NLB Liga (ex-Jadranska)

Started by nasty girl, 18-09-2006, 12:33:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

Ko Ce Biti Sampion NLB Lige

Crvena Zvezda
Partizan
FMP
Hemofarm
Cibona
Union Olimpija
Neko Sedmi...

mikele

Quote from: nasty girl on 04-02-2007, 16:03:35
mi smo ocekivali da cete doci na utakmicu partizan - lotomatika...i od tada na svkoj partizanovoj utakmici ima mnogo murije, a utkamica pre toga (partizan - pao) ne znam dal sam videla ukupno 20 policajaca i to su bili oni na ulazu....

a da smo krivi, krivi smo...
Не,не,Олимпијакос је права прилика за то.Јер зна се какав однос имају Делије са навијачима Олимпијакоса,нешто слично као што имају Гробари са навијачима ПАОК-а,тако да би у том случају били(мислим на Делије) и у Атини,а Бога ми и у Београду,ако се то не спречи.
Али слажем се са тобом да мурија већ све то има на памети(ако уопште имају исту  :K :K :K ) и само се чека понедељак,па да се види да ли ће и жреб допринети свему овоме.
А лично мислим да Партизану не би било лоше да добије Грке  из другог шешира јер ту су још Барса,Макаби и Бенетон који је по мени једини слабији од Олимпијакоса из овог шешира.Значи Грци су златна средина и Партизан би могао са њима да игра егал у Бг-у,а у Атини би било јако тешко.Али свака победа у ТОП 16 фази је злата вредна

Phenomenon

Mislio sam da ce se zvezda naloziti da dobije ovaj derbi, ali ipak nista od toga. Partizan je dobio tekmu sa pola snage.
Vontigo, Kosta :Bog :Bog :Bog

hulio_salinas

Kada sam ukljucio TV i video da nema Grobara, okrenuo mi se zeludac. Jbs derbi bez vatre na tribinama. A posle kada sam video da Zvezda ne zna gde je levo, a gde desno, nisam imao zivaca da gledam. Samo sam pitao na kraju - koliko razlike? Jbg. Neki drugi put.

nasty girl


hulio_salinas

128. slovima: stodvadesetosmi put ovo govorim!  :K

Jbg. Neki ljudi nikada nece nauciti!  :smekerica:

nasty girl

pa doro bar priznajes...

:cmok

hulio_salinas

Pa sta cu drugo? Da kazem: ZVEZDA SAMPION? Ne ne. Budimo realni.

Btw, ne bi "nasi" igraci prelazili u vas klub da kod nas cvetaju ruze!  :wink:

jeca87

Ha,ha,ha- za Huliov komentar o prelasku igraca! :)

Nesto mi se siroti Gurovic mnogo nervirao, i na utakmici, a i posle je izjavio da njegovi saigraci moraju izmedju sebe da se dogovore ko je ko na terenu! Sta god to znacilo! Samo nek se dogovaraju....!

Bravo, CAREVI! NEK VAM JE SVAKA TAKVA!

nasty girl

Olimpija suspendovana zbog dugova

Na dva dana pre poèetka Final 8 slovenaèkog kupa, ko¹arka¹ka federacija Slovenije u utorak je donela odluku da privremeno suspenduje Union Olimpiju zbog dugovanja prema èetiri slovenaèka kluba.

Olimpija ima vremena da dugove izmiri do odigravanja prve utakmice sa Novom Goricom u èetvrtak. Ukoliko se to ne dogodi utakmica æe biti registrovana u korist Nove Gorice slu¾benim rezultatom 20:0.

Parovi èetvrfinala kupa Slovenije:

Alpos - Elejtra, Nova Gorica - Union Olimpija; Helios - Geoplin Slovan, Krka - Loka kava.

Split suspendovao Periæa


Ko¹arka¹ki klub Split suspendovao je 21-godi¹njeg Hrvoja Periæa zbog, kako se ka¾e, nedovoljnog zalaganja na utakmicama.

Krilni igraè je na poèetku sezone smatran za lidera tima, ali je svojom nezainteresovano¹æu do¹ao u situaciju da bude stavljen na transfer listu.

Mladi Dubrovaèanin je u dosada¹njem toku NLB lige postizao 11,9 poena po meèu, a iz uprave ’¾utih’ rekli su da je ko¹arka¹ slobodan u tra¾enju novog anga¾mana.

Spliæani su u velikoj krizi po¹to dele poslednje mesto u Jadranskoj ligi sa skorom 2-18, a Periæ æe najverovatnije postati sedmi igraè koji je ove sezone napustio klub.


Cibona: Anzuloviæ ponudio ostavku



Trener ko¹arka¹a Cibone Dra¾en Anzuloviæ ponudio je u nedelju ostavku na mesto ¹efa struènog ¹taba zagrebaèkog kluba,posle serije katastrofalnih rezultata.

Cibona je ispala iz Evrolige porazom od Lotomatike u Rimu sa 23 poena razlike (iako joj je i minus 18 bilo dovoljno da udje u TOP 16), ali je "kap prelila èa¹u" na zavr¹nici kupa Hrvatske u Zadru gde je vi¹estruki prvak Hrvatske iako favorit za trofej, ispao u polufinalu od Zagreba.

Uprava Cibone odbila je ostavku Anzuloviæa, ali je ovaj trener insistirao da uprava jo¹ jednom razmotri njegovu odluku (iako ima ugovor sa klubom do 2008.godine).

Konaèna odluka biæe poznata u ponedeljak, posle novog sastanka Anzuloviæa i prvog èoveka kluba Bo¾e Milièeviæa.

B92

nasty girl

#69
jbt...meni zao da gledam ovu utakmicu.... :roll:

pobediiiiiiliiiiiii smoooooooo.....  :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~

mikele

NLB: FMP bolji od ©irokog
(http://nono9.us)

Ko¹arka¹i FMP ®eleznika pobedili su kao gosti ekipu ©irokog sa 82:76 (17:20, 20:12, 20:21, 25:23) u meèu 21. kola NLB lige i ostali na deobi drugog mesta na tabeli sa Partizanom.

"Panteri" sada imaju uèinak od 16 pobeda i pet poraza, dok je bosanskom timu ovo bio èak èetrnaesti neuspeh u regionalnom takmièenju.

Najbolji u redovima osvajaèa Kupa Radivoja Koraæa bio je Branko Cvetkoviæ sa 14 poena, a tri manje u trijumf ugradili su Milo¹ Teodosiæ i Zoran Erceg.

Na drugoj strani, kod domaæe ekipe najistaknutiji bili su Sini¹a ©temberger, Ivan Opaèak i Deren Meklinton sa po 15 postignutih ko¹eva.

FMP ®eleznik æe u sledeæem kolu u petak igrati protiv Zadra, a onda mu sledi prvi meè èetvrtfinala ULEB kupa protiv Hapoela u Jerusalimu.

NLB: Partizan zgazio zagrebaèke "mrave"
(http://nono9.us)

Ko¹arka¹i Partizana pobedili su u Beogradu ekipu Zagreba sa 90:73 (24:15, 22:17, 15:23, 29:18) u meèu 21. kola NLB lige i upisali 16. trijumf u regionalnom takmièenju.

Crno-beli su od prvog sudijskog podbacivanja bili bolji tim i veæ poèetkom drugog kvartala stekli dvocifrenu prednost protiv solidnih gostiju, u èijem sastavu nije bilo najboljeg igraèa Josipa Sesara.

Domaæi ko¹arka¹i su i u nastavku utakmice konstantno uveæavali vodjstvo koje je polovinom treæe deonice iznosilo i 20 poena razlike, ali je u fini¹u ovog perioda do¹lo do pada u igri Partizana.

Zagrepèani su znalaèki iskoristili tu èinjenicu i predvodjeni Brojlsom uspeli da smanje deficit na "minus ¹est" na kraju treæe èetvrtine (61:55).

Krajem ovog dela igre plejmejker Paritzana Vontigo Kamings je dobio udarac u lice i u pratnji fizioterapeuta napustio teren, ali se kasnije vratio na klupu.

Ipak, u poslednjem kvartalu crno-beli su se uozbiljili, razigrali su se Tripkoviæ, Kecman i Drobnjak, vratili svom timu dvocifrenu prednost i mirno priveli meè kraju.

Najefikasniji u crno-belom taboru bio je Tripkoviæ sa 28 poena, dok je Kecman na to dodao 16 ko¹eva (12 u poslednjoj èetvrtini).

Partizan u sledeæem kolu gostuje Geoplin Slovanu.

REZULTATI 21. KOLA:

©iroki - FMP ®eleznik 76:82
Partizan - Zagreb 90:73
Olimpija - Bosna 93:68
Cibona - Helios 85:75
Zadar - Split 102:81
Buduænost - Slovan 84:74

NEDELJA:
Hemofarm - Crvena zvezda

TABELA: Cibona 17-4, Partizan 16-5, FMP 16-5, Hemofarm (-1) 14-6, Buduænost 14-7, Zadar 12-9, Crvena zvezda (-1) 11-9, Olimpija 10-11, Helios 10-11, Bosna 8-13, Zagreb 7-14, ©iroki 7-14, Split 2-19, Slovan 2-19.

(MONDO, foto: MN Press)

Roben

NLB: Zvezda pala u Vr¹cu, ULEB sve dalje
(http://nono9.us)
Ko¹arka¹i Crvene zvezde pora¾eni su kao gosti od Hemofarma sa 95:90 (18:21, 24:20, 27:29, 26:20) u poslednjem meèu 21. kola NLB lige i tako sveli na minimum svoje ¹anse za plasman u ULEB kup naredne sezone.

Vr¹èanima je ovo bila 14. pobeda u takmièenju, dok Zvezda ima uèinak od 11 pobeda i deset poraza.

Svesni èinjenice da bi poraz u Vr¹cu, kao i svaki drugi u nastavku takmièenja mogao da ih ostavi bez plasmana u ULEB kup naredne sezone, crveno-beli su agresivno poèeli utakmicu.

Predvodjeni raspolo¾enim Milanom Guroviæem izabranici Dragana ©akote uspeli su u osmom minutu da naprave veoma lepu zalihu od sedam poena (18:11), ali se u samom fini¹u prvog kvartala domaæin vratio u ¾ivot.

Druga èetvrtina protekla je u izjednaèenoj igri, s tim ¹to je beogradski tim uglavnom imao dva do tri poena vi¹ka, ali je Hemofarm zahvaljujuæi Predragu ©uputu i Vanji Plisniæu na poluvreme oti¹ao sa vodjstvom od 42:41.

Sredinom treæeg kvartala, koji je obilovao ¾estokom borbom, Hemofarm se zahvaljujuæi "trojci" ©uputa odlepio na 61:55.

Zvezda se, medjutim, nije predavala, Guroviæu se pridru¾io odlièni Igor Milo¹eviæ, tako da je gostujuæa ekipa preokrenula na 70:69 na kraju pretposlednjeg perioda.

Kljuèni period utakmice bio je od 37. do 39. minuta, kada je Hemofarm preko Topiæa, ©uputa i Rakiæa napravio seriju od 10:2 i stigao do vodjstva 91:85, koje su iskusni domaæi ko¹arka¹i znalaèki saèuvali i stigli do trijumfa.

Po obièaju, najefikasniji u redovima crveno-belih bio je Guroviæ sa 37 poena, dok je Milo¹eviæ je upisao 12 ko¹eva.

Na drugoj strani sjajnu partiju za Hemofarm pru¾io je ©uput sa 30 pogodaka, a dobar je bio i Plisniæ koji je u trijumf ugradio 13 poena.

Crvena Zvezda u sledeæem kolu doèekuje Cibonu, dok Hemofarm gostuje ekipi Splita.

(MONDO)

СЛЕПЦИ  :nonono: :nonono: :nonono:

mikele

Ма катастрофа. :wall: :wall: :wall:
Ја мислим да су дани Драгана Шакоте на клупи Ц.Звезде одбројани. :hm :hm :hm
Мада он је добар стручњак и жао ми је што ће морати да оде.Али лоша селекција играча му је највећа мана и то га је убило.И њега и Звезду a005 a005 a005

nasty girl

ne verujem da ste izgubili... :lol: :lol: :lol:

Pedja

ma dace nam onu vajld kartu za uleb,opusteno