SD Crvena Zvezda

Started by nasty girl, 05-06-2006, 09:20:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

biwi

e nemoj tako pa jebote on je otisao u briz!!!! a sto se salasa tice, njegovo obestecenje kosta 230 000 evra, toliko trazi LD Ecvador. a kako sada stvari stoje i Lukas je novo pojacanje zvezde, mislim da bi to kraj anedelje trebala da bude njihova promocija.

A sta kazete za ponudu vojvodine od milion evra za Bastu????

Vampire 666

Звездаши на врху света
Прва српска експедиција која се попела на Монт Еверест

Чланови прве српске планинарске експедиције која се 20. маја ове године попела на Монт Еверест, највиши светски врх, послали су нам фотографије на којима се види који клуб им је у срцу.


На заједничкој фотографији се налазе Драган Јаћимовић, вођа експедиције, Драгана Рајбловић, Петар Пећанац. Милош Ивачковић и Марко Николић. Чланови експедиције били су још и Симо Драгићевић, Илија Андрејић, Драган Петрић, Глигор Делев и Басар Чаровац.

mikele

Видео сам данас ове слике у Журналу и баш сам се обрадовао.
Ееееее гробари,гробари када ћете ви на врх света :K
Звезда је чудо :wink:

Vampire 666

Kako moze grobar da ide na vrh sveta...njima je mesto pod zemljom...rakari...

nasty girl


mikele

Zvezdino NE Vojvodini, sti¾e Lukas
(http://nono9.us)

Fudbalski klub Crvena zvezda zvanièno je odbio zvaniènu ponudu Vojvodine da anga¾uje trojicu igraèa srpskog ¹ampiona - Du¹ana Bastu, Milanka Ra¹koviæa i Aleksandra Pantiæa.

"Zvanièno smo im poslali odgovor u kojem se zahvaljujemo na njihovoj ponudi i obave¹tavamo ih da u ovom trenutnku nismo spremni da razovaramo o prodaji Baste, Ra¹koviæa i Pantiæa", rekao je predsednik Crvene zvezde Dragan Stojkoviæ na konferenciji za novinare u utorak.

Vojvodina je ofanzivno krenula u pripremu za prelazni rok ponudiv¹i Partizanu i Crvenoj zvezdi da joj prodaju nekolicinu igraèa. Predsednik Vojvodine Ratko Butoroviæ navodno je ponudio èak milion evra za reprezentativca Du¹ana Bastu koje bi klub iz Novog Sada mogao da isplati beogradskim crveno-belima "za pola sata".

Predsednik Crvene zvezde najavio je i konaèni dolazak portugalskog fudbalera Lukasa, koji bi do kraja nedelje trebalo da dodje u Beograd i potpi¹e trogodi¹nji ugovor sa crveno-belima.

®oao Nunja da Silva Kardoso ili prostije Lukas je 28-godi¹nji portugalski fudbaler koji igra na poziciji desnog krila. Jedan je od 12 fudbalera sa kojima Boavista ovog leta nije ¾elela da produ¾i ugovor, a u Crvenu zvezdu dlazi kao slobodan igraè.

"Zadovoljni smo. On je dobar igraè i jedva èekamo da i navijaèi vide koliko je dobar", ka¾e Stojkoviæ.

Dolazak Frenklina Salasa, povremenog reprezentativca Ekvadora, i dalje je neizvestan. Posle odlaska Du¹ana Djokiæa u Bri¾ u napadu prvaka Srbije ostalo je jedno prazno mesto, koje bi mogao da popuni Salas.

"On je jedan od boljih ¹piceva koje imamo na spisku, ali ¾urbe nema. Pregovori su tek poèeli. Mo¾da dodje, ali ne mora da znaèi. U svakom sluèaju, ¹pic igraè je ono ¹to nam treba", rekao je Stojkoviæ.

Pitanje trenera je i dalje otvoreno. Bo¹ko Djurovski je i dalje prvi trener, ali predsednik Crvene zvezde ostavlja moguænost da æe tu biti promena. Lo¹e iskustvo sa Italijanom Luidji de Kaniom nije poremetilo predsednika crveno-belih da nastavi pregovore sa kandidatima za klpu.

"Na tom planu postoje kontakti, ali daleko od toga da smo blizu bilo kakvog dogovora. De Kanio je bio jedan izbor, ali desilo se ¹ta se desilo. Idemo dalje. Sva sreæa imamo dovoljno vremena. ®elja nam je da to bude afirmisan trener evropskog kalibra, ali ¾elje i stvarnost nekada ne mogu da se poklope. Konaènu odluku oko novog trenera æe doneti klupske strukture, a pre poèetka priprema tima biæe odr¾ana sednica Upravnog odbora“, rekao je Stojkoviæ.

Kada je o odlascima igraèa reè, oni koji su imali manju minuta¾u neæe imati problema na napuste Crvenu zvezdu ako dobiju pravu ponudu. Milan Puroviæ je vrlo tra¾en, ali njegov polo¾aj je drugaèiji.

"Crvena zvezda je klub koji uvek ima igraèe za izvoz i to se potvrdjuje i ove godine. Nemamo problema da nadjemo anga¾man na¹im igraèima, ali i mi ¾elimo da postojeæu ekipu zadr¾imo na okupu ¹to je du¾e moguæe. Pro¹la godina je bila kakva je bila, ja sam pretrpeo kritike, a sreæa je pa sada nismo u poziciji u kojoj smo bili pro¹log leta pa da moramo da prodajemo igraèe. To se sigurno neæe ponoviti. Prelazni rok praktièno nije ni poèeo i mogu samo da zamislim ¹ta æe se sve de¹avati i kakvih æe biti spekulacija narednih meseci", rekao je Stojkoviæ.

Jedan od tra¾enih igraèa svakako je i Alehandro Segundo Kastiljo, ali Stojkoviæ poruèuje da je on "Zvezdin igraè" i da æe klub uèiniti "maksimalan napor da ga zadr¾i".

"Sezonu je odigrao na visokom nivou i ¾elimo da ostane u klubu. Mislim da smo na dobrom putu da te ¾elje ostvarimo“, dodao je predsednik Crvene zvezde.

Predsednik Crvene zvezde prièao je malo i o nefudbalskim stvarima, taènije tenisu i boravku na Rolan Garosu gde je pratio i bodrio srpske tenisere, koji su se vinuli u visine. Stojkoviæ ka¾e da je gledao sjajan tenis srpskih tenisera, a za sada ne planira da ide na Vimbldon. Mo¾da ako neko od na¹ih bude u polufinalu ili finalu, dodaje Stojkoviæ.

(MONDO)

Chef

Mondo: Lakomb i Muslin odbili Zvezdu
Cetvrtak, 14. jun 2007. 15:50

Predsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Stojkoviæ nastavlja potragu za novim trenerom i nailazi na sve vi¹e problema...Posle odbijanja italijanskog trenera Luidjija De Kanija, usledile su nove "rampe".

Francuski struènjak Gi Lakomb u ekskluzivnoj telefonskoj izjavi za MONDO ka¾e da je odbio ponudu Crvene zvezde.

"®elim da radim u Francuskoj, ©paniji ili Engleskoj i to sam najiskrenije rekao pre par nedelja delegaciji Crvene zvezde, sa kojom sa sreo u Parizu. Znam dobro koliko je veliki klub Crvena zvezda ali moji ciljevi su trenutno drugaèiji", rekao je 52-godi¹nji Lakomb, koji je do januara sa klupe predvodio Pari sen ®ermen.

Upitan da li je problem bio novac, Lakomb je za MONDO rekao: "Meni pare nisu osnovni motiv u ovom poslu, veæ se vodim pre svega profesionalnim i sportskim ciljevima".

Francuski trener nije jedini koji je odbio Stojkoviæa. MONDO saznaje da je i nekada¹nji trener crveno-belih Slavoljub Muslin takodje rekao NE.

Izvor MONDA blizak Crvenoj zvezdi potvrdio je da su vodjeni pregovori sa Muslinom, ali da je cela stvar propala zato ¹to je Muslin insistirao na krupnim promenama u igraèkom i trenerskom kadru.

(MONDO)

mikele

Ма нека остане Ђуровски,само да се играчки кадар побољша и биће све како треба.
И онда да нас мало срећа послужи приликом жреба и онда ништа није немогуће. :wink:

Chef

15. jun 2007. | Izvor: B92, Blic | VI
Luka¹ na "Marakani",sti¾e Zakeroni?
Prvo pojaèanje u petak æe predstaviti osvajaè duple krune, Crvena zvezda. Portugalac Luka¹, sada veæ biv¹i fudbaler Boaviste, doputovao je u èetvrtak u Beograd, a u petak u 13 èasova potpisaæe trogodi¹nji ugovor sa crveno-belima. 27-godi¹nji Luka¹ igrao je prethodne tri godine za ekipu iz Porta u koju je do¹ao iz Akademike.

Prema pisanju pojedinih beogradskih medija, potraga za trenerom polako se bli¾i kraju...

Najozbiljniji kandidat za novog trenera Crvene zvezde sada je postao Alberto Zakeroni, nekada¹nji trener Udineza, Milana, Lacija i Torina. "Blic" prenosi da je zbog ponude crveno-belih Italijan veæ odbio mesto selektora reprezentacije Bugarske.

Chef

Novije informacije.

Otpao i Zakeroni, Zvezda i dalje bez trenera
Petak, 15. jun 2007. 21:04

Nakon Luidjija de Kanija, Slavoljuba Muslina i Gija Lakomba iz kombinacije za trenera Crvene zvezde ispao je i Alberto Zakeroni.

Predsednik crveno-belih Dragan Stojkoviæ priznao je u petak novinarima da beogradski klub nema novca da anga¾uje italijanskog struènjaka.

"Zakeroni nije realna opcija... Èuli smo se odmah po odlasku Bajeviæa sa kormila. Problem u njegovom sluèaju predstavlja klauzula u ugovoru sa Torinom po kojoj je dobro plaæen do 2008. i da bi se ta kombinacija izjalovila potrebno je dosta novca. U ovom trenutku Zakeroni nije finansijski povoljno re¹enje za nas", rekao je Stojkoviæ.

Crvena zvezda za devet dana poèinje pripreme za novu sezonu, a èelnicima kluba ostalo je vrlo malo vremena da pronadju adekvatno re¹enje. Nije iskljuèeno da crveno-beli pripreme poènu pod vodjstvom Bo¹ka Djurovskog, a da tokom priprema mo¾da nadje neko drugo trenersko re¹enje.

(MONDO)

Chef

Santini na klupi Zvezde?
Subota, 16. jun 2007. 23:02

Posle propalih pregovora rukovodstva Crvene zvezde sa nekoliko trenera u Italiji, srpski ¹ampion mogao bi novog stratega da pronadje u Francuskoj, prenose "Veèernje novosti" od nedelje.

Predsednik Dragan Stojkoviæ putuje u Pariz, a narednih dana bi trebalo da se sretne sa ®akom Santinijem, biv¹em selektoru "galskih petlova", koji je prethodne sezone vodio Okser, ali su se na kraju rastali, po¹to ekipa nije uspela da izbori plasman u Kup UEFA.

Utisak je da je najveæi problem rukovodstva ¹ampiona da ubedi bilo koga da prihvati izazov u Srbiji, koja, izgleda, nije primamljiva za struènjake koji su veæ stekli ime, a Crvena zvezda ¾eli ba¹ takvog na klupi.
Santini je trenutno samo ¾elja, u narednih nekoliko dana videæe se koliko i realna.

(MONDO)

mikele

Жак Сантини?????
Чисто сумњам,али ајде да видимо. :nonono:

Chef

#222
Evo sta kaze b92

17. jun 2007. | Izvor: B92, Sport | MR
Francuz na klupi Crvene zvezde?

®ak Santini Nakon neuspeha u dovoðenju novog trenera iz Italije, predsednik Crvene zvezde Dragan Stojkoviæ okrenuo se fudbalskom tr¾i¹tu u Francuskoj. Stojkoviæ je u nedelju otputovao u Pariz, prenosi "Sport", a u kombinaciji su, kako taj list prenosi, ®an Tigana, ®ak Santini i Luis Fernandez.

Tigana se veæ pominjao kao re¹enje za trenera Crvene zvezde i to pre nekoliko godina. On je ove sezone predvodio turski Be¹ikta¹, a prethodno je trenirao Olimpik iz Liona, Monako i Fulam.

®ak Santini je nekada¹nji selektor reprezentacije Francuske, sa kojom je 2004. godine stigao do èetvrtfinala Evropskog prvenstva u Portugaliji. Prethodne sezone vodio je Okser, ali je napustio taj klub nakon neuspeha u borbi za plasman u Kup UEFA.

Treæi kandidat koji se pominje je Luis Fernandes, koji je pre sedam dana dobio otkaz u Betisu, a prethodno je vodio Kan, PS®, Atletik Bilbao, Espanjol, Al Rajan i Beitar.
=====================================================================================


Na ovom linku pise da je Ekvadorac Salas od jula u Zvezdi. www.weltfussball.de/spieler_profil.php?id=14660
Ne mogu da se setim gde sam procitao da dolaze i Edgar (meni ne zvuci poznato) i Kolarov na pozajmicu iz Lacia.

mikele

Прича се да је тај Салас добар и да има надимак ''мађионичар'' :roll:
Било би добро видети га на делу,али о том потом.
Што се тиче Сантинија,ја сам јутрос прочитао у журналу Пиксијеву изјаву у којој он каже да није отишао у Париз да преговара ни са Сантинијем,ни са Фернандељом,а ни са Тиганом.По мени би било јако лепо да дође Сантини,али вероватно је много скуп за Звезду.Видећемо.

mikele

Niko neæe na klupu Zvezde - ni Santini!
(http://nono9.us)

Predsedniku Fudbalskog kluba Crvena zvezda Draganu Stojkoviæa nije lako poslednjih nedelja. Toliko puta izgovoreno NE u poslednjih 15-ak dana nije èuo verovatno jo¹ od dwetinjstva kada bi kao i svako dete tra¾io ne¹to od roditelja.

Luidji de Kanio, Gi Lakomb, Slavoljub Muslin, navodno i Zakeroni, ali i ®ak Santini odbili su da budu treneri Crvene zvezde!

Prema saznanjima beogradske sportske ¹tampe, Santini i Stojkoviæ vodili su u utorak isrcpljujuæe razgovore, ali je odgovor francuskog struènjaka na kraju dana ipak bio odreèan.

Nekada¹nji francuski selektor (od 2002. do 2004.) imao je primamljivu ponudu od Crvene zvezde, ali izgleda da ni to nije bio dovoljan izazov za njega.

Ipak, drugi deo ¹tampe tvrdi da æe dogovor ipak biti postignut i da bi Santini trebalo da potpi¹e dvogodi¹nji ugovor. "Politika" pi¹e da bi godi¹nja zarada Santinija bila 500.000 evra, a da bi premija za ulazak u Ligu ¹ampiona bila èak 300.000 evra!

Navodno je i Luis Fernandez bio na listi ¾elja Crvene zvezde, ali je sportski direktor crveno-belih Stevan Stojanoviæ demantovao da je on bio kandidat za trenera. "Fernandeza niko nije zvao iz Crvene zvezde tako da nije mogao ni¹ta ni da odbije", rekao je Stojanoviæ.

Upravni odbor Crvene zvezde zakazan je za petak, 22. juna kada bi trebalo da se raspravlja i o treneru. Da li æe Crvena zvezda u pripreme, 25. juna poèeti sa novim ili starim trenerom Bo¹kom Djurovskim zaista je te¹ko reæi.

(MONDO)

:wall: :wall: :wall: :wall:
Па боље тражите појачања у играчком кадру него што јурите белосветске тренере :wall: