Kada izlazi spisak grupa za 4. godinu i kada pocinju vezbe?

Started by Dirk, 16-10-2006, 06:39:07

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kremenko

Jesi li sigurna?Danas sam bila na fakultetu,asistentkinja nam nista nije rekla.Moja grupa ima vezbe ponedeljkom od 8.30.  :hm

mina-L

Pa ja tako procitah na onoj tabli(mada smo se svi gurali jer je bila ogromna guzva)na tehnologiji,a i ostali su tako shvatili da nemamo sl nedelje i da 25.10 izlazi konacan spisak grupa

Nea

Jedno obavestenje - odnosi se na studente koji nisu prisustvovali uvodnom predavanju iz  tehnologije- obavezno je polaganje kolokvijuma koji ce se odrzati  u cetvrtak 25. 10. u sali 300, u 12:00h.
Ovim su obuhvaceni i oni studenti kojima je smanjenje uslova omogucilo upisivanje cetvrte godine, dakle i oni polazu kolokvijum i za njih se nece organizovati naknadno uvodno predavanje iako su odsustvovali iz opravdanih razloga.
  Takodje je odrzano i uvodno predavanje iz bromatologije i obavezno ce se polagati uvodni kolokvijum za one koji nisu bili prisutni, samo sto ce detalji o tome biti poznatiji kada izadje raspored grupa.
  Eto toliko od mene.

milena

Danas sam videla novo obavestenje na oglasnoj tabli farmakologije,a to je da vezbe pocinju 5.11.  :wave:

pig_am_am

zabi,da ne pise 9-og? ja tako zapisala  :hmm
svejedno...nije skoro  :roll:

tarantulica

Pigi vi¹e voli 9 nego 5  :>

5.11. poèinju ve¾be iz farmakologije  :cvet

MiKy

cula sam i da ce spisak grupa za tehnologiju biti prosirivan tj. da ce praviti vece grupe zbog naknadno upisanih....opet bitka oko farmakopeja :wall:

katarina

e to sam i ja danas cula! Nije valjda da nema dovoljno farmakopeja??? Na ovom faxu???

tarantulica

Mozete da uzmete farmakopeje iz biblioteke pre svake vezbe :wink:

katarina

philoserbiana

nema toloko farmakopeja koliko ima zainteresovanih studenata za koriscenje istih  :ohwell:

Maslacak

vraæa¹ posle ve¾be :)
bitka oko farmakopeja se de¹ava samo na kolokvijumima.
mislim da na samim ve¾bama to nije neki problem...
tada ne trebaju ba¹ svakom studentu, i ima ih dovoljno.
ali pred kolokvijum mo¾e¹ iz biblioteke uz index zadu¾iti komplet (ili nekoliko), da bi ih imali vi¹e i da bi se manje tukli :K
mada ja nisam imala nikakvih problema sa tim, strpljiva sam :happy:

katarina

Pa nesto gledam, ako imam one popodnevne vezbe, a biblioteka radi do 17h, nema sanse da im vratim na vreme. Znaci moze pred kolokvijum da se zaduzi! To je najbitnije.

Maslacak

mislim da ti uzmu index, tako da mo¾e¹ da vrati¹ kad hoæe¹ index nazad :K

katarina

Pa ti je super! Sad ce i tete iz bibloteke da me upamte  :a   :K