Primedba na Zanimljive vesti

Started by Nea, 24-05-2006, 14:56:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Nina

И ја сам се зачудила овим темама, али нешто сам и прочитала. Мислим да је, хвала Богу, ипак далеко од Скандала итд...
Можда да гласамо  :wink:.

Darker

Evo ja stavih anketu pa glasajte... :> :> :> :>
Bo¾e, kakvi su farmaceuti likovi... Ako, nije ni to lo¹e... :>

Nea

Super sto ste postavili anketu.
   Vladimire: jedan od retkih trenutaka kada pomislim da je demokratija bila greska.

vladimir

Па греши човек!Можда сам и ја некад злзлзлзлзлзлосÑ,ав...али добро! :>
УосÑ,алом, демокраÑ,ија је нешÑ,о у чему гласање, односно анкеÑ,а, добија смисао... :wink:  ЗА разлику од Ñ,ираније! :P

Bred

Ponosan sam na svoje moderatore. Bravo ljudi
Reci cu kratko-koga ne zanima-nek ne cita :OO
Nea-sta bi tebi bilo zanimljivo? Vidim da si aktivna samo u ovom delu foruma :wink: Zasto npr ne otkucas neku kombinaciju ispitnih pitanja koja imas, neko vazno predavanje ili slicno osim sto bezuspesno pokusavas da kritikujes forum Svastaru? Uvek je lako kritikovati a nista ne raditi. Daj da te vidimo na delu. Ne budi tipican farmaceut-pomozi nekom (buducem studentu npr) :>

Nea

Ovu kritiku ne bih okarakterisala kao bezuspesnu.
  Razmisli malo . . .

Bred

Ovako mozemo do sutra. Zbog cega mislis da je bila uspesna?

Nea

Nije bila, nego je uspesna posto je, cini mi se, jos uvek u toku.
    Ne volim da na pitanje odgovaram pitanjem , ali , zasto mislis da je bezuspesna?

Bred

Zato sto ce zanimljive vesti i dalje biti objavljivane ovde

vladimir

Obično branim stranu slabijih, ali ovaj put moram da napravim izuzetak.Nea, nije stvar u tome koliko je dugo neka tema u toku ili ne.Pitanje je koliko ko daje doprinosa radu ovog sajta i uopšte olakšavanju studija drugim studentima.Kao što je Admin predložio, ubaci neku novu kombinaciju pitanja, tvoje iskustvo sa nekog ispita, lako je samo kritikovati i puštati druge da rade posao umesto tebe. :?
Svakako da smo radi da primamo kritike, ali one sa razlogom i koje mogu biti konstruktivne.Ostalo je samo kretanje u krug i troÅ¡enje naÅ¡eg vremena.Aktiviraj se malo po pitanju stvari sa faksa ( delujeÅ¡ kao neko ko je upućen u učenje i ostalko u vezi naÅ¡e profesije ), a onda deli kritike po pitanju ostalih stvari ( tipa Zanimljivih vesti i dr. ).Mislim da možeÅ¡ mnogo viÅ¡e pomoći drugima ( a i sebi ) na taj način nego ovako.  :)

Nea

Dobro, u redu, povlacim se sa ove teme.
   Ovo me je malo iznarviralo pa sam morala da reagujem.
   Nisam imala nameru da se zaglavim na ovom podforumu.

PS: Ja jesam mozda u manjini, ali nisam slabija.

Darker

QuoteJa jesam mozda u manjini, ali nisam slabija.
toooooooooooo, majstooorreeeeee, skromnost je mana i te fore...
Nemoj da se povlačiš sa ove teme, nije to poenta, poenta je da pokapiraš neke stvari... Mene lično zabole za zanimljive vesti i retko ih čitam, ali ne pljujem nekog zbog toga, nego(ovo je slobodna zemlja, odnosno forum :> :> :>) otvaram teme koje su meni zanimljive, ne bavim se sitničarskim glupostima, bavim se interesantnim glupostima!!! :> :> :> :>
Ok, prso sam, povlačim se i ja sa ove teme... :> O0

nasty girl

Quote from: Nea on 27-05-2006, 04:18:42

Sto se ne zapitas zasto ste ovde sami?
  Sta cu ja ovde?
  Pa, malo mi vas je zao.

ja tebe ne kapiram ovde dolazi bar 50 ljudi svakodnevno i ja tu ne vidim samocu...

Dobro si pitanje sebi postavila sta ti uopste radis ovde(posto si izgleda neki teski streber kome je samo knjiga bitna...devojko postoji svet oko tebe...)...???

meni je tebe vise zao...

Vampire 666

Wow!!! Verbalni rat na FF za koji ja nisam znao!  >:D >:D >:D

Mogu samo reci da nas ima raznih...

Bred

I zadrzi se na tome, nemoj da se ukljucujes i u ovaj fight :>