Sajt fakulteta

Started by aziraphale, 02-06-2006, 10:36:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Bred

Zato Adonis imate ovaj forum, copy/paste i cas posla objavite neko obavestenje :wink:

Masha

Ja se iskreno nadam da se Adonis Vernalis nije naljutio na moju malenkost zbog onoga sto sam rekla (mislim na ono da bi mogao da skloni sa sajta raspored vezbi za 2002/03.) jer je to bio saljiv, ali i dobronamerni komentar jer mislim da to pomalo bode oci na sajtu koji prilicno lepo izgleda. Takodje, mislim da sajt ne bi trebalo gasiti. I Adonise Vrenalise, i ja bih se, da sam bila na tvom mestu, odlucila za prvu opciju. Zaista,mislim da ste jedan od malog broja instituta koji studentima izlazi u susret izmedju ostalog i sajtom na kojem sam ja, kada sam spremala kolokvijume, videla veliki broj korisnih stvari. Pozdrav!  :~

Adonis_Vernalis

Masho, naravno da se nisam naljutio... BTW, napravio sam ja, u trenucima dokolice( :roll:), jos bolju i lepsu stranicu, ali je malo "preteska", pa oklevam da je povezem... survace se, bojim se...

Elem... Ko zeli da radi diplomski na temu "Primena racunara u determinaciji biljnih droga"? Ja sam mentor, Danilo sa botanike clan komisije, treci clan po izboru? Praktican rad, programiranje, moze se raditi i kod kuce... Fotomikrografije su moje, kao i kljuc za determinaciju... Ima li zainteresovanih? Projekat moze biti i komercijalan... fakultet ima izdavacku delatnost... mislite o tome...

vladimir

Quote from: Adonis_Vernalis on 09-06-2006, 09:23:00
Ali, stari sam ja komodorac... (za upucene, imao sam 1982. godine racunar Commodore 64... imam ga jos uvek, ali ga ne koristim jer su mi kasete sa programima propale... :'().

Extra, i ja sam imao isto!!! :lol: Jesi li igrice uèitavao preko Turba 250? ( znam da je  :OFF, ali ne mogu da izdr¾im )

Quote from: Adonis_Vernalis on 12-06-2006, 07:46:38
Elem... Ko zeli da radi diplomski na temu "Primena racunara u determinaciji biljnih droga"? Ja sam mentor, Danilo sa botanike clan komisije, treci clan po izboru? Praktican rad, programiranje, moze se raditi i kod kuce... Fotomikrografije su moje, kao i kljuc za determinaciju... Ima li zainteresovanih? Projekat moze biti i komercijalan... fakultet ima izdavacku delatnost... mislite o tome...

E, Adonise, Adonise...Pre neke 2 nedelje sam te pitao ima li teme za diplomski, ti reèe da nema... :F  U medjuvremenu sam se sna¹ao, ali svakako mislim da æe data tema biti ne¹to jako pozitivno i ¹to nadalje mo¾e koristiti studentima, a ne samo da kao mnogi drugi skuplja pra¹inu negde na policama biblioteke... :>

Adonis_Vernalis

Vladimire,

mislim da nisam ucitavao igrice preko Turba 250... davno bese... ko sto rece moj omiljeni pevac Bora Spuzic Kvaka (inace, to uvek napominjem, prvi i za sada jedini srpski soul pevac)... vreme ide, teku godine... a i g-din Alchajmer (da parafraziram samog sebe) je mnogo dosadan lik... Znam samo da sam se lozio nesto na Simon's Basic i kao programirao muziku... ah, zvucala je kao isprdak (uh, oh, upotrebio sam ruznu rec), ali sam bio glavni frajer pred devojcicama... Odo ja u off topic debelo... trebalo bi da ovu temu nastavim u rubrici "Sex", koju (video sam nije da nisam) pokrenuste... ah mladost ah ludost :K 

Kad sam u off topicu, da ostanem jos malo... Da si po temu za diplomski dosao posle neke dve nedelje (a ne pre), verovatno bi bio drugi student farmacije koji je diplomirao programirajuci nesto kao searchable database... Moj genije nikada ne miruje i stalno smislja nove teme za diplomski... U onom trenutku kada si bio, ta tema jednostavno nije postojala. Razmisljao sam o tome, cak nesto i nabacivao na starom forumu, da vidim hoce li se neko upecati (ocigledno nije niko), pa sam ostavio stvar da malo uskisne.... Ali, eto sada postoji tema...

vladimir

Quote from: Adonis_Vernalis on 14-06-2006, 06:05:50
Kad sam u off topicu, da ostanem jos malo... Da si po temu za diplomski dosao posle neke dve nedelje (a ne pre), verovatno bi bio drugi student farmacije koji je diplomirao programirajuci nesto kao searchable database... Moj genije nikada ne miruje i stalno smislja nove teme za diplomski... U onom trenutku kada si bio, ta tema jednostavno nije postojala. Razmisljao sam o tome, cak nesto i nabacivao na starom forumu, da vidim hoce li se neko upecati (ocigledno nije niko), pa sam ostavio stvar da malo uskisne.... Ali, eto sada postoji tema...

U svakom sluèaju, super da se neko od profana setio da malo konkretnije ne¹to uèini sa raèunarskim sistemima, a ne da se veæini znanje zavr¹ava na slanju mail-ova.Nadam se da æe to koristiti ljudima na faksu. :)

Natasa

malo zakasnela reakcija - ali zaista institut sa web prezneacijom od koje se ima vajde (sem da citate kako su profesori bogovi koji su uradili svasta dok se jos nismo rodili) je avangarda. Tako da je farmakognozija extra avangrada....cudi me da opstaje i da ne bode oci ostalima...
mada koji ostlai - ti ne idu net...sem kada su u pitanju verovatno neki naucni radovi i putovanja.

jooj...strasno mi je raspolozenje danas...