Apsolventska ekskurzija-da li znate nesto o tome

Started by spadalo, 17-10-2006, 19:19:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Marina

Moze i jedno i drugo, mi smo toliko hrane nosili da je svako nosio "hranac" umesto ranca.

brko

Prosle godine sam bio U Barsi i mogu vam reci da 90% slika hotela i slika broda nemaju blage veze sa istinom. Ova tema je cist oglas agencija za organizovanje apsolventskih putovanja!

pop

@ bred
ne brini, boss-e, smes da poneses hrane kol'ko ti treba, a od lekova smes sve 'legalne', tj. one koje se ovde izdaju bez recepta (ali smes opusteno da poneses i antibiotike sl.). za lekove tipa diazepama i sl. (mada znam da ti nece biti potrebni  :wink:) je potreban lekarski recept.

@ brko
fotografije nisu pravili ljudi iz agencije, nego putnici koji su bili na exkurziji. ja to znam, jer sam ih sakupljao, i sa nekih sam morao izbacim likove, kako im ne bismo narusili privatnost.

Enea

pa ne znam bas da li ce bredu biti potrebni diazepami, obzirom na njegov temperament=)))

ja sam imala jedno JEZIVO iskustvo, sa agencijom duga iz onog perioda 'fantazije'.. no ne bih o tome, mozda neki drugi put, a srcku tada kada nisam dobila- necu nikada!

znate sta mene zanima?
da li je preko zpu-a moguce da putuju ne samo studenti?
obzirom da sam nosilac grupne vize, ne bi bilo bash dobro da neko iz te ture zapali... RECE MI JEDNA KOLEGINICA DA SE TO DESAVALO, JER JESTE??(od strane organizatora ostala sam uskracena za tu  informaciju... mogu samo da molim Boga da se to ne dogodi, jer ako sam shvatila ja ipak snosim neku odgovornost... )

kad ce vise taj maj? =))

pereca

Preko ZPU mogu da putuju i nestudenti, ali po nesto vecoj ceni.
Na kolektivne vize idu samo studenti.
Nosilac grupe (vize) ne odgovara za slucaj da, ne daj boze, neko zapali. Dakle ne snosi nikakvu odgovornost, osim sto ne bi smeo da izgubi pasos ili da bas on zapali.
Bez nosioca grupe (vize) niko iz grupe ne moze da predje granicu.

Od kako sam u ZPU, jos nikad nismo imali slucaj da je neko negde zapalio. Hvala bogu. Tako da mislim da nema potrebe da brines.
A narocito, jer na kolektivnu vizu idu samo studenti.
Zaposleni, nezaposleni i ostale kategorije vade individualnu vizu, tako da sta god da urade to tebe ne dotice.

Dakle, opusteno.. i samo se ti lepo provedi!  :cvet

Harry

El se spremate ljudi?starije kolge mi kazu da obavezno ponesemo jastuk, cebe i papuce za spaniji(oni su se prosle godine zeznuli pa kupovali japanke tamo za 10e) xixixixi

Enea

brate jastuk i cjebe?

pa ne idemo na kampovanje...

ja sam iskulirala euforiju... dan pred put spakovacu samo osnovne stvari, znash kako-zene: a da ponesem ovu ili ovu shnalicu... loodnica harry!

MiKy

besno pile

Quote from: Enea on 25-04-2007, 11:19:13
znash kako-zene: a da ponesem ovu ili ovu shnalicu... loodnica harry!

hahahah!
verujem ti,bash! :luda

philoserbiana

ср.вам пут.ја ћу на медени месец...ускоро   :cvet

Bred

Za one koji idu na apsolventsku-podaci o roamingu -mts- http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=230
        mapa pokrivenosti roaming partnera - http://www.gsmworld.com/roaming/gsminfo/index.shtml

Enea

tnx, Bred.. da li to znachi da ti ne mozes bez foruma?? =)

pozz

HAVE FUN!

Bred

aha :)
btw danas ce vas zvati ovi iz agencija da vam kazu kad tacno krecete i u kom ste busu [ne krecu svi istovremeno]

Enea

ma, ne Bred... mi odavno znamo u koliko sati, i odakle krecemo...

a rezija je drugacija od vashe...

mozda se negde i sretnemo... vi se vracate kada?

Bred

Za kolege koje idu na apsolwentsku-koristite owaj kod *102*9938164(3)-broj telefona# i poziwi ka srbiji su duplo jeftiniji! Wazi samo za strane operatere koji podrzawaju taj kod.

edit=> vazi samo za mts, za telenor nisam proveravao.