SD Crvena Zvezda

Started by nasty girl, 05-06-2006, 09:20:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Roben

Ailton oti¹ao iz Zvezde u Grashopers
(http://nono9.us)
Iako je tokom priprema u Antaliji izjavljivao da ostaje u Crvenoj zvezdi, jer mu se tu jako dopada i da je ¾eljan golova u crveno-belom dresu, Brazilac Ailton od srede je, neoèekivano, prosledjen na ¹estomeseènu pozajmicu u ¹vajcarski Grashopers.

Na sajtu Crvene zvezde navedeno je da postoji moguænost da Ailton ostane u Grashopersu i posle 30. juna, do kada je pozajmljen.

Ailton je u prvom delu sezone za Crvenu zvezdu odigrao 13 utakmica i postigao èetiri gola, a njegovim odlaskom se otvara moguænost da veæu minuta¾u dobiju Milan Puroviæ i Milanko Ra¹koviæ.

Navijaèi Crvene zvezde tako æe ostati uskraæeni za ono ¹to je Ailton da Silva Gonkalve¹ neavno obeæao - striptiz ako Zvezda osvoji titulu, ¹to je realno.

Brazilac je u nedavnom intervjuu izjavio da je svestan da se nije ba¹ najbolje uklopio u sistem igre Crvene zvezde, ali da zna da mo¾e bolje.

"Proleæe æe biti moje”, poruèio je nekada najbolji strelac Bundeslige.

Moguæe je da æe tako biti, ali ne u dresu Crvene zvezde.

(MONDO)

mikele

Ово ме је баш изненадило,нисам очекивао.Али можда је и боље овако,плус што ће да уштеде мало пара,плус што ће дати шансу овом Пуровићу па да се види...Или јеси или ниси 

hulio_salinas

Auh. Nisam ocekivao ovo.  :shock

Taman kad sam mislio da ostaje - ODE!   :>

Ako. Ako. Neka mu je srecan put. Svaka cast njemu, ali Zvezdin dres treba da nosi neko ko je svestan sta nosi i cije boje brani!  :F

On je mozda dobar igrac, ali navijaci traze SRCE NA TEREN! Ne moze posle svake tekme da napusta teren cistog dresa.

Svi igraci - SRCE NA TEREN!

Vampire 666

nio je dobar igrach pre par godina...sad je gomila sala koja trckara po travi...ako je otisao...

hulio_salinas

Ahahaha.  :K :K :K

Lepo receno. Istina, istina.

Roben

©akota ni na nebu, ni na zemlji
(http://nono9.us)
Dragan ©akota bar jo¹ sedam dana "pre¾iveæe" na klupi Crvene zvezde, po¹to æe se, kako MONDO saznaje, rukovodstvo kluba sa Malog Kalemegdana o (ne)poverenju treneru izja¹njavati tek nakon utakmice sa madridskim Realom u ULEB Kupu.

"Posle utakmica sa Cibonom i Realom analiziraæemo rezultate i napraviti presek dosada¹njeg dela sezone", reèeno je MONDU u Zvezdi.

Inaèe begradska sportska ¹tampa u izdanjima od utorka donosi opreène informacije sa Malog Kalemegdana.

Deo ¹tampe navodi da æe Dragan ©akota biti smenjen, a uz kori¹æenje poznate floskule "ko¹arka¹ka èar¹ija bruji", kao kandidate za njegovog naslednika promovi¹e Vladu Djuroviæa, koji je trenutno bez anga¾mana, odnosno trenera grèkog Panioniosa Luku Paviæeviæa, te nemaèkog Kelna Sa¹u Obradoviæa.

Drugi deo beogradskih dnevnih listova, pozivajuæi se na izvore u klubu sa Malog Kalemegdana, navodi da Zvezda neæe ishitreno menjati trenera veæ da æe saèekati njegove rezultate na kraju sezone, odnosno da ©akota ostaje, jer u ovom trenutku nema boljeg re¹enja.

Sledeæa nedelja daæe odgovor, a ostaje da se vidi kako æe èelni ljudi Zvezde "preseæi" i za koju æe se varijantu opredeliti.

Jedna skida ©akoti maè, koji posle oèajnih rezultata u NLB ligi, veæ nedeljama lebdi nad njegovom glavom, a druga daje fer ¹ansu njegovom potencijalnom nasledniku da pripremi ekipu za najavljen napad na domaæu titulu.

(MONDO)


Roben

Guroviæ: Ne idem iz Zvezde
(http://nono9.us)
Najbolji ko¹arka¹ Crvene zvezde Milan Guroviæ rekao je u intervjuu tabloidu "Svet" da je o moguænosti prelaska u Barselonu èuo jedino od novinara.

"Nemam pojma. Stvarno ne znam ni¹ta o tome. Prijalo bi mi da se vratim u klub u kojem sam proveo dve godine. To je gigant evropske ko¹arke. O Barseloni mislim sve najbolje", ka¾e Guroviæ.

Igraè koji je nedavno progla¹en za MVP-ja prve faze ULEB kupa izjavio je da æe kraj ove sezone doèekati u Zvezdi i da to ne mo¾e da se promeni, bez obzira na to ko ga i koliko ¾eli od velikih evropskih klubova.

"Ne nameravam da kr¹im ugovor sa Zvezdom. Kao prvo, ¾elim da pomognem klubu da dodje do titule prvaka Srbije, a kao drugo, kada potpi¹em ugovor, po¹tujem ga do kraja. Bilo bi mi te¹ko da odem i to neæu uèiniti. Glupo bi bilo da sve napustim tri-èetiri meseca pred kraj sezone", jasan je Guroviæ.

On je dodao da mu je drago ¹to æe crveno-beli u èetvrtfinalnom okr¹aju ULEB kupa doèekati Real Madrid u hali Pionir, umesto u Areni, o kojoj se jedno vreme ¹pekulisalo u medijima.

"Voleo bih da igramo pred 20.000 navijaèa, ali sa druge strane, mi treniramo u Pioniru. Navikli smo na taj parket i ko¹eve, hala je akustiènija... U Areni je publika mnogo daleko od parketa".

(MONDO)

hulio_salinas

Ako je rekao za tabloid Svet, onda ne verujem ni rec! Kad bude bilo objavljeno u nekoj ozbiljnijoj kuci.

mikele

Bili Tomas se vraæa u Zvezdu?
(http://www.putfile.com/pic.php?img=4832274)


Amerikanac Bili Tomas uskoro bi mogao da se vrati u Crvenu zvezdu iz koje je oti¹ao krajem pro¹le godine zbog privatnih problema, saznaje B92.

Amerièki bek ima va¾eæi ugovor sa Crvenom zvezdom i, buduæi da je licenciran za sva takmièenja, u sluèaju da se vrati u klub sa Malog Kalemegdana, mogao bi odmah da se prikljuèi novim-starim saigraèima.

Tomas je ove sezone za Zvezdu odigrao 15 meèeva u NLB ligi i bele¾io proseèan uèinak od 13,9 poena, 3,3 skoka i 2,5 asistencija po utakmici.

Ne¹to slabiji uèinak Tomas je imao u ULEB kupu, u kojem je nastupio na sedam utakmica i bele¾io 10,1 poen i 2,3 skoka u proseku.

Tomas je u dosada¹njoj karijeri nastupao i za NBA liga¹e Nju D¾ersi i Va¹ington.

(MONDO, foto: MN Press)
Свашта ће човек чути од ових из Звезде :shock :shock :shock :shock

Pedja

Ko neka banda smo,svako dolazi kad hoce,odlazi kad hoce,radi sta hoce...

mikele

Ма распад система,само не знам који је.Да ли је алфа,бета или гама распад система?
Можда врате и Милета Лисицу,чујем да је у добрј форми. :ohwell: :ohwell: :ohwell:

Vampire 666

#116
mnogo mi se svideo ovaj transparent...u susret buducim derbijima...:

"Ко вас је*`о годинама, је*аће вас опет"


pazi na recnik

johny cage

Nista licno. Prosto zelim da dam vise znacaja ovoj utakmici u kojoj je i Zvezda ucestvovala.

mikele

Kastiljo: Mnogo sam zabrinut
(http://www.putfile.com/pic.php?img=4864188)

Vezni fudbaler Crvene zvezde Segundo Kastiljo bio je jedan od retkih u taboru lidera, koji su na "veèitom derbiju" ostavili koliko-toliko povoljan utisak. Njegov gol doneo je kratkotrajnu radost Delijama, èija podr¹ka sa tribina nije nai¹la na ¾eljeni odziv na terenu.

"I pre i posle 1:1, Partizan je dominirao, bio bolji. Uspeli smo da dodjemo do egala, ali brzo je usledio novi ¹ok, od kojeg nismo uspeli da se oporavimo do kraja. Uzeli su nam loptu, bili smo nemoæni da spojimo bar tri dodavanja", izjavio je Kastiljo za "Veèernje novosti".

Prema reèima reprezentativca Ekvadora, "Partizan je bio mnogo ambiciozniji i zaslu¾io je pobedu". Sa velikih 14 bodova, koliko je prednost Zvezde iznosila po odlasku na zimsku pauzu, za samo dva kola spala je na devet.

"Sada se mnogo toga promenilo. Nismo ¹ampioni, kako su mnogi mislili pre desetak dana. Nadam se da æe sada to svi da shvate. Èeka nas mnogo posla i rada, ako na kraju ¾elimo da se radujemo. Mnogo sam zabrinut", iskren je Kastiljo.

Dok "veèiti rival" narednog vikenda doèekuje Smederevo, crveno-beli æe u Zrenjaninu protiv Banata tra¾iti prvu proleænu pobedu, za stabilizaciju na èelnoj poziciji i povratak samopouzdanja.

"Partizan je u naletu, a nama je neophodan trijumf za mir i dobru atmosferu. Veoma slabo smo poèeli drugi deo. Dolazi vreme kada moramo da zbijemo redove i poka¾emo i na terenu da Zvezda ima kvalitet za titulu", zavr¹io je strelac jedinog gola za domaæina na subotnjem derbiju.

(MONDO, foto: MN Press)

mikele

Piksi: Igraèi potro¹ili sve kredite
(http://www.putfile.com/pic.php?img=4864761)

Predsednik Crvene zvezde Dragan Stojkoviæ upozorio je svoje igraèe da su porazom u derbiju istro¹ili kredite i poruèio im da prestanu da spavaju, jer æe morati mnogo da zapnu da obrane titulu.

Zvezda je u proleæni deo sezone u¹la sa velikih 14 bodova prednosti na „veèitim rivalom“ i gotovo cela fudbalska javnost crveno-belima je veæ "dodelila" titulu prvaka. Medjutim, posle dva kola Partizan je bitno smanjio zaostatak, a od gubitka bodova aktuelnog ¹ampiona mnogo vi¹e treba da brine lo¹a igra u poslednje dve utakmice.

"Govorio sam i kada je razlika bila veæa da prvenstvo nije zavr¹eno. Mnogi su to shvatali kao da govorim sa ironijom. Ponavljam, prvenstvo nije zavr¹eno sve dok definitivno ne osvojimo titulu. Govorim to najozbiljnije. Mnogo je bodova u igri, ali najva¾nije je da sami odluèujemo o svojoj sudbini. Mi smo ¹ampioni, branimo trofej, svidelo se to nekom ili ne, i uveren sam da imamo kvalitet za tako ne¹to i da æemo u tome uspeti. Moramo da poka¾emo da je derbi bio lo¹ dan i tvrdim da je ba¹ ta bodovna prednost uspavala na¹e igraèe. Verujem da æe sada da shvate da se bodovi ne osvajaju tako lako i da moraju da igraju mnogo ozbiljnije i profesionalnije", rekao je Stojkoviæ i istakao da su iz njegovog ugla pojedini igraèi potro¹ili sve kredite kada je reè o formi.

"Pretpostavljam da æe tim veæ u narednoj utakmici pretrpeti odredjene izmene. Ne bih apostrofirao imena jer nema potrebe za tim. Verujem da æe svi izvuæi pouke iz ovog poraza. Potrebno je stalno se dokazivati jer se ne ¾ivi od stare slave", zakljuèio je predsednik Crvene zvezde.

(MONDO)