Usmeni ispit

Started by CicaBg, 19-10-2006, 08:27:07

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

prof. Ibric ne zeli da pomeri pocetak ispitivanja sa 12.9, cisto da znate. Kaze da joj kozmetologija pocinje 18. a ona posle mora na neki seminar ili sta vec [kao da taj seminar traje 2 nedelje pa ne moze da se pocne od 25.9??].
Takodje je rekla da oni koji polazu prakticni u ovom roku, da joj se jave da im pomeri ispit za dan dva.  :wall: :wall:

Vanna

Cao, je li polagao neko kod profesorke Djuric? Hvala unapred. I jel vaze ista ispina pitanja kod nje sa sajta fakulteta? :nonono:

estela

Hvala puno na informacijama :cvet!
    Za profesorku Milic sam cula da ispituje malo duze,voli da se sve isprica...jedna moja drugarica je kod nje polozila,prva pitanja je dobro znala,to je bilo vazno,da pokaze na pocetku da zna dobro...na kraju je i profesorka postala malo popustljivija......mislim da je njoj celo gradivo bitno(kao i svim ostalim profesorkama :wink:)
   Pozdrav

radica

Hvala na obavestenju,idem da ucim!

tarantulica

Quote from: Bred on 04-09-2007, 14:50:07
prof. Ibric ne zeli da pomeri pocetak ispitivanja sa 12.9, cisto da znate. Kaze da joj kozmetologija pocinje 18. a ona posle mora na neki seminar ili sta vec [kao da taj seminar traje 2 nedelje pa ne moze da se pocne od 25.9??].

Rok se zavr¹ava 25.9.  :ball2:

Bred

Harry

Danas nisu bile konsultacije!!!
Konsultacije su svake II srede u mesecu!
Prof Ibric je rekla da nece pitatati homeopatske preparate a da ce vakcine i radio farmaceutike dana, sutra ili eventualno u ponedeljak postaviti na sajt fakulteta.
Pitanja koja su nam nejasna traze povezivanje gradiva a i ona koja su nam nejasna treba da pricamo ono sto znamo.
Obratite paznjuna vakcine i radiofarmaceutike , to su 2 cela predavanja i ako ih dobijete a nista ne znatem, garant padate.
Pozdrav svima.

Bred

Da vas obavestim da su predavanja vec na sajtu! Bravo za profesorku!!! :pljes:

Gocca

Harry , izvinjavam se i tebi i ostalima koji su danas potegli put do fakulteta zbog konsultacija.
Stvar je u tome da je na oglasnoj tabli pisalo da su konsult. 6.9. u 11h, ali ispalo je da se to odnosilo na prakticni deo. Da ne gnjavim mnogo, ja sam tog dana, kada sam videla datum,  cak i (kao ) proverila na institutu i oni su mi to samo potvrdili.Verovatno su i oni u glavi nesto pobrkali. Ko ne bi pored onoliko okacenih datuma?
Eto...   :a

bocca

Recite mi da li ispitna pitanja koja su data na sajtu fakulteta vaze za sve profesorke i da li samo ona dolaze u obzir ili jos nesto?  :hmm

radica

Da li bi mi neko mogao ukratko reci pitanje 196 i 197,u predavanjima koja ja imam ne spominjuju se vrste a nesto posebno ni osobine! :help2:Pitanje 242- vrste i kriteriju za izbor!Koje su faze u izradi film tableta? :help:

Gocca

Bocca, to su ta pitanja

Bred

radice, pogledaj temu Nova ispitna pitanja!!!

radica

Pregledala sam Nova ispitna pitanja,nisam nasla odgovor!Neko je spomenuo kod faza u izradi film tableta isto kao kod drazeja samo nema faze izolovanja.Koje su to faze(posto meni to nedostaje u predavanjima)? :help2:

Bred

radice, pitaj to tamo! pa pobogu, na toj temi raspravljamo o nejasnocama u vezi ispitnih pitanja??  :wink: