Uskladite seksualne apetite

Started by Bred, 11-10-2006, 07:41:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Maslacak

Quote from: hulio_salinas on 13-01-2007, 18:06:27
Ukoliko je ¾ena u depresiji, bilo postporoðajnoj bilo uzrokovanoj neèim drugim (reaktivna depresija, "nasledna" depresija), neæe joj biti do seksa. Kada se o ovakvom problemu radi, neophodna je podr¹ka i pomoæ partnera da bi ¾ena iza¹la iz depresivnog stanja, a tada æe se i njen libido vratiti u normalu.

Hm...
Ja sam bila u mnogo gadnoj depresiji... ali ne secam se da mi je libido bio previse smanjen... secam se samo da je sex pomagao da se osetim bolje :happy:

Smrda

mislim,masalacak,da je to bas individualno...
nekome pomaze
a neko je u fazoni-dalje od mene,bre!

Maslacak

Libido jeste individualan...

Ali mislim da svakome pomaze, ako se preda.
vecina je u fazonu: dalje od mene bre...
Ali ako se prepusti, u pocetku mozda i malo preko volje (kod depresije je inace fazon da ti pomazu sve one stvari koje uopste ne zelis da radis, pa treba na silu)...
zna da bude jako lepo...
hormoncici, endorfincici, i ostalo... :happy:

ali odoh ja u off...

Smrda

znam,znam o cemu pricas..
samo,i sama znas,
koliko treba da se nateras na silu da uradis bilo sta... u tom stanju..

pogotovu ako je postporodjajna....uu..ala je to gadno..
ja znam devojku koja je prosla kroz to...ma kakav sex...i depresija...ma ni drustvo,nista..
neko li je pipne ode depresija u bes...bas je bilo spuuukiii...


Al-Jasmina

Dobro, ima veoma glupih primera kad je druga strana zelela da pomogne sexom
nakon sahrane clana porodice lepse polovine,
koja je zatim htela da (se) ubije kad je cula taj
predlog kako da joj se prolepsa raspolozenje


zapravo, glup je bio nacin na koji je predlozeno :K

stef

 O cemu ti pricas... :shock cao mozak

hulio_salinas

#36
Povratna informacija
Izvor: Krstarica.com



Jedna od stvari koja najvi¹e smeta mu¹karcu kod partnerke jeste njena pasivnost u krevetu. Druga po redu najneomiljenija osobina kad se o seksu radi jeste izostanak povratne informacije.

Gotovo da nema mu¹karca kome se dopada kada ¾ena nièim ne pokazuje da u¾iva (ili ne u¾iva) u seksu, veæ samo nakon seksa ka¾e da joj je bilo lepo. Da ne bude zabune, ne oèekuje niko od partnerke da vri¹tanjem u toku orgazma porazbija sve èa¹e, ali nekakva reakcija jeste po¾eljna. A, verovale ili ne, po¾eljne su i smernice.

I opet da ne bude zabune, pod "smernicama" ne mislimo na korak-po-korak uputstvo za upotrebu; ali, treba imati u vidu da veæina mu¹karaca stvarno ¾eli da njihova partnerka u¾iva sa njima pa, ako je ne¹to "upalilo" kod jedne ¾ene, primenjivaæe to i kasnije - a bez povratne reakcije s partnerkine strane mogu nikad da ne saznaju da nju tako ne¹to ne uzbuðuje, ili da joj je èak gadno.

Zbog toga je najbolje, i za ¾ene i za mu¹karce, da dame zaborave na vi¹ak stida. Nije neophodno crtati mu radni dijagram, èak i ako imate talenta za tehnièko crtanje; mo¾ete mu pomeriti ruku na mesto koje ¾elite da vam dodiruje, reæi mu "malo jaèe" ili "malo ne¾nije" ili "ovo je super"... Tako æe on prilièno brzo nauèiti ¹ta je to ¹to vam prija, a ¹ta ne bi trebalo da radi.

Jo¹ jedna dobra "fora" jeste da ga pitate ¹ta on ¾eli, da li bi ¾eleo ovako ili onako. Na taj naèin mu stavljate do znanja za ¹ta ste raspolo¾ene, a dajete mu i moguænost da bira - i navodite ga da i on vama pru¾i moguænost izbora. I, va¾nije od svega, tako se meðu vama otvara komunikacija i stièete poverenje jedno u drugo, moguænost da se opustite i otvoreno ka¾ete jedno drugom ¹ta je to ¹to vas zaista "pali", bez straha da æete biti ismejani ili da æete odbiti voljenu osobu.




Kad ne u¾ivate u oralnom seksu
Izvor: Krstarica



Ima ¾ena koje nikako ne vole da pru¾aju oralni seks, ali se ne usuðuju da ka¾u "ne" partneru. Po¹to èine ne¹to ¹to im ne prija, nalaze se u dilemi da li ne¹to nije u redu s njima kad to ne vole, ili bi trebalo da ostave partnera. A re¹enje je mnogo jednostavnije.

Neke ¾ene zami¹ljaju da bi partnerov polni organ trebalo da im bude ukusan, ili da treba da oseæaju jako uzbuðenje od toga ¹to bi mu pru¾ale oralni seks. A ukus je, manje-vi¹e, neutralan (izuzev ako partner lo¹e odr¾ava higijenu intimnih delova, zbog èega bi ga trebalo smesta poslati u kupatilo da se opere i zabraniti mu da vam priðe neopranih intimnih delova), dok samo pru¾anje mo¾e da donese uzbuðenje - ali samo ako u¾ivate u tome da pru¾ate zadovoljstvo partneru. Da preciziramo: ako i vas fizièki uzbuðuje to ¹to va¹ partner u¾iva.

Potrebno je jo¹ ne¹to, a to je da niste nauèeni da je pru¾anje oralnog seksa ne¹to gadno i prljavo, ne¹to ¹to pristojne devojke ne rade. Oralni seks jeste ne¹to sasvim normalno, ali ako vas je neko u nekom trenutku ubedio da se radi o neèemu gadnom, te¹ko da æete u tome u¾ivati.

©ta, dakle, uèiniti ako ne u¾ivate kad pru¾ate oralni seks partneru, ako sebe u takvoj situaciji zami¹ljate kao zgaðenu maèku? Jedna moguænost jeste da poku¹ate da se koncentri¹ete na zadovoljstvo koje mu pru¾ate; po¹to se u seksu radi o davanju i primanju, trebalo bi da mo¾ete da u¾ivate u tome. A ako vam ne ide, ili ako ne mo¾ete da se distancirate od ideje da radite ne¹to prljavo, trebalo bi uèiniti isto ¹to i u bilo kom drugom sluèaju kad vam ne¹to u seksu ne prija: otvoreno (ali ne grubo) reæi partneru da to ne volite.

Voðenje ljubavi je èin u kome bi trebalo da u¾ivaju oba partnera. Ako u¾ivanja sa jedne strane nema, to nije to. Zato, ako ne¹to ne ¾elite da uradite, ne uste¾ite se da to i ka¾ete - te¹ko da bi i va¹ partner voleo da vi radite ne¹to ¹to vam se gadi, ili, jo¹ gore, da pove¾ete gaðenje sa njim.


Al-Jasmina

Maèka je carska uz tekst...
Ima ¾ena koje totalno tako odreaguju kad se prièa na tu temu
hahahah

Roben

Seksualna nesinhronizovanost

Sigurno vam se barem jednom dogodilo da va¹ partner spava snom pravednika, dok vi le¾ite pored i ma¹tate o strasnim poljupcima, zagrljajima... Ili ste vi ta osoba kojoj je dovoljno da seks upra¾njava jednom nedeljno dok ljubav va¹eg ¾ivota to nikako ne shvata i "spopada" vas svakoga dana?

Ne brinite, to se ne de¹ava samo vama. Reè je o takozvanoj seksualnoj nesinhronizovanosti od koje "pati“ dosta parova. Psiholozi tvrde da samo 50 odsto parova "ono“ ¾eli u isto vreme.

Ta pojava se retko manifestuje na samom poèetku veze. Kada ste tek stupili u odnose sa novim partnerom sve vam je zanimljivo, tako da hormoni bude ¾elju non-stop.

Medjutim, kako vreme prolazi i poèetna strast se sti¹ava, uoèava se prava slika.

Izostanak seksualne ¾elje medju partnerima je ozbiljan problem koji mo¾e izazvati oseæaj odbaèenosti i frustracije, ¹to vodi u depresiju. Potrebno je potra¾iti razlog za¹to se to de¹ava. Jedan od krivaca bi mogao biti stres kojem smo izlo¾eni svakodnevno.

Mu¹karci i ¾ene razlièito reaguju na stres - jaèi pol se od stresa "leèi" seksom, za razliku od ¾ena koje mogu biti potpuno paralisane.

Naravno, to ne znaèi da ukoliko vi i va¹ partner ne mislite u svakom trenutku isto, da treba da se razidjete i da niste jedno za drugo. Potrebno je samo malo razumevanja i spremnosti na kompromis.

Re¹enje bi moglo da bude i probanje neèeg novog - masa¾a, izlet u prirodi, zajednièko tu¹iranje, spremanje hrane... sve ¹to do sada niste radili jer za to niste imali vremena.

(MONDO)

Shaft

Sve je u vedzbanju  :neee :neee :neee :neee :neee :neee :neee :neee :neee :neee :smekerica: :smekerica:

Roben

Quote from: Shaft on 18-04-2007, 21:36:29
Sve je u vedzbanju  :neee :neee :neee :neee :neee :neee :neee :neee :neee :neee :smekerica: :smekerica:
зато ти стално тренираш  :luda

Shaft

Ne , ja sam samo teorijski potkovan !!! xaxaxaxa
Mada , tezim ka usavrsavanju .....UPORAN DECKO

AquArius

momci sinhronizujte se saS temU
vedzba cini cuda

:smekerica:

dirigent

Nekompatibilnost u sexu izmedju m i z je plod nerazumevanja kako stvari funkcionisu.

    Balzak je rekao da Strast raste sa suzdrzavnajem a ne kolicinom.

    Primenimo Balzakovu teoriju na sex kao takav.

     Tu imamo dve konstante

     KOncentraciju nadrazaja i njegovo opadanje

     pri tom `udjes` odgovara prvom a `izadjes` drugom. E ali to mora biti regulisano i u interferenciji sa `ostalim` jer ostaje samo u protivnom mrtva hipoteza.

     Ako posmatramo sebe uocavamo da je najosnovnija fisioloska radnja disanje.
      Udah- spazam izdah - opustanje.

    E , poenta je ovo i ono dovesti u vezu.

    Znaci udah - udjem izdah -izadjem.

    Kako ovaj princip primenjivati?Svakako ne dosledno kao male zadihane chivavice. :)
    poenta je blokirati izdah dok primas nadrazaje. U pocetku ne mnogo ali kako radnja odmice sve vise i sve plice udisati. Tako se stvara jedna pravolinijska uzlazna tenzija. Izdah se vrsi u jednom malenom intervalu kad nadrazaj malo otpusti tj. kad muskarac da dwvojci da otpusti akomuliranu energiju. Ovaj momenat je jako bitan jer je vazno da se prikopca na drugu seriju. Ako devojka otpusti dah previse gubi se kumulativnost uzastopno ponavljajucih serija. dah treba na pocetkuotpustati sporije i dublje a kako strast raste sve plice (manje) i brze tek toliko koliko treba da udahnemo ponovo.
Kada se vezba ovo dobro je da muskarac nauci da prati devojku , posle ona moze njega.
Ako se ritam izgubi vrati stvari od pocetka ,ali sad malo brze prolazi kroz faze.
   Helping tips  Vezbajte u misionarcu , cura nek zabaci glavu blago unazad otvorenih usta i sve vise kako odmice, a momci krenite od kratkih serija , pa polako sve duze , pri tom pri kraju scepajte devojku da je potpuno zarobite da joj energija ne curi sa strane i uspeh je zagarantovan

   NAJVAznije zbog cega sam sve ovo ispricao ISTI princip disanja se primenjuje u horskom pevanju , za duge fraze i ispevan dah i molim horiste koji budu citali da obrate paznju (iskljucivo)u ovom kontekstu.
                         O0 O0
       

katarina

DirigentU, me vredi ovako moraces to da nam pokazes danas na probi   :K  :K