Tramvaj iskoèio iz ¹ina, jedanaestoro povreðeno

Started by Bred, 25-10-2006, 10:25:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Bred

Tramvaj na liniji 2L, oko 16.30 sati, iskoèio iz ¹ina na raskrsnici Savske i Nemanjine, kod ®eleznièke
Najmanje 10 osoba je povreðeno kada je juèe, oko 16.30 sati, tramvaj na liniji 2L iskoèio iz ¹ina na raskrsnici Savske i Nemanjine ulice, kod ®eleznièke stanice i udario u stub.

UDES - Povreðeni su prevezeni u Urgentni centar i njihove povrede su lak¹e prirode. Slaven Tica, generalni diektor GSP, rekao je, po¹to je obi¹ao mesto nesreæe, da je u smeru ka Slaviji tramvaj iskoèio iz ¹ina na zoni skretnice i udario u stub kontaktne mre¾e. On ka¾e da je za sada te¹ko reæi ¹ta je uzrok nesreæe. Nezvanièno se kao uzrok udesa navodi pogre¹no skretanje.

Prema izjavama svedoka, tramvaj je iz Savske skretao u Nemanjinu i, umesto da produ¾i pravo, skrenuo je ka bioskopu „Partizan". Zatim se èuo jak prasak, tramvaj je prednjim delom udario u stub kontaktne mre¾e, stakla su popucala, a putnici su popadali. Lekari iz obli¾nje bolnice „Sveti Sava" su pomogli povreðenima, a ubrzo su do¹le i ekipe Hitne pomoæi. ||||

salexandar16

hulio_salinas

e video sam juce u Nemanjinoj ogromnu kolonu tramvaja i ljude koji vozacima psuju sve po spisku, jer niko ne zna sta se desava...

alo nisam bio skroz do dole, nego sam uz jedan polukruzni prekrsaj promenio smer i skrenuo u Kneza Milosa....

mislio sam da se radi o nekom strajku, a ni na kraj pameti mi nije bilo da se nesto lose desilo...

strasno...

Smrda

da li je moguce da su ovakve stvari toliko ceste??
i sta ce reci,da je opet l;judski faktor uzrok....ili nam ne valjaju prevozna sredstva....

Masha

Dread Lord

3OPAH

Quote from: Dread Lord on 26-10-2006, 06:32:14
Tramvaj iskocio iz sina

Katastrofa.

Svaki dan neka nesreca!

Zar opet???????

Stvarno katasrofa!!!!!!!!!!!!!!!