Teme diplomskih radova

Started by Bred, 01-06-2006, 11:44:42

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Bred

Teme sa sednica odr¾anih:   2010-04-29  -> http://www.pharmacy.bg.ac.rs/dokumenti/diplomski_radovi/teme_diplomskih_radova_2010-04-29.pdf

Keleraba

Htela sam samo da proverim da li su te odobrene teme sa sednica veæ zauzete ili njih mo¾emo da uzimamo po principu ko pre dodje..hvala :K2:

Bred

Ko pre temi, njemu tema ...  :wink: :K2:

malavestica

ljudi, da vas pitam, a koliko prosecno vremena treba profesoru da pregleda rad? ja poslala moj pre 6 dana, ima 50tak stranica, i jos uvek mi se profesorka ne javlja, pa sad ne znam dal' da idem da je jurim po faksu, ne bih da ispadnem davez? hmmm :H

Bred

Pa zavisi sve ... Uglavnom, koliko god da se tebi zuri da otarasis diplomski, profesorima je apsolutno svejedno. Zato strpljenja i samim tim bez nervoze.

malavestica

pa da... nego, smor ovo cekanje  :wink:

Bred

Samo opusteno, docekala si kraj.  :wink:

milicagm

Gde da saznam koje teme sada vaze?

Nea

Ove teme koje su objavljene na sajtu fakulteta su uglavnom vec zauzate. Na pojedinim katedrama,npr. farmakologiji na oglasnoj tabli  instituta mogu se naci slobodne teme za diplomske radove. Uglavnom se tema dogovara prilikom razgovora sa mentorom, koga naravno, potrazis na fakultetu.

Bred

http://www.pharmacy.bg.ac.rs/studije/integrisane-akademske/teme-diplomskih-radova/

Mada to je najbolje da se raspitas kod profesora kod koga/je spremas diplomski posto verovatno neke od ovih tema su vec zauzete.   :wink:

edit - preduhitri me Nea  :cvet

Plavooka_Dzoen

Hoce li neko ko je u poslednje vreme radio diplomski da napise utiske..koje institute i profesore preporucujete a koje ne?

Nea

Topla preporuka za profesorku Marinu Milenkovic iz mikrobiologije. Ona je inace mentor najveceg broja diplomskih radova godisnje i mislim da to dosta govori o iskustvima studenata. Uvek je spremna da vas primi, odmah vam da literaturu i u dogovoru sa vama osmisli temu i  brzo je pregleda.
Uvek mozete telefonom da je pozovete kada vam nesto zatreba.

Ako ima jos nekih pitanja, tu sam!

Plavooka_Dzoen

Thanks Nea :) Da li je literatura iskljucivo na engleskom i za koliko vremena se obicno zavrsi?

Nea

Literatura je uglavnom na engleskom s tim sto me je mentorka uputila i da koristim i literaturu koju smo mi koristili za spremanje ispita, odnosno specijalnu bakteriologiju.  Diplomski se napise, oko cetrdesetak, pedesetak strana zajedno sa uvodom i sadrzajem, odnese odstampan mentoru i ona ga pregleda za nedelju dana. Sve zavisi naravno od vas koliko cete ga dugo pisati, prevod sa engleskog meni nije bio problem iako bas ne vladam njime preterano dobro. Moze da se zavrsi sve za malo vise od mesec dana. Dok sve posle prepravite, doterate, odstampate , ukoricite, napravite prezentaciju i dogovorite datum. Meni je za sve trebalo mesec i po.

dekky

Cisto da se zna, prof. Krajnovic na istoriji farmacije ima 3 slobodne teme iz etike. Ne znam kakva je za saradnju, deluje fino... :smekerica: