Farmaceutsko istrazivacko drustvo "Dr Jovan Tucakov"

Started by Adonis_Vernalis, 28-06-2006, 09:55:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

dancho

Gore gore, gore gore.
Ako se pravilno akcentuje ova reèenica ima smisla.
Mi bili gore na Gori.

Fodi

Evo jedne kolektivne fotografije clanova FID-a sa poslednje turneje po Fruskoj Gori taènije, Sremskim Karlovcima.

(http://i147.photobucket.com/albums/r306/foddi/fiduSremskimKarlovcima.jpg)

Dancho, ¹ta radi ovaj èika pored baobaba?

dancho

Èik pogodi.
Kakve su akcije FID-a u toku leta?

Adonis_Vernalis

Ja sam vec jednu smislio, krajem juna. Ako 5 studenata hoce da radi?

tarantulica

Fodi

Adonis_Vernalis

Trazili bismo Thymus pannonicus po Vrsackim planinama, upisivali stanista u karte i radili procenu mogucnosti eksploatacije pojedinih stanista. Dalje, sakupili bismo njegovo seme i pokusali da ga uzgajimo u botanickoj bastici iza fakulteta. I tako...

Nea

Mislim da je nezgodno vreme za to. Junski ispitni rok za mnoge traje do desetog jula, a koliko sam ja informisana fidovci odmah nakon toga idu na Taru, tako se bar planira...
Meni se cini da je za neku akciju pogodnija tek tamo neka druga polovina avgusta ... kada se ljudi vrate sa odmora i kada jos uvek nisu u velikoj guzvi oko septembra-oktobra... ako je tako nesto uopste izvodjivo i ako ima smisla...
Izvinite ako gresim...

prommy

Sto se tice obaveza na fakultetu verovatno da bi takav termin vise odgovarao vecini,
ali je mnogo drugih faktora koji uticu na termin, tipa postoje tacno odredjeni periodi sakupljanja bilja itd..

Tako da su ova dva termin, kraj juna i pocetak jula poslednji rok da se na nizim nadmorskim visinama
sakupi kvalitetan materijal!

Sa druge strane uz dobru organizaciju vremena, nista nije nemoguce.

Adonis_Vernalis

Upravo tako, Prommy!

Vrsacke planine jesu planine (najvisi vrh Vojvodine je Guduricki vrh sa svojim 641-im metrom), ali su niske... Klimatski uslovi na njima jedva da se razlikuju od uslova u basti kafica Matrix u centru grada. Ali, zato i nisam osmislio grandioznu akciju koju ce sprovesti ceo FID, vec malu, diskretnu akcijicu koju ce sprovesti 5 spremnih dobrovoljaca. Onih koji ce biti slobodni krajem juna.

Vrsacke planine imaju organizovanu rendzersku sluzbu. Logisticka podrska se podrazumeva, kao i svaka druga vrsta pomoci. Bili bi smesteni u Odmaralistu Crvenog krsta, na istoimenom vrhu, a oni koji su prosle godine bili, kazu da je smestaj vise nego OK.

Razmislite.

prommy

Od ponedeljka 28.5. Fid ponovo, umesto cetvrtkom,
dezura SREDOM OD 11:30 DO 13:30 u studentskoj prostoriji(vrata pre skriptarnice).

zoe

Quote from: prommy on 24-05-2007, 12:42:12
Od ponedeljka 28.5. Fid ponovo, umesto cetvrtkom,
dezura SREDOM OD 11:30 DO 13:30 u studentskoj prostoriji(vrata pre skriptarnice).

Екстра! :lol: :wink:

Enea

prommy

!!! TARA 2007 !!! TARA 2007 !!! TARA 2007 !!!

Ove godine glavna akcija Fid-a je upravo Tara,
termin 12.7. - 18.(19.)7.
biæemo sme¹teni u planinarskom domu "Era",
prijave najkasnije do 5.7.

Za sve ostale informacije ili mail Fida ili na dezurstvu..

Od 3. do 11. jula Fid ce dezurati svaki dan,
naravno od 11:30 - 13:30, tu smo za sve informacije, rezervacije i slicno..

prommy

Drage kolege,

najzad je stiglo i leto,
lepo se provedite i odmorite,
pa se vidimo u novom ciklusu dobro poznatih akcija,
a bice i puno novih de¹avanja!!

Va¹ FID