Miki posle izlazaka iz kuce Velikog Brata

Started by Bred, 10-10-2006, 14:08:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

lycos

pitanje je da li je to zaista bio on u VB..dolazi u show sa zeljom da uzme tix 100 000,zatim kaze kako mu pare nisu potrebne..mislim da je labilna licnost..definitvno on ije vise ono sto je bio,i ako su ga ljudi voleli,vise ga i ne gotive toliko..

Smrda

da mu nisu pare potrebne ne bi snimao reklamu.....hmm....

nasty girl

ja mislim da on nije ni malo glup...mislim da je on to sve , taj izlazak i sl, uradio zbog marketinga jer je shvatio da ce ovako vide parada zaradi.... :confused:

Bred

tako je nasty!
btw, i psiholozi su rekli da jeon emocionalno nezreo ali valjao sam se kada sam na b92 gledao emisiju kada su oni isli u Kupinovo i s mikijem isli 24h u stopu. Onaj univerzalni hokejaski stao kojim miki pali televizor, otvara prozor i gasi/pali svetlo je nesto sto bi i meni doborodoslo.

nasty girl

Miki u Argentini: Ludak u dresu sa kamerom!
Utorak, 21. novembar 2006. 12:15

Miki Djurièiæ, "legenda Kupinova", vratio se iz Argentine gde je ostvario svoj san i odgledao utakmicu Boka Juniors – Gilme¹. Miki je u intervjuu "Blicu" objasnio za¹to se upla¹io aviona, kakve su devojke u Buenos Ajresu i kako je zamalo dobio batine od argentinskih navijaèa!

"Nije mi bilo svejedno tokom leta, nisam znao za turbulenciju, svi se smeju a kum mi ka¾e "to je normalna stvar". Nije avion za mene, lep¹e mi je bilo kada sam se okupao u okeanu" poèinje prièu Miki dok ispija kafu i daje autograme u kafiæu "Strip".

"Po gradu i hotelu stalno sam se ¹etao u Bokinom dresu, pa su me prozvali Loko (ludi) Bokiton. Argentincima sam bio simpatièan jer sam stalno i¹ao sa kamerom u ruci i pravio „anketu“ - Boka ili River. Ovi ¹to navijaju za Boku, zdu¹no su me pozdravljali, a ovi drugi su pomalo bili namrgoðeni. Zamalo da dobijem batine! Naleteo sam na Rasingove navijaèe.. Spaslo me je to ¹to sam imao bed¾ sa argentinskom zastavom i smajlijem, za koji sam mislio da je znak argentinske reprezentacije, a na kraju se ispostavilo da je to njihov znak" ka¾e najslavniji biv¹i ukuæanin Velikog Brata.

"Sve u svemu, super smo se proveli. Kada je Boka pobedila 3:0, zamalo da zaplaèem. I noæni ¾ivot je super, traje do kasnih jutarnjih sati, sve vrvi od turista i me¹tana. Ljudi su nasmejani, a devojke su prelepe i slobodne. Ako vam se sa nekom devojkom pogled susretne tri puta, ona vam prilazi sa pitanjem: „Da li ti se sviðam". Bio sam ¹okiran! Probao sam da gram i tango, ali sam totalni antitalenat" objasnio je on.

U povratku, Mikija i kuma Danijela doèekale su neprijatnosti – nisu imali dovoljno para za taksu! Ipak, sve se dobro zavr¹ilo.

"Mi na aerodromu, taksa 120 pezosa, a u d¾epu samo 100. Morali smo da prodamo vino od 80 pezosa za 20, da bi mogli da otputujemo. U Frankfurtu, bez kinte u d¾epu, èekamo let koji kasni tri sata... gladni i ¾edni, èekamo. Dolazim u Beograd i u novèaniku, u pregradi, nalazim 100 evra. Ljudi, kum je hteo da me ubije" zavr¹ava Miki prièu o svojoj avanturi u Buenos Ajresu.

(MONDO)

Smrda

ma bas njega briga...
ocu i ja u argentinu!!

bla

klasican sellout. ko ga sad postuje, taj je  :][

chicio

shta uradi do kraja godine - uradio je. rok trajanja mu je 02.01. 2007

avgogh

para vrt gde burgija nece... postao mi je najodvratniji lik iz VB... mada mu je konkurencija zestoka...

Bred

"ja sam mali miki jedem samo gud kikiriki" :K

AquArius

ne nego: "daces nam porciju gud kikirikija i Weifert iz 17.."

vladimir

Ma, on je veæa faca od mnogih likova koje sam upoznao na faksu i koje gledam na TV-u...I stojim iza toga. :smile:

hulio_salinas

***matori od tebe nije veca faca, tako da je za mene Miki prosecan lik...   :wink:   :K :K :K  heheeheh

vladimir

Sad si me veæ naveo da ponovo razmislim o neèemu... :hm :K
hahahahahaha!!!

hulio_salinas

***Jani  :Bog

razmisli da promenis avatar (Bog)   :K :K :K :K