Kako vam se dopala ekskurzija na Goè?

Started by zlatna ribica, 01-06-2006, 13:35:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Becks

Goc je extra. Moja generacija je isla leta 2005. To su nezaboravni, ali verjte mi nezaboravni trenuci studiranja. Poneses alkohola za 2 dana, i to dosta, a onda ga stuces za 1 pa preko vozaca narucujes za sutra iz onog grada na P ili K koji je u blizini.  Toliko pijanih, jaoooo. Pa zamislite kad je asistent sutradan pred svima na livadi, a na jedno pitanje mog ortaka, vezanog za gradivo rekao necu da pricam sa alkoholicarima!!!!!!!  Naravno u sali. Moze mnogo da se nauci na tom Gocu, ali i da se popije. Svi sa instituta su neverovatni gotivci, od najmladjeg do najstarijeg.
  Zato ne propustite to. Nase slike su bile i na sajtu faksa, ljudi su se krstili na to, a slike su pri tom bile cenzurisane. Videcu nesto od fotki da izbacim ovde.

Alnus Glutinosa

Nemoj da ti je palo na pamet da postujes ovde slike!  :F
inace citam ovo sad, sa osmehom na usnama!  :ziveli

Becks

Pa sad zamislite kakve su fotke kad mi Alnus preti da ih ne postujem. Ne brini Alnuse.

Bred

Alnus Glutinosa

Bred  :F

koliko ja znam to je protiv pravila!  :/

Bred

nije protiv pravila ako je doticna osoba u grupi i to prilicno velikoj

Becks

Tako je Brede, ali nece tebe Alnus posle da prebije, nego mene. Tu nikakva pravila ne pomazu.

Alnus Glutinosa

Morpheus

Slazem se sa Becksom u potpunosti, bio sam prisutan.Ko god je u mogucnosti obavezno treba da ode na Goc, stvarno je extra provod a i dosta toga se nauci u pauzama kad si trezan!

marer_86

iskreno se nadam realizaciji odlaska na goc i sa sadsnjom drugom godinom!!! :Bog :Bog

dancho

Ako se bude islo, ima da konfiskujem sve tekucine i da delim na pipetu :)

marer_86

Quote from: dancho on 19-11-2006, 17:21:05
Ako se bude islo, ima da konfiskujem sve tekucine i da delim na pipetu :)
:>  :> :K :K

Vampire 666

A koja je zapremina te pipete....? :K

dancho

Taman da lanac produ¾i¹ za par cm :>
:OFF

nasty girl

a jel nam mozete reci kolika je verovatnoca da idemo na Goc tj dal' postoji ikakva verovatnoca? :hm

Quote from: dancho on 20-11-2006, 10:07:05
Taman da lanac produ¾i¹ za par cm :>
:OFF

:K :K :K :K :K :K :K :K :K