Koliko ko¹ta provod u gradu

Started by Bred, 11-10-2006, 07:36:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Smrda

Quote from: vladimir on 12-10-2006, 08:00:18
Ako nadje¹ dobrog sponzora, ni¹ta nije skupo... :wink:

pa preporuci nekog........ :wink:
a pustite hronosa...niko ne trazi licne karte na brucosijadama...valjda?!?!?

Bred

nasty girl

ja mislim sto se tice izlazaka da metalci najbolje prolaze, jer su cene nejnize.... :angel:

stef

Od 500din-50 eura, moze i vise ako si moron...

Wolf

Zavisi na kom mestu hoces da se provodis  :hm

hulio_salinas

7 dinara... Romed... hehehe...   :K

SPRING

Quote from: hulio_salinas on 07-12-2006, 18:08:25
7 dinara... Romed... hehehe...   :K

Ti si promoter Romeda ili sta....? U nekoliko postova si ih pominjao.... :wink:

hulio_salinas

Spring
hehee.. ne ne... nego to je bilo upuceno Popu... prepoznace se on kada bude video... zna on o cemu pricam...   :K :K :K
a i vezano je za temu... koliko kosta provod u gradu? 7 dinara je Romed... kapis?

SPRING

Quote from: hulio_salinas on 07-12-2006, 18:18:22
Spring
hehee.. ne ne... nego to je bilo upuceno Popu... prepoznace se on kada bude video... zna on o cemu pricam...   :K :K :K
a i vezano je za temu... koliko kosta provod u gradu? 7 dinara je Romed... kapis?

Kapis, kapis...

Ovo je jos jedno interno zezanje u kome ja ne mogu da ucestvujem... :(

hulio_salinas

Spring
izvinjavam se zbog toga...   :cvet

=============

back to te topic!!!   hulio zasluzujes   :F :F :F

ljudi, koliko vi potrosite?

Smrda

zavisi koliko Romeda se kupi?!?!?! :K :K
@spring nisi jedina..... :wink:

Darker

Zavisi koliko para ponesem...:-) posle 5-og piva, obièno sve potro¹im:-)
Izbegavam skupa mesta, uglavnom tamo gde je pivo ispod 100 kinti je ok...

Lence

Zavisi gde idem. Ako je neki klub, platim samo ulaz, a onda se izgubim na podijumu i ne pomislim na teènost dok ne krenem kuæi. I onako ljudi uvek misle da sam skroz pijana kada sam na ¾urci, pa mi ne treba dodatna stimulacija! ©ta æu, opiju me muzika i igranje... :V
       A, ako idem u neki kafiæ da se isprièam sa dru¹tvom, od silne prièe i smejanja nemam kad da popijem vi¹e od jednog piæa-sokiæa, tako da sve u svemu ne tro¹im mnogo! Eventualno ode jo¹ malo na partiju bilijara, noæni prevoz itd. Meni najvi¹e para ode na bioskop i pozori¹te, a pogotovo na koncerte kojih je u Beogradu i Novom Sadu sve vi¹e.
       U svakom sluèaju, mi devojke prolazimo mnogo jeftinije. U Srbiji su svi momci takvi d¾entlmeni (ili bar veæina) da ne bi nikad dopustili devojci da plati, a, na¾alost, dosta devojaka to bezobzirno iskori¹æava...

lycos

Dukica

Uhh,nekad 1000 nekad 500 mi u principu nije zao nikad.
Nisam pristalica izlazenja na mesta samo zato sto je jeftino,niti izbegavanja samo zato sto je skupo.Drugim recima trudim se da cene ne uticu na mene.koliko je to moguce...
naravno da ne izlazim  u Hajat,al mi nije zao da dam za Fuzzbox 150 din za ulaz i bar 600 za ceps! :K
Ma smucili su mi se izlasci vise,jer pevam preko vikenda i gledam kako ljudi besomucno trose pare na smece,a smece je pivo koje sluze i usluga pa i svirka  :K :K :K