Svaka cast

Started by marer_86, 08-05-2006, 08:18:07

Previous topic - Next topic

0 Members and 31 Guests are viewing this topic.

marer_86

Jao Admine,
sto nam je lep ovaj forum!!!! :) :) :)

pereca

Quote from: marer_86 on 08-05-2006, 08:18:07
Jao Admine,
sto nam je lep ovaj forum!!!! :) :) :)

Samo je sablasno prazan. Unesite stvari. Otvorite kafanu :)

Bred

Pa ljudi, mozete i vi da kopirate neke stvari koje su vam zanimljive sa starog foruma. Pomozite nam malo

Ksenija

ajde ljudi malo radnog elana!ugledajte se na mene :>

Bred

lijepa bosanka

Cao svima!!!! :wink: Evo i mene na novom forumu..... :>I dalje vas podrzavam... Super je... Cestitam svima koji su se izborili,a prvenstveno administratoru!!!!! Ali imam jedni primjedbu....Zasto Hrvatski jezik!? >:(

vladimir

Dobrodo¹la, lepotice!Long time no see! :>
Znam, i ja sam dao istu primedbu, ali takav je ¾ivot-nije imao srpski jezik u okviru ove pozadine za sajt.Uostalom, Bred æe ti to bolje objasniti! O0

lijepa bosanka

Neee.....Znaci li to da ce ostati ovako!?  :( Mijenjajte jezik....mi ipak zivimo u Srbiji!!!!! Znas kad bi oni stavili srpski-NIKAD!!!!!
Toliko.....pozz

Darker

Zakaj? Da li se Lijepoj Bosanki vi¹e sviða bosanski?? >:D >:D :> :> :>
Ne budi tako pe¾orativna, to su na¹a braæa i oni gledaju Divx-pirate na srpskom jeziku :> :> :> :>
A uostalom, imaæemo njihovog predstavnika na Evroviziji, koji æe biti i na¹ predstavnik... Sve je isto samo njega nema, lalalallalalalalala :>

vladimir

Значи, Лијепа Босанко, врх ти је аватар!!! :P :P :P :P :P :*

lijepa bosanka

NE,Darker,meni se najvise svidja Srpski.....i mi u R.Srpskoj pricamo isti.....a tebi ako su braca,neka su!!!! :roll:

Vladimire,i tebi je dobar avatar!!! :wink: A pismo kojim pises savrseno!!!!!
Ljubis me u avatar!? :>

Alnus Glutinosa

Bred, da li postoje neka pravila o zabrani nacionalizma na forumu   ???   :)

lijepa bosanka

??? Зар ја не смијем да волим своју нацију???? Зар не смијем у Србији да кажем да сам Србин????!!!!! Јел не смијем да се дивим ћирилици?????
Немам коментар.....и извињавам се што кршим правила(због промашене теме,наравно)!!!!!!! :roll:

Darker

Quote from: Alnus Glutinosa on 14-05-2006, 15:34:35
Bred, da li postoje neka pravila o zabrani nacionalizma na forumu   ???   :)
Ne! :> :> :> :> :> :> :>

Alnus Glutinosa

Ok je ljudi, samo malo smirite strasti, samo to!!!  :wink: