Sve o prijemnom ispitu

Started by Bred, 09-05-2006, 12:01:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Bred

http://www.pharmacy.bg.ac.yu/upis/prijemni/

Vampire 666

ma prijemni je opustencija...ucis mesec dana po 8 sati i pusus paklicu dnevno, a pred sam prijemni 2 i upisaces sigurno... 8)

Phenomenon

Pozdrav svima!
Interesuje me, ako neko moze da mi kaze, koja su sve dokumenta potrebna da se predaju pri predaji dokumenata pre prijemnog?

Darker

Auuu, kad je to bilo... :> :> :>
Pazi, koliko se ja seæam obavezno svedoèanstvo iz srednje i izvod iz matiène knjige... E da se ne bi negde za*ebo, evo ti telefon pa saznaj iz prve ruke:
Telefon farmaceutskog fakulteta: 011/397- 0379

Bred

Kopije svedocanstava, original na uvid, izvod iz knjige rodjenih... to je ono cega se secam sa mog upisa

zlikovac

Imate li mozda testove iz hemije i matematike koji su bili na prijemnom ranijih godina??Nalazio sam to na zvanicnom site-u fakulteta ali sada ih nema...
ne polazem ove godine,tako da mi nije bas hitno,ali bih voleo da vidim kako to izgleda...pozdrav... 8)

Bred

Imam , samo da nadjem, svrati kasnije :)

Phenomenon

Quote from: Darker on 28-05-2006, 17:55:12
Auuu, kad je to bilo... :> :> :>
Pazi, koliko se ja se�am obavezno svedo�anstvo iz srednje i izvod iz mati�ne knjige... E da se ne bi negde za*ebo, evo ti telefon pa saznaj iz prve ruke:
Telefon farmaceutskog fakulteta: 011/397- 0379

Thx!

pereca

Quote from: Bred on 29-05-2006, 12:19:54
Kopije svedocanstava, original na uvid, izvod iz knjige rodjenih... to je ono cega se secam sa mog upisa

I naravno - pare! Za ostalo ces lako.

Bred

Polaganje prijemnog ispita u Bgu kosta 6000din!

Phenomenon

6000! Jesi siguran!?
Znam da je na medicini 3500, dok je npr na arhitekturi oko 10000, ako sam nasao tacne info.

marer_86

pa znas sta jeste j amislim sest hiljada jer je nama bilo prosle godine 5000 za 4-5 listova papira, 2 ozo kartona i vezbanku iz mate!!! ALi nemoj se sad frkas oko toga sve ti pise na sajtu faksa .. mislim da ti je bitno sto znas kad su ti prijemni!!

Bred

Marer, ne siri dezinformacije. Na sajtu fakultete ne pise ili bar nije pisalo nista o cenama polaganja.
@phenomenon-to sam pitao na salteru studenstke sluzbe plus toliko je polaganje i u Nsu :wink:

marer_86

bogme gresis admine koliko ja vidim pise!!! i sve se slaze sa mojom izjavom
a evo i dokaza
Prijem dokumenata
Objavljeno 31. maja 2005. godine u 10:33
Prijem dokumenata po konkursu za upis u prvu godinu osnovnih studija na farmaceutskom fakultetu u ¹kolskoj 2006/07. godini obaviæe se:

21.06.2006. godine, od 9-14 èasova
22.06.2006. godine, od 9-14 èasova

Kandidati prilikom prijavljivanja (prijave se kupuju na ¹alteru fakulteta) podnose na uvid originalna dokumenta, a uz prijavu se predaju fotokopije (neoverene) svih dokumenata, i to:

Izvod iz matiène knjige roðenih
Svedoèanstva sa 4 (èetiri) razreda zavr¹ene srednje ¹kole
Diploma o polo¾enom zavr¹nom, odnosno maturskom ispitu
Dokaz o uplati naknade za polaganje prijemnog ispita i drugih tro¹kova u iznosu od 6.000,00 dinara na ¾iro raèun fakulteta broj: 840-1127666-05, ¹ifra plaæanja 189, sa pozivom na broj 15, svrha-uplata za polaganje prijemnog ispita. [/font]

Kandidat koji je kao uèenik III i IV razreda srednje ¹kole osvojio jedno od prva tri mesta na republièkom takmièenju koje organizuje ministarstvo prosvete i sporta, odnosno na saveznom ili meðunarodnom takmièenju, ne pola¾e prijemni ispit iz odgovarajuæeg nastavnog predmeta.

Kandidati se opredeljuju za smer prilikom podno¹enja prijave na konkurs za upis na fakultet.

marer_86

Quote from: Bred on 01-06-2006, 10:01:59
Marer, ne siri dezinformacije. Na sajtu fakultete ne pise ili bar nije pisalo nista o cenama polaganja.
@phenomenon-to sam pitao na salteru studenstke sluzbe plus toliko je polaganje i u Nsu :wink:
bogme gresis koliko vidis  - prvo skoci pa reci hop!!! :>