50 Cent otvara Beogradsku arenu

Started by Bred, 27-10-2006, 14:33:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Bred

Amerièka hip- hop atrakcija 50 Cent æe 6. novembra sveèano otvoriti Beogradsku arenu, najavluje Skymusic.

Curtis James Jackson III, kako glasi pravo ime 50 Cent-a roðen je 1975. godine u New York-u, a odgajali su ga baba i deda, buduæi da je njegova majka ubijena u sukobu narko dilera. 50 Cent je od malih nogu radio na svom “gangsta imid¾u“, 1994. godine je hap¹en zbog dilovanja droge, a 1998. godine potpisuje ugovor sa izdavaèkom kuæom Columbia records i objavljuje dve kontraverzne muzièke numere „ How to Rob“ i „ Ghetto Quran“, u kojoj je opasno iskritikovao i narko dilere u New York-u, pa èak i javno prozvao neka imena.

Nakon ovog singla poèeo je i njegov sukob sa narko bosom Keneth Mc Griff-om. Neposredno pre objavljivanja debi albuma „ Power of the Dollar “, 50 cent je u maju 2000. godine upucan u rodnom Kwins-u, dok je sedeo u parkiranim kolima. Nepoznati napadaè je i u njega i njegovog saradnika Alton Brown-a ispalio 9 metaka. Iako je ranjen u obe noge i vilicu, popularni pevaè je pre¾iveo i od tog trenutka, njegova karijera vrtoglavo kreæe ka usponu.

Posle pesme „ Wankasta“ koja je kori¹æena u filmu „ Osam milja“ 50 Cent je 2003. godine snimio album „Get Rich or Die Tryin“. Sa ploèe, koja je prodata u vi¹e od 11 miliona kopija, skinute su pesme „ In Da Club“, „ P.I.M.P.“ I „ 21 Questions“, a 50 Cent postao najveæa muzièka zvezda u Americi.

Jo¹ veæu popularnost stièe nakon objavljivanja albuma „ Massacre“ 2005. godine, a sa pesmom „Candy shop“, je osvojio sve moguæe MTV nagrade i bio nominovan èak za 6 „Grammy“ nagrada.

Karte za beogradski koncert su pu¹tene u prodaju 25. oktobra po ceni od 1800 i 2000 dinara, kao i 4000 za vip mesta.

(B92)

Vampire 666

e dabogda se srusila kad za zvanicno otvaranje nisu mogli nesto bolje da spreme! dno dna.... .grins.

Zemunac

Quote from: Vampire 666 on 30-10-2006, 13:57:06
e dabogda se srusila kad za zvanicno otvaranje nisu mogli nesto bolje da spreme! dno dna.... .grins.

a zamisli da su pozvali Sinana Sakica

hulio_salinas

kad "americki dream team" nije mogao da napuni arenu, cisto sumnjam da ce sitan mafijas koji nikoga ne ostavlja duznim (kusur od 0,50$)   :][ :][ :][

stef

Mozda ga skine neki nas!Kad vec nisu mogli ameri da ga skinu, poslali su ga ovde...u nadi... :box

marer_86

Quote from: Vampire 666 on 30-10-2006, 13:57:06
komentar je vrh vrhova samo sam se slatko nasmejao i potvrdjujem sve ovo gore napisano
a ovo je jos jace
Quote from: Zemunac on 30-10-2006, 14:10:45

a zamisli da su pozvali Sinana Sakica

:lol: :lol: :lol: :lol:

Darker

©ta je rep zvezda tra¾ila od organizatora pred koncert u Beogradu
Losos, supica i kondomi za Fifti Senta

Losos sa kukuruzom, ¹kampi, piletina iz Bostona, konjak, skupoceni ¹ampanjac, pivo, mentol bombone, mini teretana, veliki televizor i... dve kutije kondoma - to je deo stvari koje su Fifti Sent i njegova ekipa, koji æe 6. novembra nastupiti u „Areni“, tra¾ili od organizatora, „Skaj mjuzika“ i „Beogradske arene“.

Amerièki hiphoper i èlanovi njegovog tima su zahtevali da se u garderobi nalaze ogledala, veliki sto sa najmanje ¹est stolica, dvosed, televizor sa ekranom od 80 i kusur centimetara, elektriène sprave za ve¾banje, zasebne kabine sa toaletima i „malo“ jaèi stereo ureðaj. Pe¹kiri, i to trideset komada, podrazumevaju se. Takoðe, vesela hip-hop dru¾ina je zahtevala da im pri ruci budu i dve kutije kondoma „lajfstajl“ i „raf rajders“.

Osim razlièitih vrsta sokova (pomorand¾a, jabuka...), èajeva i poljske mineralne vode, ekipa Fifti Senta je tra¾ila i dva paketa „hajnekena“, tri fla¹e skupocenog ¹ampanjca „kristal“, ali i dve boce konjaka „henesi“.

Uz napomenu da govedina i prasetina nikako ne smeju biti na meniju, kontroverzni hiphoper i njegovi prijatelji su tra¾ili losos sa kukuruzom, piletinu iz Bostona, makarone i sir, po moguæstvu, takoðe iz Bostona, piletinu „kentaki frajd èiken“, ¹kampe (koji se do poslu¾ivanja moraju obavezno èuvati na ledu), ribu, kobasice, æuretinu, nekoliko vrsta salata, senf, keèap, majonez, a bogami i vruæu supicu.

Naravno, posle dobrog jela, preko su neophodne i mentol bombone (nekoliko kesica), a na listi zahteva se nalaze i grickalice, seckani ananas, dinje, beli hleb, kroasani, krofne, sojino mleko, sve¾a jaja i na kraju, normalno, dezert.

A. Novakoviæ 
Blic

dyki

Quote from: Darker on 01-11-2006, 21:02:41
©ta je rep zvezda tra¾ila od organizatora pred koncert u Beogradu
Losos, supica i kondomi za Fifti Senta

Losos sa kukuruzom, ¹kampi, piletina iz Bostona, konjak, skupoceni ¹ampanjac, pivo, mentol bombone, mini teretana, veliki televizor i... dve kutije kondoma - to je deo stvari koje su Fifti Sent i njegova ekipa, koji æe 6. novembra nastupiti u „Areni“, tra¾ili od organizatora, „Skaj mjuzika“ i „Beogradske arene“.

Amerièki hiphoper i èlanovi njegovog tima su zahtevali da se u garderobi nalaze ogledala, veliki sto sa najmanje ¹est stolica, dvosed, televizor sa ekranom od 80 i kusur centimetara, elektriène sprave za ve¾banje, zasebne kabine sa toaletima i „malo“ jaèi stereo ureðaj. Pe¹kiri, i to trideset komada, podrazumevaju se. Takoðe, vesela hip-hop dru¾ina je zahtevala da im pri ruci budu i dve kutije kondoma „lajfstajl“ i „raf rajders“.

Osim razlièitih vrsta sokova (pomorand¾a, jabuka...), èajeva i poljske mineralne vode, ekipa Fifti Senta je tra¾ila i dva paketa „hajnekena“, tri fla¹e skupocenog ¹ampanjca „kristal“, ali i dve boce konjaka „henesi“.

Uz napomenu da govedina i prasetina nikako ne smeju biti na meniju, kontroverzni hiphoper i njegovi prijatelji su tra¾ili losos sa kukuruzom, piletinu iz Bostona, makarone i sir, po moguæstvu, takoðe iz Bostona, piletinu „kentaki frajd èiken“, ¹kampe (koji se do poslu¾ivanja moraju obavezno èuvati na ledu), ribu, kobasice, æuretinu, nekoliko vrsta salata, senf, keèap, majonez, a bogami i vruæu supicu.

Naravno, posle dobrog jela, preko su neophodne i mentol bombone (nekoliko kesica), a na listi zahteva se nalaze i grickalice, seckani ananas, dinje, beli hleb, kroasani, krofne, sojino mleko, sve¾a jaja i na kraju, normalno, dezert.

A. Novakoviæ 
Blic

Kao prva napomena: slazem se sa svim prethodnim izjavama ali ako je to kao prozivka... Covek voli da jede, gleda TV i mora da se nagruva pred nastup, a i opusti :):) A sta su npr. Stonesi trazili??? Po tome su rockeri tri puta istripovaniji ako cemo iskreno

Darker

:OFF Oni nisu rokeri, oni su metuzalemi, moraju ve¹taèki da se odr¾avaju u ¾ivotu :K :K :K  :OFF

Smrda

ma daj porediti njega sa stonsima....smesno.....
a sem toga to je varijanta nasao,pa zasao...
oce on kentaki ciken.....pa sto bas ne proba cevap ako je gladan.....uf!!!...razmazena zvezdica....kombinuje skampe sa makaronama i sirom?!?!? :hm :K :hm.....bljak...
kako li je rekao "80 i kusur centimetara ..." na engleskom bas me zanima?!?! :K :K
i koje kobasice,ako nece govedinu i svinjetinu?!?! :roll:
eh...bas me sad iznervirao.....

dyki

ma bre ljudi k'o da je bitno sta covek hoce, ako ne proba cevape - ne zna sta je propustio :) anyway ako uz cenu karte od 1800din uspe da napuni pola arene - neka ga :)

Jack-Jack

Quote from: dyki on 02-11-2006, 07:57:34
ma bre ljudi k'o da je bitno sta covek hoce, ako ne proba cevape - ne zna sta je propustio :) anyway ako uz cenu karte od 1800din uspe da napuni pola arene - neka ga :)

:Bog

Ja na ovo gledam, uslovno receno, pozitivno. Mozemo mi koliko god hocemo da ocekujemo da dodje Rammstein ili AD/DC i mozmo koliko god hocemo da pljuejmo po liku i delu doticnog. Ali ne mozemo da zanemarimo da je on, zalosne li cinjenice, jedna vecih "svetskih zvezda" (uf sto mrzim ovaj izraz .grins., al sta cu, prikladan je  :K). Dakle, posto je on vec dosao, i ako bude bilo dovoljno "mozgova" koji ce dati pare njega da slusa, mozda ce neki od gore navedenih, meni jedni od omiljenih a zivih izvodjaca, naci barem finansijsku satisfakciju da se iscima i potrazi nas na karti. Mozda ce neko reci da sam preveliki optimista, mozda i jesam  :( , al et...

Smrda

ja gledam pozitivno u smislu da dolazi neko noviji,da se malo otvara zemlja za takve stvari....
ali da ga pretera,pretera ga....
p.s. i ja sam optimista......

dyki

Ljudi... videste li sta uradise ovi? Napunise celu Arenu! svaka cast...

nasty girl

Quote from: dyki on 07-11-2006, 16:13:14
Ljudi... videste li sta uradise ovi? Napunise celu Arenu! svaka cast...

videla sam i nisam mogla da verujm....15000 ljudi... svaka mu cast.... :] :] :]