Aleksandra Kovac dobila MTV nagradu

Started by Bred, 03-11-2006, 08:23:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Bred

Aleksandra - Beogradu i Srbiji

„Sreæna sam ¹to sam Srbiji i Beogradu donela ovo priznanje”, ka¾e Aleksandra
Pevaèica, kompozitorka, aran¾er i producent Aleksandra Kovaè osvojila je sinoæ u Kopenhagenu presti¾nu muzièku nagradu “Best Act - MTV Adria” koja se dodeljuje za najboljeg izvoðaèa sa podruèja koje pokriva „MTV Adrija”. Ovo je prvi put da ugledno priznanje osvoji izvoðaè iz Srbije.

TRIJUMF - U konkurenciji su bili i rijeèki bend "Let3", Edo Maajka, Neisha i "Sidarta", a ljubitelji muzike su glasanjem preko interneta odluèili da za pobednika proglase Aleksandru.

- Vrlo sam uzbuðena i sreæna ¹to sam Srbiji i Beogradu donela ovu nagradu - izjavila je Kovaèeva nakon ¹to je zajedno sa svojim deèkom Romanom Gor¹ekom primila nagradu.

- Ovde je atmosfera odlièna, ljudi mi prilaze i èestitaju. Jo¹ na crvenom tepihu puno pa¾nje privukla je Romanova majica na kojoj je pisalo „Made in Belgrade", èime smo ¾eleli da svima poka¾emo kako se i na na¹im prostorima pravi odlièna i kvalitetna muzika - dodala je ona.

Prve èestitke, prema njenim reèima, dobila je od èlanova benda „Sidarta", koji su joj izrazili po¹tovanje za umetnièki rad.

Zajedno sa svojom ekipom Aleksandra je slavlje nastavila noæas na VIP ¾urci koju organizuje „MTV Adria".

- Nakon ¹to se zavr¹i ova zabava iæi æemo na ¾urku Paf Dedija, koji mi je takoðe èestitao na nagradi s velikim osmehom na licu. Zaista sam sreæna zbog svega - rekla je Aleksandra, uz izraze zahvalnosti svim fanovima i prijateljima koji su glasali za nju.

Sinoæ je Aleksandra Kovaè uspela da poka¾e da i Beograd mo¾e da napravi muziku, dizajn i spotove po standardima svetske produkcije.

Ona je, inaèe, æerka Kornelija-Bate Kovaèa, legende u muzici nekada¹nje Jugoslavije. ||||

24sata

avgogh


Maslacak

Ma bljak...
Ja navijala i glasala za Sidartu... :(

Mada ajde...ako su joj oni prvi cestitali... :K

Aleksandra je jedino uspela stvarno da napravi da sve izgleda svetski...

Darker

Nisam gledao i zaprepastih se... Jeste na¹a, ali ovde mi ne¹to ne ¹ljaka lokal-patriotizam... Fuj!

Vampire 666

Pa ako izuzmemo Sidartu konkurencija jopj je bila mnogo "opasna"...

Maslacak

Ali necemo da izuzmemo Sidartu! :> :> :>
Nisam ni ja gledala, glasala sam preko neta davno...al kad cuh... :roll:
...blah...

Smrda

e,pa ja sam bas ponosna.....ipak je nasa....i mozda vam se muzika ne svidja,ali dobro radi u svom fahu....

AquArius

Sidarta je dobio prosle godine ovu nagradu,
ja sam mislila da Edo i Let3 imaju vise sanse,
al' mije drago sto je A. dobila.
:a

Maslacak

Znam, ali sta fali da dobiju vise puta :> Ma salim se...ja sam samo okoreli fan, pa zato...

Quote from: smrda on 05-11-2006, 04:10:49
e,pa ja sam bas ponosna.....ipak je nasa....i mozda vam se muzika ne svidja,ali dobro radi u svom fahu....

Da, profesionalna je, i ima puno para da ulozi u sve to, pa izgleda svetski...ali ajde sto mi se ne svidja muzika, nego sto mislim da ima uzasan kresteci glas, i puno se krevelji...
A i nesto mi to nista ne lici previse na "nase", nego na kopiju trenutne MTV scene...
Ali dobro, to je sve individualno...

Smrda

maslacak,ja skroz kapiram tvoj stav....ali  s obzirom na nasu scenu,muzicku....nije losa....moje misljenje o njenoj muzici nema veze sa ovim stavom,ali zaista mislim da je ona jedna od retkih kod nas koja moze da pridje mtv u muzici kojom se bavi....

Coolgemini

Smrdo u pravu si...ni ja nesto ne slusam njenu muziku,ali pesmice koje se uveliko vrte na radiju i TVu su skroz ok i sasvim dovoljne da zadovolje kriterijum koji MTV zahteva...Kvalitetne su joj pesmice i mislim da je stvarno zasluzila :wink:

Maslacak

Kapiram ja vas skroz...
Ali obratite paznju...svi misle da je ok, kvalitetno bla bla, ali niko zaista nju ne slusa...u smislu da ima neku kolicinu fanova koji odlepe kad je vide na tvu... svi cemo reci "nije losa, pogotovo za nasu muzicku scenu, jedina moze primirisati mtvu" (sto je istina) i na tome se zavrsi... Mislim da izaziva jako prosecne emocije i jedini utisak koji ostavlja je - dobra produkcija.
A mozda ja i gresim...verovatno ima svoju publiku, cim je uspela da dobije najvise glasova.

dissolved girl

valjda je taj neki rnb soul sta vec sada in pa me kao ne cudi toliko sto je osvojila nagradu..i jos je uspela sve to da upakuje kako treba..al' po meni i nije bas neki uspeh ostvarila bas zbog toga sto je rekla maslacak,sve je to jedna losa kopija loseg originala...i moram da citiram jednog lika sa drugog foruma,mnogo mi se svidelo sta je rekao za tu nagradu...dakle evo sta je napisao:

"Dobila nagradu u kategoriji "Ne bas prava MTV nagrada nego priznanje bednim imitatorima iz treceg sveta kojima smo dali MTV da se osecaju svetskije ali ni to ne pomaze" ...  :Bog

Vampire 666

pa nije vam MTV merilo muzickog kvaliteta, vec komercijalnosti...nazalost...kao i sve muzicke nagrade slicnog tipa...

Smrda

pa jeste tako...ali lako je kritikovati...zar ne??....meni je jedino krivo sto je ona morala da se vrati ovamo da bi uspela da se probije na MTV,ali to je vec druga tema....bilo kako bilo...ja sam gotivila K2...sad A.K....malo mi je mekana muzika i suvise slatka,a da li je kvalitetna ...ne znam..nisam strucna....i mislim da kod nas njen stil ne prolazi mnogo iz vise svima poznatih razloga...ali opet na sve ovo,ona je ipak to osvojila...ne kazem da nema boljih ovde,ali ne verujem da bi neko drugi iz nase zemlje mogao da osvoji tu nagradu,pa neka je u pitanju priznanje imitatorima iz 3 sveta...ona je jednostavno odgovorila na zadatu temu.....
slazem se Vamp,ali neka je i komercijalnost kriterijum....treba cestitati na uspehu....