Referendum 28. i 29.10.2006.!

Started by Bred, 16-10-2006, 09:14:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Da li cete izaci na referndum?

Da
Ne
Jos ne znam

pop

Kad god su pustili Boj na Kosovu na tv-u, neka katastrofa se desila posle. '98. su ga do duse pustili na ZLO1 (rts1) bas pred onaj cuveni Milosevicev referendum o Kosovu, a sada je bio na ruzicanstvenoj televiziji.
Inace, malo pre je bila skrivena kamera sa birackog mesta u centru BG-a, gde riba glasa bez dokumenata, sto bi se rekl'o - na casnu rec, i - gle cuda, pustili su je.

hulio_salinas

Quote from: pop on 29-10-2006, 22:25:22
Inace, malo pre je bila skrivena kamera sa birackog mesta u centru BG-a, gde riba glasa bez dokumenata, sto bi se rekl'o - na casnu rec, i - gle cuda, pustili su je.

i ja sam malo pre video...   treba samo   :box :box :box :box :box
strasna situacija... kako su ih namontirali... opasan je Cedomir Jovanovic...   :ninja:

Darker

Kako mi je drago ¹to nisam glasao, nemate pojma...

lijepa bosanka

Ma nek' je proslo kako bude!!!! :Z
I nek' nije ispunjena zelja Jovanovicu,Canku i ostalim us***ma!!!! :V :V

pop

LB, zao mi je sto to moram da ti kazem, ali nemas blage veze o cemu pricas. Us***se su oni koji su vodili i izgubili sve ratove od '90. do 2000., i oterali ovu zemlju (i jos neke u okruzenju) u bedu nezabelezenu u Evropi u poslednjih 50 godina, pri tom okrenuvsi citav svet (i mnoge vekovne saveznike) protiv nas. Jeste malo  :OFF , al' je bitno.

Upravo sam gledao rts, gde su rekli notorne neistine o izvestajima stranih medija o referendumu. Nisam mogao da verujem svojim ocima i usima kad su rekli kako su svi strani mediji izvestili da je ovo veliki korak za demokratiju u Srbiji, kako je Srbija potvrdila suverenitet itd.  Poslednjih sat vremena sam bas pratio kako su svetu videli referendum, i vecina je prvo rekla da je prosao kroz iglene usi i to zahvaljujuci politickoj manipulaciji da je Kosovo neodvojivo. Cak su i ruski mediji rekli da to sto pise apsolutno ne utice na konacni status.
Inace, u mom komsiluku je bilo slucajeva da je zena glasala u ime cele familije, i to bez dokumenata. Cak su isli ljudi iz raznih stranaka od kuce do kuce citavo popodne, vapajuci da se izadje na glasanje, kad su videli da ce biti gusto.

stef

Pope cestitam ti na pobedi! :K :K :K :K :K :K :K :K. Prvi put od kada zivim ovde nisam znao sta je bolje, da prode ili da ne prode ustav....Pa nisam ni glasao.Razocaran sam...

Darker

E isti fazon i sa mnom, potpuno...

Smrda

pop

'Fala Stefe  :K
Iskoristio bih ovu priliku da svim gradjanima i onim drugima cestitam novi Ustav.  O0

Vampire 666

strasno...!!! kod mene u selu (opstina Kucevo - radikali drze lokalnu vlast) u odborima nije bilo nikoga iz DS-a , iako je to druga po masovnosti stranka , osecam da su bile teske muljavine i da je onih 53 ili 54 posto izgurano na misice...no sta ocekivati od kostunjavog koji je jos pre dve godine usao u koaliciju sa onima protiv kojih smo se 90-ih borili...

Coverdale

Nisam hteo da glasam za ustav koji promovise Seselj..Pa nismo bre mi stoka   Ja ne zaboravljam...A patriote i gradjani koji ispunjavaju svoju duznost nek uzivaju u radikalnom zivotu negde u Africi...

Alnus Glutinosa

Quote from: Coverdale on 31-10-2006, 12:32:20
Nisam hteo da glasam za ustav koji promovise Seselj..
Jedan od mojih argumenata!

Lepo mi dodje da se odcepim...  :roll:  samo se vracamo...opet muvacina na izborima...strasno!  .grins.

hulio_salinas

Quote from: Coverdale on 31-10-2006, 12:32:20
Nisam hteo da glasam za ustav koji promovise Seselj..Pa nismo bre mi stoka   Ja ne zaboravljam...A patriote i gradjani koji ispunjavaju svoju duznost nek uzivaju u radikalnom zivotu negde u Africi...

glupost!!!

ako covek, koga ne podnosim, kaze nesto, zasto moram automatski da se protivim?!   :hm

necu valjda protivreciti nekome bez obzira sta taj neko rekao?!

zasto ga on promovise? samo zato sto ga je podrzao?  :/

svasta...    :][

SPRING

Svaka cast hulio   :Bog :Bog :Bog

Neka si im rekao...

lijepa bosanka

Pa i ja se slazem s huliom ( :cvet)....ali uvijek ja dobijem  :F

:lol2: :lol2: