Kako vam se dopala ekskurzija na Goè?

Started by zlatna ribica, 01-06-2006, 13:35:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

farmacoa

Bred

da li se jos neko razmislja da NE TREBA da ide na Goc? :wink:

marer_86

Quote from: Bred on 12-04-2007, 13:48:28
da li se jos neko razmislja da NE TREBA da ide na Goc? :wink:
bred, super pitanje!?!?

Fodi

Тропикана! Afro И Фодија је неко усликао! Grin
Ovo je citat, jbg

Sam sam se uslikao.

Lep izbor

Rokenrol

Naravno da treba da se ide na Goc,ne znam kakvo je dvoumljenje tu uopste. Jedino se nadam da ce da opravdaju cijenu svega toga 4000 dinara. Dosta ljudi je odustalo jer im je to mnogo.A da ce biti super,u to ne sumnjam!!!

dancho

Cijenu ne pravimo mi (botanika, fax), veæ prevoznik i Goè. Fakultetu i nama ne ide ni dinar!
Da se razumemo, mi (botanika, ne fax)smo jedva uspeli da organizujemo odlazak na Goè ove godine jer ste to vi tra¾ili.

Molim Vas da malèice to po¹tujete.

Posebno molim sve vas koji ste polo¾ili sistematiku u predroku (jer ste to vi tra¾ili), a idete na Goè, da aktivno uèestvujete u terenu i botaniziranju na Goèu. Ima dovoljno vremena i mesta i za relax varijantu (  :ljubav: :V  :ziveli  :bljak:  ) ali vas molim za diskreciju, makar toliko da ja ne dolazim u situaciju da pravdam organizaciju odlaska na Goè bilo kome.
:pst :wall:

marer_86

Quote from: dancho on 10-05-2007, 10:41:29
botaniziranju
ova rec mi se mnogo svidja!!! :smekerica: :smekerica: :> :>
dancho a kakvo je stanje za sadaa?????
hoce li biti dve grupe ili jedna?? .....

dancho

maki86

Dancho hoce li ko od profesora ici na Goc?

woolloomooloo

:ziveliDancho,da li da nosim na Goc samo gitaru ili ima uslova za neku zurkicu uz ozvucenje i klavijaturu!!!!!!?????????? :ziveli
ako tamo imaju prostor i nekakvo ozvucenje,nece biti problem da nosim klavijaturu i mic...................... puc

marer_86

Quote from: woolloomooloo on 18-05-2007, 20:49:35
:ziveliDancho,da li da nosim na Goc samo gitaru ili ima uslova za neku zurkicu uz ozvucenje i klavijaturu!!!!!!?????????? :ziveli
ako tamo imaju prostor i nekakvo ozvucenje,nece biti problem da nosim klavijaturu i mic...................... puc

ovo uopste nije los predlog!!

Ksenija

Stevo ti ponesi ...nece da bude visak :>
ljudi sutra idemooooooo :V

marer_86

stvarno je bilo dobro,veselo.....sredjuemo utiske ... a bice i slika pa ce se videti :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli

pereca

Drago mi je da ste na kraju uspeli da odete na Goc.
Sad znate o cemu smo vam pricali.  :wink:

Ksenija

Bilo je stvarno extra druzenje i provod,pa neke stvari i mozemo da ostavimo po po strani(tipa uzasna hrana,na vrh brda prodavnica sa 5artikla..) zao mi je sto ovome ne postoji repriza do kraja faxa