Stanovi topli od 15. oktobra

Started by Bred, 09-10-2006, 07:45:24

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Bred

GREJANJE - Beogradske elektrane spremne su za nastupajuæu grejnu sezonu koja poèinje 15. oktobra, najaviljuju iz JKP ‘’Beogradske elektrane’’. Iako bi grejanje stanova trebalo da poène 17. oktobra, krenuæe se ranije u subotu, 14. oktobra, da bi graðani, tokom vikenda, kada su kod kuæe, mogli da procene da li im radijatori rade. Beogradske elektrane zagrevaju 269.000 stanova, a ukupna dugovanja graðana prema¹ila su dve milijarde dinara, ka¾u iz ‘’Elektrana’’. Graðanima koji nisu izmirili dugovanja tokom leta, uz poslednje uplatnice uruèene su opomene. Program prikljuèenja 21.000 stanova na toplovod, zapoèet 2003. godine, privodi se kraju. Na daljinski sistem grejanja do sada je prikljuèeno vi¹e od 2.000 objekata, odnosno 1,3 miliona kvadratnih metara stambenog i poslovnog prostora. ||||

24sata

Alnus Glutinosa

Bred hvala na informaciji! Jedva cekam subotu! Smrzavam se!   :H

hulio_salinas

e stvarno je hladno... odlièno si ovo nabavio... sada mi je toplije oko srca... xexexe

Smrda

jaoooo.a ja tek dobila grejanje...sto ce da bude lepooooooooooo

Bred

pa u stanovima i nije toliko hladno jos uvek...

Adonis_Vernalis

Prednost novogradnje: kad je napolju -15, u mom stanu je uvek prijatnih +30...

hulio_salinas

prijatnih +30???

da nije malo mnogo???

koliki vam je pritisak vazduha na toj zapremini i toj tempteraturi...

oprostite, sad sam u tom fazonu... opsta i neorganska hemija i te stvari...

izvinite na OFFu

Smrda

ccc...sta nauka uradi od extra forumasa???? :K
btw...ja sam izvisila za ovu sezonu...nisu stigli da zavrse cevi u ulici,tako da meni opet ne gine TA...samo ne znam sta placam...mogucnost na grejanje ili luksuz sto imam radijatore za ukras??

Adonis_Vernalis

Zato mi, atipicni farmaceuti, na prijatnih +30 ili otvorimo prozore (bas me briga sto grejem ledinu, sve sam to uredno platio... ko ne veruje, fotokopiracu priznanice Infostana), ili pozavrcemo ventile... i onda nas greju komsije... Moj stancic je sav ususkan, tako da mi, koliko mi se cini, radijatori nesto i ne trebaju... :) Ili obucem nesto letnje, pa se razbaskarim... u mom stanu, pivo uvek prija... :)

Vampire 666

more i ova socijalisticka gradnja iz sredine sezdesetih(one zgrade prema Belom Dvoru na Dedinju) nije za bacanje...dan jos nije prosao a da ne otvaram terasu po sat vremena...setam go po kuci i idalje mi je vruce...

hulio_salinas

Quote from: smrda on 19-10-2006, 22:42:14
ccc...sta nauka uradi od extra forumasa???? :K

pa ne znam... jos nisam svestan svoje nesvesti...

dok se vi atipicni farmaceuti grejete na +30 (+TA), ja se grejem emocijama.... heheheheeee

to je razlika gornjeg i donjeg doma...

u gornjem domu je toliko toplo da mozes da obratis paznju na druge stvari (citaj: emocije)...    :K :K :K

pozdrav!!!

oprostite na OFFu, jos jednomm

Smrda

uf,uf...ala nas to neko proziva!?!?ja koliko procita tebi je bas trebalo grejanje... :K :K
!
Quote from: hulio_salinas on 09-10-2006, 15:17:02
e stvarno je hladno... odlièno si ovo nabavio... sada mi je toplije oko srca... xexexe
toliko o emocijama i gornjem domu......cccc.... :> :>
i moj stancic je ususkan........ali me nervira sto su nam stavili radijatore,pa se sad prave ludi.....
mozda cu i ja poceti da grejem ledinu...mislim kad vec placam....

vladimir

Ja se nadam da cu naci neki topli stan posto izadjem iz Studenjaka, 30.11. :hm
No, iako ne nadjem, ziveo sam na svakakvim mestima dosad, valjda sam se ocelicio! :K