Kolokvijumi iz tehnologije

Started by M^i^M^a, 25-10-2006, 11:39:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

*

Ma, i da ne ponistis, moras sve kol dati do juna, ako hoces da se oslobodis.
A ako ces da ponistavas (u slucaju da je to dozvoljeno, mada i ja mislim da nije) ne verujem da to neko moze da stigne, zato sto postoji samo jedan termin za zasotale kol mesecno i treba stici sve dati do JUNA :hm

xxx

Quote from: Bred on 08-12-2007, 12:45:04
nije tacno. mislim da je vec gore napisano da NIJE dozvoljeno ponistavanje kolokvijuma!

napisala sam da je drugacije studenti bi ponistavali,oni koji jure prosek,a ne da je dozvoljeno

*

Lepo smo se mi izigrali gluvih telefona :trfr:

philoserbiana

kaze ass.da je oslobadjanje privilegija,zato ne smes da padnes kolokvijum... :shock

Lence

Jel neko krenuo da sprema ovaj drugi?
Mene bas nesto mrzi....a bice mi lakse kad vidim da su i ostali krenuli, pa da mogu da navalim sa pitanjima... :>

irena

Ja ne znam da li ce to vasoj generaciji biti dozvoljeno, ali kad sam ja vezbala tehnologiju pre dve godine, te zaostale kolokvijume smo mogli da polazemo i u redovnom terminu polaganja kolokvijuma. Npr. zaostao ti je treci kolokvijum, pa na regularnom terminu za polaganje cetvrtog mozes da polazes i treci i cetvrti, jer ti kolokvijum vremenski traje koliko i vezbe. Raspitajte se obavezno da li to vazi i za vas.

philoserbiana

ja jos nisam pocela da spremam taj drugi kolokvijum,jos mi je rano,spremam ispit za decembarski rok...rekli su nam da na tom terminu vezbi cemo raditi kolokvijum i plus novu vezbu i gradivo... :cvet

malena

Nemoj da zezas ja mislila samo kolokvijum i palimo kuci... A joj... :roll:  Nisam ni ja pocela da ucim,a kad cu,pa verovatno kad padnem ovaj ispit sto spremam za decembar... Nesto mi bas i ne ide... :K

philoserbiana

ako se sada ne polozi drugi kolokvijum postoje jos dva termina za popravku.ako se ni tada ne polozi onda ne mozes da slusas vezbe iz tehnologije u drugom semestru.opasno,covece  :hmm
kaze ass.da dosta ljudi padne ovaj drugi kolokvijum(kaze iz prakse),a ona nezna zasto je tako  :hmm

Maslacak

Ne znam da li se IKAD desilo da neko zbog tog kolokvijuma nije ve¾bao drugi semestar :> Formalno, to valjda jeste tako, ali se ne de¹ava, bar koliko ja znam  :)):

Osim ako nisu ne¹to promenili, ne radi se novo gradivo i ve¾ba na tom terminu drugog kolokvijuma, veæ se samo dovr¹ava ve¾ba iz ekstraktivnih preparata - radi se perkolacija :) To traje relativno kratko, a onda ide kolokvijum (ili obrnuto, kako se dogovorite sa asistentom). Tako je bilo pro¹le godine, e sad, da li su ne¹to menjali, ne znam  :a

BK

Quote from: Maslacak on 11-12-2007, 18:10:00
Ne znam da li se IKAD desilo da neko zbog tog kolokvijuma nije ve¾bao drugi semestar :> Formalno, to valjda jeste tako, ali se ne de¹ava, bar koliko ja znam  :)):
Bilo je valjda dvoje koji uopste nisu izasli ni na jedan kolokvijum...ili su predavali prazne papire...ali u suprotnom ako vide da se trudite nema sanse da padnete

mina-L

Ma dajte ljudi,kakvo padanje,pa makar za tu sesticu mozemo sesti malo i nauciti! Meni su rekli da ko nece sad da radi drugi kolokvijum moze da ga radi u januaru!

philoserbiana

ne plasim se ja teorije,ali plasim se recepata...radim ih uzasno sporo...da li neko moze da mi objasni zasto neki rastvor etanola radimo ex tempore,a neki ne(u rastvoru)?  :wink:

Enea

zato sto se jedna supstanca rastvara u vodi, a druga u concetrovanom etanolu? [ po meni ga tada pravish ex temporae ]

BK

ili kad taj procenat etanola nije oficinalan, ako uopste ima takvih recepata