Uvodna predavanja koja su obavezna...

Started by SPRING, 12-10-2006, 08:52:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

SPRING

Da li je tacno da je 18.10. od 15:30 do 17:30 OBAVEZNO uvodno predavanje iz tehnologije?

sandric

molim?Otkud to?Verovatno su vezbe u pitanju...kao i za farmaceutsku....strasno

salexandar16

Mogu samo da potvrdim da je to predavanje obavezno,bar je tako bilo pro¹le godine!

spadalo

Obavezno nego sta, ipak je to FARMACEUTSKA TEHNOLOGIJA SA BIOFARMACIJOM, ozbiljna stvar  :Bog (barem se ljudi na tom instituitu ponasaju kao da je to najvazniji ispit na fakultetu  :roll:)! Mora da se prisustvuje, ne secam se kako su kaznjavali  :F one koji nisu dosli! Ako je za utehu za nijansu je manje dosadno od uvodnog predavanja iz Analitike koje je takodje obavezno- Znam ljude koji su morali da polazu neki kolokvijum da bi mogli da vezbaju!!! EEE, pa vi sad vidite!!!

SPRING

Pa dobro ako je obavezno.... Ali zasto bas u sredu? Svaki dan pauza od 3 sata.... :ohwell:

Da ne bude da nisam skapirala da je to samo jedno predavanje,znam da je tako,  samo sam se pitala zar nije postojao neki bolji termin za to... :`?

M^i^M^a

i ja sam cula da ko ne dodje na to uvodno predavanje polaze kolokvijum...a raspored je stvarno katastrofa,pauze od 3 sata... :][

AquArius

To uvodno predavanje je obavezno bilo i pre koju godinu!
Tu kao ispredaju jedan deo koga u praktikumu nema.

Jeca

A jel za sve studente ili je kao iz farmaceutske pre sto je bilo, po grupama?

Alnus Glutinosa

Za sve studente!

Sreda 18.10, od 15:30 do 17:30 obavezno! Ko ne dodje, mora da donese opravdanje i da polaze kolokvijum da bi mogao da prisustvuje vezbama!
Tako pise!  :/

yeca

A zna li neko kada je to takodje obavezno predavanje iz analitike lekova??

sandric

U drugom semestru,tada imamo vezbe iz analitike lekova

SPRING

Ja mislim da neke grupe imaju analitiku u ovom semestru, tako da su mozda ta uvodna predavanja podeljena po grupama... Cucemo valjda sutra na predavanju... :confused:

Bred

Naravno da prve grupe imaju vezbe iz analitike u prvom semestru

SPRING

Da, ali danas nisu znali da nam kazu kad pocinju vezbe i kad je uvodno predavanje....

Alnus Glutinosa

Jos bolje za nas...  :)

elem, danas sam videla da je izasao raspored za analitiku i da uvodno predavanje  prvih 6 grupa ima:

26.10. u  11:10