Postavljeni novi smajliji

Started by Bred, 06-06-2006, 02:33:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

pereca

jes` vala, ubih se dok procitam Pipin post

pipi_duga_carapa

ja se izvinjavam ... ali ja imam tu naviku koju sam stekla na nekim drugim forumima, a to je da pisem smajlije ... posto ne volEm ove smajlike koji postoje ... i ne pristaje mi njihov izgled ... pa iz tog razloga samo pisem 'emocije koje izrazavaju smajliji' (8 nadam se da vam ne smeta puno?

Vampire 666

meni te kvacice i zarezi nista ne prestavljaju...

pipi_duga_carapa

p dobro - kako kome ...
kao sto smo imali slucaj da vidimo - post moze biti pogresno protumacen jer nije dobro procitan (u smislu svih reci) ... a isto tako moze biti pogresno interpretiran u mislima citaoca ... (8 e zato sluze smajliji ...
off topic (8

Bred

pipi prosto koristi ove kodove : )  i : > mislim da su ti ekvivalent onih koje ti koristis

pipi_duga_carapa

p nisu bas ekvivalent ... meni je prosto sad cudno da napisem 'normalno smajli' ili kada vidim 'normalan smajli' ... (navika je cudo ...) *napomena* ovo se sve odnosi na mene licno, kada ja pisem ili vidim da sam ja napisala 'normalan', izgleda mi nekako neprirodno ;p
a i ovi smajliji koje koristim su vezani za mene licno i neke ljude koje poznajem i nekako su postali 'deo mene' ... glupo zvuci, ali meni sve to ima nekog smisla (8

ako vam smeta pocecu da koristim ove 'normalne' ... (;

@ pereca - c c c .. zaista nema smisla (8 preterali smo zar ne? ;p

pereca

pipi_duga_carapa

hehe (8 evo ja prestajem (8
i to zvanicno (8
(osim ako me neko nesto ne bude pitao;p)
pozdrav! (;

lycos

pekmez

Pustite Pipi na miru, devojka/decko je sasvim u redu.

Wolf

Extra su ovi novi smajliji :luda

Alnus Glutinosa

:bljak:

ovaj je bio preko potreban!

Sjajno!

:namcor

Bred

Cekajte, nisam zavrsio :wink: :K

mikele

Slazem se da su neki bili neophodni,kao na primer :batina
A i ovaj nije los  a005
Svaka cast onom ko ih je ubacio(predpostavljam da je to Bred)  :Bog.Trebalo bi sto vise razlicitih emoticonsa ubacitia (neke mogu i da se izbace,da se ne gomila),da nam forum bude raznovrsniji i zanimljiviji

Wolf

Ma neka ih. Sto vise, to bolje :loptica