SD Crvena Zvezda

Started by nasty girl, 05-06-2006, 09:20:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nasty girl

evo teme o SD Crvena Zvezda, molim Vas da se postuju pravila da ne bi moderatori brisali poruke....

Vampire 666

S obzirom da je kosarka aktuelna...Misli da je doslo vreme da posle 9 godina uzmemo titulu!

nasty girl

xa,xa,xa,xa,xa,xa,xa...bas si me slatko nasmejao kao i uvek.... :lol: :lol: :lol2: :lol2: :lol2:

vladimir

Zvezdu sam zamrzeo pre 6 godina kada su na utakmici sa našim lokalnim klubom Cigani napravili nerede, a policija bacila suzavac na nas što smo bili na zapadnoj tribini! :roll: Što je najgore, utakmica je bila prodata i to smo saznali pred početak meča ( 3:1 za Zvezdu ).Istina, Cigani su dobili opake batine od naših navijača i policije, ali su neredi mogli da budu izbegnuti.Bilo je i povredjenih, a kako se zna da klub uvek stoji iza svojih navijača-mnogo sam zamrzeo Zvezdu.A i komunjare su uvek podržavale taj klub...

Vampire 666

Ovo nije tema volim/mrzim zvezdu/partizan, vec tema iskljuchivo o zvezdinim sortskim uspesima ili neuspesima.
Sto se tice pandura imam bogato "severno" iskustvo u duelima sa njima. Nema to mnogo veze sa klubovima.

vladimir

Znam, matori.Ali, ako se osvrne¹ malo vi¹e godina unazad, vlast je uvek ¹titila Zvezdu ( izuzev perioda Mirka Marjanoviæa ).No, da ne idemo u  :OFF, treba po¹tovati Zvezdine rezultate, naroèito u fudbalu.Mada, poèelo je da me smara ¹to se u ovoj zemlji iskljuèivo sve podredjuje pomenutoj Zvezdi i Partizanu.Isuvi¹e se zapostavljaju regionalni centri kao Ni¹, Novi Sad, Kragujevac, Èaèak, Bor, Leskovac...Ali, ovo je ipak malo dublji problem.

Darker

Kragujevac-i¹ u æo¹ak, Zvezda rules!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ja sam, kako se to zove?, pasionirani navijaè :happy: :happy: To su oni koje pravi navijaèi najiskrenije mrze, hehehhehehe, ko ih +ebe...
Zvezda mere sa ©akotom da napravi èudo, ali  :sealedlips: tek æemo da vidimo...

vladimir

Sta je bilo veceras protiv FMP-a? :1

nasty girl

Vampire 666

Darker

Vampire 666

Bio je poraz pa shta!

nasty girl

Quote from: Vampire 666 on 09-06-2006, 06:13:28
Bio je poraz pa shta!
samo 29 razlike...ali to za vas zvezdase nije strasno... :lol: :lol: :lol: :lol:..mora da ste se navikli... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

vladimir

U mom selu se ka¾e:potpun sno¹aj! :twisted:

Vampire 666

Samo vi prozivajte...Trazicete da castim kad uzmemo titulu! :Z