Sve o prijemnom ispitu

Started by Bred, 09-05-2006, 12:01:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Bred

Ok, vidis li ti da sam ja objavio post 31.5. tacno kad je info objavljen i na sajtu fakulteta?! Pitanje je ko je pre postavio na net sto je u krajnjem slucaju i nevazno.

kyu_1987

Jel istina da je prijemni u poslednjih par godina bio nenormalno tezak, narocito iz hemije. Jel moze mozda neko da postavi neke od prethodnih prijemnih ispita.

Unapred hvala

Vampire 666

prijemni iz hemije nije tezak, a iz mate je cak smesan...

Bred

Postavljam danas cim dodjem kuci

kyu_1987

E hvala puno na zadatku i testovima. Puno si mi pomogao

Bred

Nema na cemu, preporuci nas dalje :)
Zaboravih da linkujem http://www.farmaceuti.com/forum/index.php?topic=302.0 i
http://www.farmaceuti.com/forum/index.php?topic=306.0

Ovde imate primer testa iz hemije za prijemni ispit u Novom Sadu, pa pogledajte i to  http://www.farmaceuti.com/forum/index.php?topic=315.msg2315#msg2315

pipi_duga_carapa

hi svima ... (:
htela sam nesto da vas pitam ;p naime, ovaj smer bh ~ videh da ima praksu u laboratoriji? da li zaista imaju - je l' kao u apotekama, zavisi gde zapadnes da li hoce da te prime na praksu ili je to samo na papiru da si bio na praksi, a u stvari nista ne radis? ako mi sada kazete da zaista imaju prasku uzasno cete me izbedaciti, zato pazite sta odgovarate;p
salim se ... tj malo lupetam ...
ehm ... htedoh jos da pitam koje su razlike izmedju ova dva smera? ali pri tome ne mislim na predmete, nego jednostavno razlike ... za sta si vise strucan sa jednim, za sta sa drugim? tj je l' dip.pharm. je kao opsti i sa njim mozes da radis isto sto i sa bh, a sa bh ne mozes sve sto sa dipl.pharm. LoL ...
naime, ja sam se razmisljala i hiljadu puta premisljala izmedju ova dva smera, da bih se odlucila za dipl.pharm. ... i prijavila se za isti smer ... a onda videla nakon prijave da bh ima praksu u laboratoriji da bih onda pozelela da sam se za taj prijavila ... ): i onda sam mislila, m ionako tu uvek ostane mesta, pa cu mozda moci da se prebacim i ako upadnem ovamo, no nebitno to nije moguce posto se prijavilo 68, a primaju 65 ... u svakom slucaju cisto me zanima roll ...
uh ... jesam smorila?

i da, jos bih dodala na ono sto je neko rekao da je dovoljno mesec dana za spremanje, ja licno nikome ne bih predlozila (cak i da 'upadnem') da se sprema samo toliko, ne zato sto ne moze da se stigne (to zavisi od predznanja), vec zbog nerviranja roll ...

i tako ...
mislim da je to sve za sad sto sam imala da kazem/pitam ..
pozdrav!

@Darker - 'dobar' potpis

Vampire 666

razlika je u mogucnosti zaposlenja i radnog mesta....
ja sam spremao mesec dana i usao na jet...

pipi_duga_carapa

a to kao mozes da radis isto sa oba ali vise u laboratoriji sa bh, a vise u apoteci sa df?

znam ... verujem da moze ... ali pod uslovom da nisi panicar i tako to ...

Vampire 666

sa bh posao ti je vezan za neku labiratoriju.....sa df imash mnogo vishe mogucnosti....

yeca

ba¹ tako kao ¹to ka¾e vampir!!
moj dr se zeza pa ka¾e da mb muækaju urin ceo ¾ivot...
mis'im sve ti je kako se snaðe¹..

pipi_duga_carapa

Ok (; hvala u svakom slucaju (;
uostalom jos nisam upisala brinem sta cu da radim ;p
poz
(:

Bred

Najvaznija razlika-sa titulom df mozes da otvoris privatnu apoteku sa bh NE MOZES!

pipi_duga_carapa

uh koja razlika (: kome jos treba privatna apoteka (: ima ih vec toliko (:
tnx (;

ivilija

RAZLIKA JE VELIKA A TO SKONTAS VEC NA POLOVINI FAXA! JA SAM MB SMER I JAKO SAM ZADOVOLJNA NE BIH GA MENJALA NI ZA STA NA SVIJETU!!!
TACNO JE DA SA MB SMEROM NE MOZES DA OTVORIS APOTEKU,ALI KAKO SI I SAMA REKLA TO JE MANJE BITNO!!!
MI (ZA RAZLIKU OD DF SMERA ) IMAMO VEZBE NA KLINICKOM I URGENTNOM CENTRU STO JE PO MENI JAKO VAZNO,JER VIDIS STVARAN SVET OKO SEBE, NA FAXU SI IPAK USUSKAN! AH DA, IMAMO PRAKSU I JA SAM JE ODRADILA U BOLNICKOJ LAB.
SVE ZAVISI OD AFINITETA,A JA OVAJ SMER OBOZAVAM I NIKADA NE BIH UPISALA NESTO DRUGO A TO MOGU DA POTVRDE I MOJE KOLEGE SA SMERA(BAR ONI SA KOJIMA SAM BLISKA DA MOGU I U NJIHOVO IME DA GOVORIM)!!!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: