51. Medjunarodni Beogradski Sajam Knjiga

Started by hulio_salinas, 22-10-2006, 20:13:04

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Bred

stef, to je smao 400din. :wink:
Elem , ja sam sinoc na brzu brzinu protrcao sajmom i nemate pojma kakv je to super osecaj kada se u onolikom prostoru nalazite sa gomilom ljudi koji traze isto sto i vi-knjige. nisam bas pristalica kupovine svega i svacega pogotovo posto postoje biblioteke pa tamo mozes da uzmes sve sto te zanima da procitas.
Moj je utisak da knjige nisu toliko skupe za razliku od proslih godina pa sam cak i ja, kao student, mogao sebi da priustim neku knjigu (pre svega one koje se ticu kompova i neta :> ). I naravno da mislim da je stvar racionalnosti otici na sajam kada se ulaz ne placa jer za placenu ulaznicu mozete kupiti jos neku knjigu. :wink:

Vampire 666

sajam ko sajam...samo da ima vise para za knjige...ja eto kupih biografiju Iron Maiden-a...nego

Postoji nesto sto me je jako iznerviralo na ovom sajmu. Ne znam da li ste primetili, ali postoji 6 standova na kojima se prestavljaju verske sekte i njihova literatura!!!! Ja sam danas ostao zaprepascen!

nasty girl

ja sam se danas bas umorila na sajmu.....ali je standardan kao i svaki prethodni....

hulio_salinas

Quote from: nasty girl on 25-10-2006, 20:29:40
ja sam se danas bas umorila na sajmu.....ali je standardan kao i svaki prethodni....

a ja sam cuo da je ove godine mnogo bolje organizovano nego prethodnih...

ne mogu da se setim ko mi je bese rekao, ali nije ni bitno...

ja idem u petak...

================

samo jedno pitanje:

da l' neko zna (dnevno) radno vreme sajma?

AquArius

Smrda

do 21 rade hale sa knjigama...a sa masinama i materijalima(1,2,3) do 19...

hulio_salinas

hvala koleginice...

:cvet :cvet

===============

kakvo je stanje na budzetu... je l' trosite parice na knjige???

MaliZmaj

... bila sam juce ....  :Bog   bilo je odlicno ...vratila se kuci sa torbom punom knjiga ... a sto se para tice sreca moja sto imam povlasticu inace bi se peske islo kucici :))))

Smrda

hulio....nemoj samo parice da mi pominjes....nema ih.......
xexexe

pop

Posle proslogodisnje najezde Dekodiranog, Desifrovanog, Provaljenog, Obijenog i sta sve ne jos Davincijevog koda, sad je situacija malo bolja. Ja sam bio u sredu i nije bila tolika guzva, taman da bude dobra atmosfera, a da pri tom ne mora da se laktas k'o u GSP-u da bi nesto video. Najzanimljiviji mi je stand Data statusa gde ima brdo extra literature za farmaceute, ali su cene uuuhuuuu...

Coolgemini

Quotehulio....nemoj samo parice da mi pominjes....nema ih.......
xexexe
Hahahahaha....i ja cu ove godine da ostanem bez ijedne knjige...nema se parica :pst

hulio_salinas

e sad se vratih sa sajma...

guzva, ali uz bezobrazluk nema problema...

kupio sam brdo knjiga... sledece godine idem sa prikolicom... otpale su mi ruke... nisu debele, nego opsirne... ali svejedno su teske...

odusevio me je "Data status"... vrh... cene jesu visoke, ali verovali ili ne tamo je najjeftiniji Volhardt na celom sajmu... ima samo na tri standa... a pitao sam na milion... tako da sam dobro prosao... kako sam se nadala, dobro sam se udala!!!  :>

najezio sam se od svih kodova, sifrovanih sifara, desifrovanih kodova, kljuceva za kodove, masona, iluminata, viteza templara, opus dei-a... itd itd... provaljena fora...

:][ :][ :][

AquArius

Kod data statusa je super sto mozes da narucujes knjige i svakojaku literaturu.
Samo das pare, a oni nabave.
Postoje i katalozi razlicite strucne literature.

Ove godine "dovukla" "samo" pet knjiga.
:a