Primer testa iz hemije za prijemni

Started by Bred, 06-06-2006, 00:35:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 19 Guests are viewing this topic.

Bred

Ljube

da li sme da se koristi digitron na prijemnom????i da li se istog dana rade hemija i matis???

vlada89

Po hiljaditi put, digitron NE SME da se koristi, a jedan dan ti je mata, drugi hemija. Prijemni za svaki od predmeta traje 3h  :cvet

Ljube

A e sme da se koristi digitron za hemiju??? posto mislim da je neophodan za zadatke,na primer za ph......... :wave:

vlada89

Ne, dobijas cele brojeve tipa 10 na -5 pa ces moci lako da izracunas  :cvet

Ljube

a kako da izracunas bilo koji zadatak bez digitrona????na primeer broj molova ili molekulsku masu,tu je bas tesko peske racunati,a i gubi se vreme....a sto se tice ph kako izvaditi bez digitrona logaritam ili antilogatitam???????? :help2: :> :Z

vlada89

Videces  :djavo  Pa brate, prvo sve male pomnozi sa 100 ili 1000 pa ih tako racunaj, pa podeli sa onoliko sa koliko si pomnozio... Moras da steknes neku rutinu za ph i poh  :roll: :K

Nesa_brucos

pomesao sam te sa onim drugim vladom
izvini vladice nisi ti prevara
ljube brate moj ovog decka slobodno slusaj
to ti je najveca postenjacina od helsinkija do perta
mnogo dobar covek,slepac ali dobar covek

Ljube

pma boli mene uvo ko je vlada,mene samo zanima da li sme da se koristi digitron za hemiju???posto za matu znam da sigurno ne sme....pozz za nesu :happy:

Nesa_brucos

pozdrav i za tebe ljube.pa probaj
sve zavisi od profesora neki ce precutati
neki ce dozvoliti,razliciti su profesori
pa samim tim razliciti su i kriterijumi
probaj pa puno srece zdravlja i radosti
pa da zalijemo to negde,uzdravlje ljube :igra:

Ljube

ajde mi ti vlado izracunaj peske molekulsku masu na primer Mg(OH)2 i pomnozi sa o,o5mola kao da izracunas masu..(banalan primer)mislim nema sanse peske racunati ,gube se sati u racunanju......

Nesa_brucos

pa ako je 100 puta 0 jedanko 0
onda je i mgoh2 puta 0 jednako 0

xexexexexexe samo se salim,teram segu :happy:
ne ljutis se valjda  :plez :plez :plez

sanjica88

Da zavrsimo sa ovim vise, digitron NE SME da se koristi i ni ne pokusavaj da ga uneses na prijemni. Brojevi nisu komplikovani, pogledaj testove od prethodnih godina i videces da nema problema sa racunanjem (bar iz hemije).

Nesa_brucos

ma mozes ga uneti samo trebas
biti hladnokrvan znaci ni u jednom
trenutku ne stavljaj do znanja
da nesto mutis nego samo hladnokrvno
ova sanjica je zensko jos je i mawa
swatka neiskawena pa joj to predstavlja problem
ali veruj mi ljube znam kilo ljudi sto su uneli digitron :wink:

Ljube

ma ne ljutim se...to sam postavio pametnom vladi.....a e ti studiras farmaciju???a e ponekad varis malo,posto tako delujes..... :)): :lol2: