Uvodna Predavanja??

Started by Enea, 09-10-2006, 19:01:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Enea

Da li i na petoj postoje uvodna-obavezna predavanja koja su uslovljavaju odlazak na vezbe??

bojana23

Da li neko zna kada pocinju vezbe? Cula sam da se pominje prva nedelja. Nadam se da sam pogresno cula:-)

Bred

I ja se nadam da si pogresno cula :> provericu

Enea

Bred

ne jos :K Mada cisto sumnjam da bi ista i moglo da pise posto ni upis jos nije zavrsen pa kako onda i spiskove da objave?!

Nadja

Jel se zna nesto o vezbama?  :~

bojana23

Ako mislis na vreme pocetka, na institutima pise da krecu 23. a spiskovi ce biti naknadno.   :wink:

andjela-m

A zna li se ,mozda ,kad je to naknadno?

mullala

I sta bi sa tim uvodnim predavanjima? jel ima obaveznih, zna li se kad su, hoce li spiskova za vezbe biti i na netu ili samo na vratima odogovarajucih instituta?
Brede, ako nadjes nesto u pisanoj formi, slobodno prosledi, nudim se da obavim daktilografski deo... ili da se iskenira negde... ako profani (i asistenti) bas ne planiraju da ih objave igde u elektronskoj formi...

Bred

Ja sam na faxu, ako budu spiskovi za vezbe izasli danas-javljam. mada tesko :roll:

Nadja

Pishe za KTA za MB smer, predavanja pocinju 27. i istog dana ce biti objavljen raspored vezbi!

Bred

Farmakokinetika petkom traje 2h i 15 min? qq!

mandm

Izasli su spiskovi na kozmetologiji i raspored po grupama i kad ce ko imati vezbe a na ostalim institutima samo da pocinju 23 a raspored ce biti naknadno objavljen.

Bred

Uvodno predavanje iz toksina za VIII, IX, X , XI,XII grupe bice odrzano 16.11. u amfiteatru 4 .

besno pile