Primedba na Zanimljive vesti

Started by Nea, 24-05-2006, 14:56:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Nea

Kako se zove kategorija ljudi koji dolaze na farmacija forum da citaju traceve?

Bred

Nea

Ne mogu. Mislim da ti vec previse sljastis za moj ukus. :P

Bred

Super!  Ali i dalje nisi odgovorila na pitanje?

Nea

Pokusaj samom sebi da odgovoris. Ja to ne mogu jer to i nisam bas shvatila kao pitanje.

>:D Kako te ne mrzi da se bavis tako nebitnim stvarima? Mene to umara, moram priznati. Radije bih uzela da citam Volharda nego sto bih citala ono sto objavljujes na forumu. To je moralna i duhovna degradacija profesije farmaceuta.

ZATO TE MOLIM DA:  :X :X :X :X :X
      Ja sam inace normalna mada zbog tebe ispadam  >:D >:D >:D

Darker

Pa ti onda dok èita¹ Volharda, usput i prekucaj koju zanimljivost odatle, da nas duhovno i moralno uzdigne¹...  Mislim da ti niko to ne brani... >:D >:D >:D

Nea

Nikakav Volhard vas nece spasiti ukoliko sami ne prestanete da se bavite budalastinama. :*

Darker

A ¹ta æe¹ ti onda ovde?? ??? ???
Da nas izvede¹ na pravi put? Ne vidim ga u ovom mraku beskorisnih informacija, pa me prosvetli, leba ti... :>

Nea

Sto se ne zapitas zasto ste ovde sami?
  Sta cu ja ovde?
  Pa, malo mi vas je zao.

vladimir

Quote from: Nea on 26-05-2006, 13:22:33
>:D Kako te ne mrzi da se bavis tako nebitnim stvarima? Mene to umara, moram priznati. Radije bih uzela da citam Volharda nego sto bih citala ono sto objavljujes na forumu. To je moralna i duhovna degradacija profesije farmaceuta.

Неа, ти мора да си била импресионирана говором проф. др Мирјане Меденице на првом предавању из физичке хемије! :D  Божанствено! Ово је слободна, демократска држава, а и форум тежи да буде такав-зато те нико не тера да читаш небитне ствари и трачеве у овом подфоруму! :wink:
Смем да се опкладим да прво отвараш ову тему са жутом штампом и детаљно читаш кад дођеш на форум... 8)  И не само зато што ти је жао ликова који пишу овде, већ зато што те интересује жута штампа! >:D

Darker

QuoteНеа, ти мора да си била импресионирана говором проф. др Мирјане Меденице на првом предавању из физичке хемије!
buhahahahahahhahahahahha
QuoteSto se ne zapitas zasto ste ovde sami?
  Sta cu ja ovde?
  Pa, malo mi vas je zao.
Pusti Neu, vi¹ da je dobrica :> :> :> Vidim da je u povoju nova rasprava na ovom forumu na temu ®uta ¹tampa! Jeeeeej to znaèi da smo max komercijalizovali forum!!! Svaki èas neke rasprave :> :> :>
Ako ako Nea, udri, volim buntovnike >:D >:D >:D >:D Samo ne volim ¹treberske buntovnike, ali ko mene pita bilo ¹ta... :> :>
I nismo sami, vid ¹ta nas je, bruka... :P :P

Nea

Vladimire, nije poenta u zutoj stampi. Kada bih se i interesovala za takve stvari sigurno informacije ne bih pronalazila na ovom forumu. 
Jednostavno bih otisla do prve trafike i kupila neke bedne novine u kojima ima mnogo vise svega toga i koje , vise sam nego sigurna ne kostaju bise od 15 dinara. Prema tome, to bi bilo isplativije.
   Btw. Bred i crpi informacije iz takvih casopisa , zar ne Brede?  :*

Darker

Pod 1. Ko ti ka¾e da svi èitamo to, ali ¹ta ti toliko smeta, neka ga tu, mo¾da nekog zanima...
Pod 2. Bred to 100% copy/paste sa nekog sajta :wink: :>
Pod 3. Svet i Scandal su malo skuplji od 15 dinara, èini mi se :> :> :>

Nea

Dobro, bas me briga, radite sta hocete . . .
Samo mi je glupo da se covek muci . Ubedjena sam da to ljudi ovde ne citaju.

Pod 2. Bred to 100% copy/paste sa nekog sajta 
     Pa neka dodjavola da adresu prokletog glupog sajta, ako misli da je to korisno.

Volela bih da se javi jos neko i da prokomentarise ovu nasu diskusiju.
  Mislim da bi to imalo smisla.

vladimir

Мрзим кад морам да цитирам самог себе, али такав је посао! :roll:
Дакле, Неа,читај:
Quote from: vladimir on 27-05-2006, 09:46:57
Ово је слободна, демократска држава, а и форум тежи да буде такав-зато те нико не тера да читаш небитне ствари и трачеве у овом подфоруму! :wink:

То да нико не чита ово-сумњам, уосталом погледај колико је пута дата тема погледана у односу на број постова-закључите сами! :wink:

А и јефтније је да човек прочита нешто што је Админ ископирао са другог сајта него да плаћају нешто и да морају сами да окрећу стране! :?