divna - isprièala je Svetlana - Seka Aleksiæ.

--------------------------------------------------------------------------------
blic

Vampire 666

pereca

jeste Vamp, sad mi sve lici na trku za novcem  :roll:

hulio_salinas

ma daj bre... oba filma su jadna.. ne znam èemu sve to!!! nema potrebe vi¹e i¹ta dodavati...

Smrda

uzasan je i bas me nervira....nasao pa zasao!!!!!
provalio fazon i sad gura dok moze......dok nam se ne smuci!!!
a meni se smucilo...

Vampire 666

ne mogu da verujem da cu ovo napisati...kajacu se jednog dana...gistro...

gledao sam odlomke iz andjela 3 i vrlo mi se svidelo vidjeno....

AquArius

jbg
losije od dvojke ne bi smelo
a vec je i cd sa muzikom izasao
i sve uzasno smrdi da ce film biti na TVu za pola godine
ista meta isto odstojanje

Smrda

vamp  ?????
jesi li ti to smeksao?!?!?!
ili si bio u "bolonji" pa se zaneo?!?!?

da li moze losije od A2???
ne verujem....

AquArius

btw, film je pun reklama (citaj: brdo sponzora)
sad da li ti je bitno da li se djavo dere sa zgrade ili sa zgrade na kojoj pise metro (recimo, nemam pojma da li je nesto slicno u pitanju)
subliminal messages?
ma jok, sve se vidi, nema lazi nema prevare,
jos su nabacili i jednu projekciju pre premijere (kao zbog velikog interesovanja, a kako se drugacije dize interesovanje, ako ne ovako)

Smrda

eeeej,ljudi jeli jos nekoga taj klinac sa reklame,valjda glavni lik u filmu,lici na Kelsa iz veselih 70tih???

Bred

Anðeli nas zovu na premijeru
Rokenrol dobija bitku protiv turbo folka, makar na filmu

Udarac - "Rock’n’roll uzvraæa udarac" premijerno æe biti prikazan veèeras u Velikoj dvorani Centra "Sava" (u 18 i 20.30 èasova).

Film je uraðen prema romanu "Dan kada je crk’o Marshall" Srðana Dragojeviæa iz 1994. godine, napisanom da bude barijera protiv tada¹njeg re¾ima i sistema vrednosti. U saradnji sa Dimitrijem Vojnovim, prièa je sme¹tena u savremeni kontekst, a Petar Pa¹iæ je bio zadu¾en za realizaciju.

- Zapanjujuæe je da smo do¹li u situaciju da budemo kljuèna sprega izmeðu prva dva dela i ovog, koji izbacuje potpuno novu generaciju umetnika - rekao je Uro¹ Ðuriæ, Anðeo.

Naime, jedino èuveni dvojac Anðeo i Ðavo pojavljuju se u originalnim ulogama. Meðutim, pred njima je novi zadatak, nezavisan od junaka prva dva dela. Ovaj put, glavni akteri su biv¹i roker-sada¹nji turbo folker Dorijan i mladi frontmen alternativnog demo benda Marko. Poèinje konfuzija u kojoj dolazi do preispitivanja sopstvenih stavova.
ask ||||

24sata

Darker

Quote"Dan kada je crk’o Marshall"
Inaèe izjava Neleta Karajliæa, na nekom koncertu Pu¹enja, negde '88... odnosno, u sred koncerta je stala svirka, a Nele je prokomentarisao: E, jbg, crko Mar¹al...
Nisu slavno pro¹li posle toga... :K :K

Smrda

avgogh

Quote from: Darker on 11-10-2006, 09:20:39
Quote"Dan kada je crk’o Marshall"
Inaèe izjava Neleta Karajliæa, na nekom koncertu Pu¹enja, negde '88... odnosno, u sred koncerta je stala svirka, a Nele je prokomentarisao: E, jbg, crko Mar¹al...
Nisu slavno pro¹li posle toga... :K :K

al' bar je ostala extra fora sa tog koncerta...

a, stvarno, sto mu treba to... bas mu ne ide u prilog da exploatise naslov prvog filma... samo ga blati... bolje bi mu bilo da filmu da lepo neki drugi naziv, i ne blati ime kultnog filma. da li da ocekujemo rane 2 i lepa sela 2... i za to ima materijala... :P

nasty girl

mislim da je sve ovo preterano.....

andjeli I su zakon i ni dvojka ni trojka nisu ni prisle jedinici.... :ohwell: :ohwell: :ohwell: