Farmaceutsko istrazivacko drustvo "Dr Jovan Tucakov"

Started by Adonis_Vernalis, 28-06-2006, 09:55:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Enea

frckica-j

©teta ¹to i mi ne mo¾emo da uèestvujemo!!!  a005

Tek sam sad pogledala slike sa Goèa!!! Fantazija! Svaka èast onome ko je fotografisao!!! A svi ste lijepi, da ne ispadne da hvalim samo prirodu...  :K2:

prommy

Quote from: frckica-j on 24-10-2008, 20:50:22
©teta ¹to i mi ne mo¾emo da uèestvujemo!!!  a005

Ne brini, bice jos puno "Gocha"!!! Radi se samo o jednodnevnim izletima koji su problem nasim novim "partnerima".. Goch je proslog leta bila terenska akcija sakupljanja materijala za radove na gnoziji, toksinima, mikrobima.. Bice ga i sledeceg leta, samo na nekoj sledecoj planini, naravno :~

darusaz

Звучи као добра идеја, рачунајте на мене.  :K2:

Quote from: prommy on 24-10-2008, 14:56:39
Eh da, Fid je trenutno u fazi inkubacije sa SNIF-om, tako da pisemo novi zajednicki statut, koji nazalost na njihovo insistiranje ne sadrzi izlet kao opciju! Piacu o svemu uskoro opsirnije..

Sa druge strane, nista nas ne sprecava da se van svega organizujemo i odemo na neki lep izlet. Npr dobio sam rutu lepe ture po istocnoj Srbiji! Pa bi mogli da se organizujemo recimo za sledeci vikend? Ako ste raspolozeni, naravno.. Organizacija prevoza nije nikakav problem, samo da se skupimo i  :~

frckica-j

Prommy, ja nisam iz Srbije. Roðena i studiram u BL, tako da mene ni¹ta od va¹ih akcija ne ukljuèuje... A kod nas ni¹ta ne organizuju...  a005

prommy

Osim ako ne dodjete kod nas na akciju kao gosti :wave:

frckica-j

prommy

Vrlo lako, nama su vrata uvek otvorena!! Prosle godine smo imali goste iz Slovenije, Makedonije i iz Novog Sada.. Cujemo se u aprilu, maju da ti kazem sve detalje (jer do tada ih ne znam ni ja..).. Samo me podseti :cvet

frckica-j

Joj, to bi bilo super!  :~ Valjda neæu da zaboravim da te podsjetim, mada sledeæi semestar mi je ludnica po mnogo èemu, pogotovo taj period maj i jun. Izmeðu ostalog, i ekskurzija mi je tad, pa sve zavisi i od termina i od love naravno! Vjerovatno neki oglas æe da bude na forumu, hoæe li tada biti kasno i za mene da se prijavim?

prommy

frckica-j

darusaz

prommy

Weishaupt

Buduci da vidim da je prethodni unos iz oktobra prosle godine , skoro da mi je razumljivo koliko je interesenata, e pa ako nekoga jos i briga sajt fida vise i zvanicno nije vise aktivan.

Enea

=(
whise,
mene briga!
shteta shto nismo imali malo vishe volje, mi.. 'ponavljachi'..

pozzz