Jat po ceni od jednog evra

Started by Bred, 05-06-2006, 09:36:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Bred

Srpska avio-kompanija Jat ervejz saop¹tila je da æe svi putnici koji od sutra pa do 31. avgusta putuju avionima te kompanije na èetiri meðunarodna leta, moæi da od 1. septembra pa do 15. decembra kupuju avionske karte po ceni od jednog evra, bez taksi.

Kako se navodi u saop¹tenju Jat medija centra, za èetiri iskori¹æene povratne karte na meðunarodnim letovima tokom letnje sezone, putnici æe od septembra do 15. decembra povratnu kartu, bez aerodromskih taksi, plaæati dva evra. U saop¹tenju kompanije se nagla¹ava da pomenute cene neæe va¾iti za letove na linijama za Podgoricu i Tivat.

Cena karte u jednom pravcu od septembra do decembra biæe 39 evra, dok æe povratna karta u tom periodu ko¹tati 78 evra, uz dve karte kupljene u letnjoj sezoni.

Za tri putovanja u jednom pravcu u letnjoj sezoni, kako se dodaje u saop¹tenju, cena karte od septembra do decembra u jednom pravcu biæe 19 evra, a povratne karte 38 evra. Iz Jat medija centra nagla¹avaju da ovom akcijom srpska avio-kompanija nastavlja sa pogodnostima koje pru¾a putnicima koji putuju èesto.

(Beta)

pereca

Jes`, samo jos da imam para i vremena za ta tri leta tokom leta (ovo bi trebalo da se akcentuje)
bezveze je sto se ne uzimaju u obzir carter letovi, jer ne znam ko ce da putuje redovnim linijama u letnjoj sezoni, osim onih koji putuju poslovno. Do tog nivoa jos nismo stigli.

AVENDON

Taj ko ima para da leti tri puta tokom leta i to redovnim linijama, njega zab... za taj jedan euro. Jat misli da ce ovim privuci smrtnike, ali tesko................

Bred

Pa dobro, vazno je da se stvari pomeraju u smeru koji je povoljniji za gradjane

pereca

Mislim da nema boljitka dok se ne pojavi konkurencija.
Low cost rules!