SD Crvena Zvezda

Started by nasty girl, 05-06-2006, 09:20:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Roben

Djurovski ostaje trener Zvezde

Bo¹ko Djurovski ostaæe trener Zvezde i sa njim æe biti potpisan ugovor na godinu dana, saop¹tio je predsednik kluba iz Ljutice Bogdana Dragan Stojkoviæ posle sednice Upravnog odbora, koja je odr¾ana u petak.

Stojkoviæ je dodao da je to konaèna odluka i da Zvezda odustaje od tra¾enja novog struènjaka. Predsednik Zvezde je saop¹tio i da æe bud¾et tima za narednu sezonu iznositi oko tri miliona evra.

"Bud¾et za kupovinu igraèa od tri miliona evra je sasvim zadovoljavajuæi posle mnogo te¹kih i su¹nih godina koje su iza nas. Klub æe se potruditi da ga iskoristi na najbolji naèin", izjavio je Piksi.

On je odbio da govori o imenima potencijalnih pojaèanja, ponoviv¹i da je Zvezda veæ anga¾ovala odliènog Portugalca Luka¹a i dodao da je klubu potrebno dovodjenje trojice ili èetvorice igraèa, kako bi se pojaèao sada¹nji sastav koji æe u avgustu zapoèeti kvalifikacije za Ligu ¹ampiona.

(MONDO)

mikele

Хвала Богу па се ово питање коначно решило.
А сада дајте нека појачања за такмичења у Европи,пошто ће првенство поново бити наше. :K
Гробари се распадоше,мада Војводина се озбиљно појачава :>

hulio_salinas

Dobro je, dobro je... Neka ga Djuro...

Sam' se plasim da ne bude neko iznenadjenje u sred leta i da okoncaju dogovore sa nekim trenerom (ponovo).

mikele

Zvezda rastereæeno krenula ka Ligi ¹ampiona
(http://nono9.us)


Fudbaleri Crvene zvezde u ponedeljak su na svom stadionu poèeli pripreme za novu sezonu, èija æe kulminacija biti meèevi drugog kvalifikacionog kola Lige ¹ampiona, zakazani za 31. jul i 1. avgust, odnosno 7. i 8. avgust.

©ef struènog ¹taba Bo¹ko Djurovski na prvom treningu je imao na raspolaganju 34 igraèa, dok æe se mladi reprezentativci i ostali pridru¾iti ekipi kasnije. Sa prozivke su izostala èak desetorica fudbalera, ali je prisutan bio povredjeni Marko Peroviæ, èiji se povratak na teren posle operacije oèekuje za nekoliko meseci.

Uspe¹nu sezonu po¾eleli su predsednik Dragan Stojkoviæ, sportski menad¾er Stevan Stojanoviæ i tehnièki koordinator Goran Vasilijeviæ.

"Po¾eleli smo igraèima da pripreme proteknu u najboljem redu i da ih zaobidju povrede. Upoznao sam ih sa izazovima koji oèekuju Crvenu zvezdu. Uèiniæemo sve da odbranimo 'duplu krunu', a na evropskom planu opravdamo sve ¹to je ulo¾eno u klub i igraèki kadar. Veæi izazov od Lige ¹ampiona i plasmana u grupu Kupa UEFA ne postoji. Igraèi o tome ne treba da razmi¹ljaju, veæ samo kako æe se pripremiti da bi ¹to bolje odgovorili zadacima koji su pred njima", rekao je Stojkoviæ.

Na konstataciju da je utisak da ove sezone nema tolikog pritiska oko plasmana u Ligu ¹ampiona, kao prilikom nekih prethodnih poku¹aja, prvi èovek kluba ka¾e:

"Ja sam realan èovek i ne ¾elim da gradim nerealan optimizam. U mirnoj atmosferi treba saèekati prve izazove i iz utakmice u utakmicu igrati sve bolje. Neæe biti tragedija ako se ne plasiramo u Ligu ¹ampiona, ali ne treba imati dilemu hoæemo li uèiniti sve da to ostvarimo. Ne predajemo se unapred, ali vi¹e volim kada je atmosfera oko ekipe mirnija. Verujem u ove igraèe i struèni ¹tab i najva¾nije je da je klub ovom timu dao punu podr¹ku".

Djurovski: Jo¹ dva pojaèanja
(http://nono9.us)

Bo¹ko Ðurovski ponovio je da ekipa u novu sezonu ulazi sa velikim ambicijama.

"Da bismo ostvarili ono ¹to ¾elimo, potrebna su nam jo¹ dvojica dobrih igraèa i poku¹aæemo da ih dovedemo. Od svih momaka æu tra¾iti da poka¾u kako se nosi dres Zvezde i nadam se da æemo saradjivati kao i u prethodna èetiri meseca".

Djurovski je istakao da æe tokom narednih pet nedelja biti odigrano ¹est do sedam trening utakmica sa atraktivnim protivnicima.

"Svaki igraè æe sam sebe stavljati u tim, u zavisnosti od forme i rada na treninzima. Moj motiv da radim je jo¹ veæi i ne ¾elim da prokockam ukazano poverenje", rekao je trener Zvezde uoèi prvog treninga.

Crveno-beli æe èetiri dana raditi u Beogradu, u petak odlaze na pripreme u Sloveniju - najvi¹e 30 fudbalera - a istog dana iz Niona æe im stiæi vest o prvom protivniku u kvalifikacijama za Ligu ¹ampiona.

(MONDO, foto: zvanièni sajt)

hulio_salinas

Momci, srce na teren!!!

HRABRO!!!

nasty girl

Odr¾ana sednica UO KK Crvena zvezda

Na sednici Upravnog odbora KK Crvena zvezda odr¾anoj dana 28.06.2007 godine, usvojen je Izve¹taj o radu kluba za sezonu 2006/07.
Ocena odigrane sezone od strane kluba biæe usvojena na narednoj sednici Upravnog odbora, kada æe se usvojiti i strategija kluba za sezone 2007/08 i 2008/09.
Takoðe, Upravni odbor je doneo odluku da se sa trenerom Stevanom Karad¾iæem produ¾i saradnja na jo¹ dve godine.

Preuzeto 29.06.2007. sa oficijelnog sajta KK Crvena zvezda

Chef

2. jul 2007. | Izvor: B92, Novosti, Sport | VI
Benitez blizu "Zvezde",sti¾e Okas?
Napadaè Ekvadora Kristijan Benitez nalazi se na korak od prelaska u ekipu Crvene zvezde, prenose beogradski mediji. 21-godi¹nji Benitez koji je predvodio napad svoje reprezentacije na "Kopa Amerika" pokazao je na tom takmièenju veliki kvalitet i nagnao èelnike kluba da ubrzaju njegov dolazak u Beograd.

Benitez je u prvom meèu (iako je Ekvador praktièno veæ eliminisan) postigao gol, u drugom meèu sa Meksikom prilièno lako izlazio na kraj sa Rafaelom Markesom i pokazao da mo¾e da donese mnogo napadu crveno-belih.

Ispadanje Ekvadora sa Kopa Amerika u Venecueli samo je ubrzalo stvari i pribli¾ilo Kristijana Beniteza na¹em najveæem stadionu. Sportovi izvori saznaju da je posao na korak do realizacije, a taj korak je toliko mali da se veæ sad sa velikom dozom sigurnosti mo¾e reæi da je hitronogi Ekvadorac pred parafom.

Cena Ekvadorca je bila skoro 2 miliona dolara, ali za sada nije poznato koliko su èeljni ljudi Crvene zvezde ponudili za Beniteza za koga se interesuje i HSV.

Dolazak Beniteza praktièno znaèi i odlazak Milana Puroviæa koji ima ponudu jednog velikog evropskog kluba, ali njegov menad¾er Zoran Stojadinoviæ nije ¾eleo da iznosi pojedinosti:

"Milan ima odliènu ponudu, na potezu su Zvezdini èelnici. Verujem da æe se doæi do sporazuma. Saèekajmo najpre da Benitez stigne u Zvezdu. Kada sam veæ kod Beniteza, i do mene je doprlo da je u principu to gotova stvar" rekao je Stojadinoviæ.

Crvena zvezda ima prema reèima predsednika kluba Dragana Stojkoviæa sumu od oko 3 miliona evra za dovodjenje pojaèanja, ne treba zaboraviti i na sve¾ priliv novca od procenta u transferu Bo¹ka Jankoviæa u Palermo.

"Novosti" prenose da bi jo¹ jedno moguæe pojaèanje u napadu mogao da bude iskusni Kipranin Okas.Janis Okas, do ovog leta fudbaler Olimpijakosa iz Atine, sada je slobodan igraè.

Okas (roðen 11. februara 1977. godine u Larnaki) je iskusan napadaè, koji je veæ sa 16 godina poèeo profesionalnu karijeru. Igrao je za kiparske klubove Nea Salaminu i Anortozis (72 susreta, 41 pogodak), pa u grèkoj za PAOK (80 susreta, 28 pogodaka), AEK (24 susreta, 5 pogodaka) i Olimpijakos u poslednje tri godine (77 susreta, 15 golova, ali samo tri pro¹le sezone).
Za A reprezentaciju Okas je debitovao sa 19 godina, a sa poèetkom kvalifikacija za EVRO 2008. dodeljena mu je i kapitenska traka. Dres nacionalne selekcije oblaèio je vi¹e od 60 puta.
Interesantno je da se pre dve nedelje najavljivala moguænost da Okas pojaèa nemaèku Hertu èiji napad predvodi Marko Panteliæ.


mikele

Zvezda pregovara sa Kandelom?
(http://nono9.us)
Èelnici srpskog ¹ampiona Crvene zvezde pregovaraju sa biv¹im francuskim reprezentativcem Vinsentom Kandelom, koji bi uskoro mogao da pojaèa beogradski klub, preneli su srpski mediji.

Prema vestima iz Italije, tridesetèetvorogodi¹nji defanzivac nalazi se veoma blizu odluku da potpi¹e ugovor sa crveno-belima i tako postane najveæe pojaèanje aktuelnog ¹ampiona u kvalifikacijama za Ligu ¹ampiona.

Kandela je profesionalnu karijeru poèeo u Tuluzu, zatim je igrao za Gengan i Romu, sa kojom je 2001. godine osvojio titulu prvaka Italije.

Ipak, najveæe uspehe, Kandela je ostvario sa reprezentacijom Francuske, sa kojom je 1998. osvojio Svetsko prvenstvo, a dve godine kasnije i titulu evropskog ¹ampiona.
=================================================================================================================
Tesna pobeda Zvezda u prvoj proveri
(http://nono9.us)

Fudbaleri Crvene zvezde zabele¾ili su pobedu u prvoj proveri na pripremama u Sloveniji. Na stadionu pod Be¾igradom crveno-beli su slavadali nekada¹njeg rivala iz jugoslovenske lige, a sada slovenaèkog treæeliga¹a Olimpiju sa 2:1.

Zvezda je povela u 25. minutu golom Milija¹a iz penala, dosudjenog nakon ¹to je Burzanoviæ oboren u kaznenom postoru.

Medjutim, samo dva minuta kasnije domaæin je izjednaèio - izveden je prekid na tridesetak metara od gola, lopta je nabaèena u ¹esnaesterac, gde ju je glavom zahvatio ®upiæ i poslao u mre¾u.

Srpski ¹ampion u nastavku je, ipak, po izuzetno te¹kom i natopljenom terenu i¹èupao pobedu, a trijumf je udarcem sa dvadesetak metara doneo Stanèiæ petnaestak minuta pre kraja.

Utakmici na stadionu pod Be¾igradom prisustvovalo je oko hiljadu i po gledalaca.

Crvena zvezda je u prvom poluvremenu nastupila u sastavu: Banoviæ, Pantiæ, Bajalica, Tutoriæ, Andjelkoviæ, Luka¹, Trajkoviæ, Milija¹, Burzanoviæ, Koroman, Puroviæ.

U nastavku su igrali: Banoviæ, Tomoviæ, Adamoviæ, V.Djordjeviæ, Nikoliæ, Stanèiæ, Tri¹oviæ, Bogdanoviæ, S.Peroviæ, Ra¹koviæ, F.Djordjeviæ.
=============================================================================================================================
Dvojica iz Zvezde na pozajmici u Be¾aniji
(http://nono9.us)

Brazilski fudbaler Eli Tadeu i golman Bojan Pavloviæ u narednoj sezoni igraæe za Be¾aniju kao pozajmljeni igraèi iz Crvene zvezde, objavljeno je na zvaniènom sajtu crveno-belih.

Tadeu je bio na pripremama sa Crvenom zvezdom u Sloveniji, ali je odluèeno da se on vrati za Beograd i prikljuèi ekipi Be¾anije, koja æe biti jedan od tri srpska predstavnika u kvalifikacijama za Ligu UEFA. Be¾anija æe u 1. kolu kvalifikacija igrati protiv albanske Bese.

Tadeu je za Crvenu zvezdu odigrao 24 utakmice.

Mladi golman Pavloviæ branio je za ekipu Radnièkog iz Pirota, èlana Prve lige Telekom Srbija.

(MONDO)


Chef

#233
Puroviæ ide, dvojica dolaze?
Utorak, 10. jul 2007. 10:16

Du¹anu Djokiæu, koji je odavno potpisao za Bri¾, ovih dana bi na listi igraèa koji su oti¹li sa Marakane mogao da se pridru¾i i drugi standardni napadaè iz proleænoh dela prethodne sezone.

Reprezentativac Crne Gore Milan Puroviæ na meti je lisabonskog Sportinga, u kojem bi mogao da udru¾i snage sa sunarodnikom Simonom Vukèeviæem.

"Moja ¾elja nije sporna, ovog trenutka bih potpisao ugovor. Medjutim, realnost je drugaèija, biæe onako kako odluèi predsednik Dragan Stojkoviæ. Ako klub uspe da dovede napadaèe iz inostranstva, mislim da bih mogao da dobijem zeleno svetlo", rekao je Puroviæ za "Sportski ¾urnal".

Sudbina samoproklamovanog "najboljeg napadaèa u Srbiji i Crnoj Gori" zavisi od toga hoæe li Zvezda anga¾ovati jednog ili dvojicu stranaca za pozicije u ¹picu napada.

Svojeglavi Rumun Nikulae i odjednom preskupi Ekvadorac Benitez otpali su iz kombinacije, ali zato su aktuelni drugi Ekvadorac Franklin Salas (LDU Kito) i Argentinac Ernan Barkos (Olmeda), najbolji strelac prvenstva Ekvadora.

Kada sve to bude zavr¹eno, u prvom planu naæi æe se re¹avanje upra¾njene pozicije levog beka, gde je jedino kvalitetno re¹enje u ovom trenutku Du¹an Andjelkoviæ (ni¹ta od francuskog veterana Kandele), a mogao bi da stigne i jedan fudbaler veznog reda sa ofanzivnim karakteristikama, pi¹e "®urnal".

(MONDO)

hulio_salinas

#234
Cekaj, sta znaci "Sudbina samoproklamovanog 'najboljeg napadaèa u Srbiji i Crnoj Gori'"? Je l' to on nesto...?

================

10. jul 2007. | Izvor: B92, Press | VI
Ljuboja ponovo ¾elja Zvezde?



Fudbaleri Crvene zvezde privode kraju prvi deo priprema u Sloveniji, a rukovodstvo kluba i dalje poku¹ava da anga¾uje adekvatna i prava pojaèanja koja bi mogla da pomognu ekipi da napravi ¹to zapa¾eniji rezultat u Evropi. Od dolaska Kristijana Beniteza u Zvezdu neæe biti ni¹ta. Posle dobrih igara na Kopa Amerika, za mladog Ekvadorca poèele su da sti¾u vi¹emilionske ponude sa svih strana, kojima C.zvezda ne mo¾e da parira. Kako prenose beogradski mediji, èelnici crveno-belih okrenuli su se novim alternativama.

Prvi na listi ¾elja sada su Argentinac Ernan Barkos (23), napadaè ekvadorske Olmede I Ekvadorac Franklin Salas. Barkos je visok 189 santimetara i u pro¹loj sezoni postigao je 22 gola. Ekvadorac Salas bio je aktuelan na poèetku prelaznog roka, ali je tada u prvi plan do¹ao Benitez. Novo iznenadjenje mogao bi da bude i Daniel Ljuboja, koji se vratio u ekipu ©tutgarta, ali crveno-beli po svaku cenu ponovo ¾ele da poku¹aju da anga¾uju nekada¹njeg reprezentativca Srbije na pozajmicu.



"Dodji, zaboravi,
nudim ti noci carobne..."

mikele

#235
Ма да.Он је у неким новинама дао изјаву како је он најбољи нападач у две земље и тако те форе.Није ни свестан колико нема појма.
Ја сам мишљења да требају да га пусте.Путуј игумане,далеко ти лепа кућа :run

================================================================================
Risto Lakić ponovo interesantan Zvezdi?
(http://nono9.us)

Crvena zvezda ponovo je "zagrizla" za desnog beka fudbalske reprezentacije Crne Gore i podgoričke Budućnosti Rista Lakića, ali je sada transfer mnogo bliži realizaciju nego pre godinu i po dana.

Pre 15-ak meseci, Zvezda je takodje jurila Lakića, nudeći Budućnosti 300.000 evra, ali je uprava podgoričkog kluba to glatko odbila. Ovog puta, medjutim, čelnici Crvene zvezde mogli bi mnogo lakše da dodju do 24-godišnjeg Lakića, jer mu naredne godine ističe ugovor sa Budućnosti, koja će svakako želeti da nešto zaradi na ovom igraču.

Jedina prepreka za transfer Lakića u beogradski klub mogao bi da bude Dušan Basta, koji igra na istoj poziciji, ali je moguće da će plavokosi fudbaler ipak do kraja prelaznog roka napustiti Crvenu zvezdu. Trenutno je u igri Bazel...

Ono što bi takodje mogla da bude manja prepreka za selidbu Lakića u Beograd moglo bi da bude i učešće u medjunarodnim takmičenjima. Sasvim je sigurno da će Budućnost licencirati Lakića za igranje u kvalifikacija za Ligu UEFA protiv splitskog Hajduka. Medjutim, postoji propis UEFA koji dozvoljava da klub može dodatno da registruje samo jednog igrača koji je već igrao na medjunarodnoj sceni, pod uslovom da već nije igrao u istom takmičenju i da novi klub ne igra u istom takmičenju kao onaj iz koga dolazi. Taj uslov Lakić, Budućnost i Zvezda ispunjavaju...

Prema pisanju podgoričkih "Vijesti", još jedan igrač podgoričke Budućnosti interesantan je Crvenoj uzvezdi. Reč je o Nikoli Vujoviću, kome je istekao ugovor sa podgoričkim klubom, ali uz klauzulu da novi klub mora da plati 40.000 evra obeštećenja.

Tako bi se moglo lako dogodoti da Crvena zvezda ima četvoricu mladih crnogorskih reprezentativaca - Milana Purović, Igor Burzanović, Risto Lakić i Nikola Vujović.

(MONDO)

hulio_salinas

Hm... I ja sam tvog misljenja.

Svidjao mi se Purovic dok je Djokic bio tu, jer je od Djokica svako bolji. Zato sam molio Boga da ga pustaju da igra pre Djokica. Ali ovo stvarno nisam znao. Mislio sam da je normalan lik. Jbga. Svako ima nesto...

Ma bre, prosle godine nismo imali nikakve napadace. Nije mi jasno kako smo osvojili duplu krunu bez pravog napadaca... Mozda zato sto je Milijas zabijao neke golcine sa distance... mozda...

Zato treba sve napadace prodati i kupiti dvojicu i jedog dzokera Micica da ga publika voli. :>

mikele

Nacional "ispalio" Zvezdu, stigla pojaèanja!
(http://nono9.us)

Fudbaleri Crvene zvezde nisu u utorak odigrali drugu test utakmicu na pripremama u Austriji, kako je bilo predvidjeno planom rada. Rumunski tim Nacional otkazao je prijateljski meè, a poku¹aji da se u ekspresnom roku pronadje novi rival nisu bili uspe¹ni, objavljeno je na zvaniènom sajtu prvaka Srbije.

Trener Bo¹ko Djurovski iskoristio je upra¾njeno popodne kako bi odr¾ao trening sa ekipom koja je trebalo da se suprotstavi Nacionalu.

Bila je to prilika i da prvi trening sa ostatkom ekipe odrade pojaèanja Ernan Barkos i Frenklin Salas, kao i Segundo Kastiljo, koji se prikljuèio timu posle nastupa na Kupu Amerike i kraæeg odmora koji je usledio.

Prepodnevni trening treæeg dana boravka u Austriji odradjen je u dve grupe, po¹to su igraèi predvidjeni za meè sa Nacionalom imali obaveze u teretani, a ostali uve¾bavali taktièke varijante, prvenstveno pomeranje linija i branjenje prekida.

Sa ekipom je prvi put trenirao i reprezentativac Hondurasa Palasio, dvadesetdvogodi¹nji desni bek koji æe narednih nekoliko dana biti na "probnom radu".

Barkos i Salas u dru¹tvu Kastilja stigli su oko 12 sati, upoznali se sa predstavnicima struènog ¹taba i saigraèima i stavili se na raspolaganju ¹efu struke Djurovskom. Kolumbijac Maurisio Molina zbog problema sa vizom ostao je da samostalno radi u Beogradu.

Narednu proveru Zvezda æe imati u èetvrtak, protiv engleskog drugoliga¹a Vest Bromviè Albiona, a dan kasnije na programu je duel sa rumunskim Ardje¹ Pite¹tijem. Crveno-belima ostaje da se nadaju da æe biti korektniji od zemljaka.

(MONDO, foto: zvanièni sajt)

=================================================================================================
Надам се да ће ова двојица бити бољи тандем од Ђокића и Пуровића,мада то свакако није тешко. :K

mikele

Ljuboja pregovara sa Zvezdom, dogovor blizu
(http://nono9.us)

Srpski fudbalski reprezentativac Danijel Ljuboja ponovo je interesantan Crvenoj zvezdi, èiji èelnici poslednjih dana vode intenzivne pregovore sa njim u ¾elji da konaèno obuèe crveno-beli dres, saznaje MONDO.

Prema izvorima bliskim klubu iz Ljutice Bogdana 1, Ljubojina cena je za sada previsoka za Crvenu zvezdu, ali s obzirom na to da dosada¹nji napadaè ©tutgarta jo¹ nije prona¹ao klub koji bi zadovoljio njegove prohteve, vrlo je moguæe da æe doæi u Beograd.

Isti izvori tvrde da je postignut naèelan dogovor da Ljuboja bude novi "zvezda¹" ako do kraja jula ne pronadje novi klub.

Ako Ljuboja dodje, to æe biti treæe pojaèanje srpskog ¹ampiona u napadu u ovom prelaznom roku. Iz kluba su oti¹li Du¹an Djokiæ i Milan Puroviæ, ali su do¹li Argentinac Barkos i Ekvadorac Salas. Tu je, naradno, i mladi Filip Djordjeviæ, koji je pro¹lu sezonu odlièno odigrao na pozajmici u Radu.

(MONDO)

mikele

Piksi: Rekao sam Basti da se sredi
(http://nono9.us)

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda priznao je da je nekoliko puta poku¹ao da odgovori Du¹ana Bastu od "fiks ideje da po svaku cenu mora da ode u inostranstvo".

Prvi èovek crveno-belih podsetio je da biv¹i mladi reprezentativac ima dozvolu za odlazak u inostranstvo, ali da za Bastu jednostavno nema konkretnih ponuda.

"Situacija je takva da je on fudbaler Zvezde i time bi trebalo sve da bude reèeno. Medjutim, oèigledno da nije tako on ima tu fiks ideju da po svaku cenu mora da ode u inostranstvo. I ja ne mogu da mu pomognem", rekao je Stojkoviæ za "Press".

Predsednik srpskog ¹ampiona istakao je da je, i pored svih njegovih sveta i ubedjivanja, Basta ostao pri ideji da karijeru nastavi u nekoj drugoj zemlji.

"On stalno ponavlja kako su svi igrali iz njegove generacije veæ napolju, sa dobrim inostranim anga¾manima u d¾epu. Ja potpuno razumem njegovu ¾elju da ode, medjutim, jednostavno mora da se sredi i posveti Zvezdi dok se to ne dogodi", naveo je Stojkoviæ.

On je dodao da je bilo mnogo klubova koji su se raspitivali za Bastu, ali da ni¹ta "opipljivo" nije stiglo na Zvezdinu adresu.

"Bilo je mnogo klubova koji su se neformalno raspitivali za Du¹ana, ali nijedna jedina konkretna, finalna ponuda nije stigla. Kada dodje, kada neko ispuni na¹e zahteve, naravno da æemo ga pustiti. Ali, dotle on mora da izadje u susret nama i pomogne Zvezdi kao njen igraè na terenu", jasan je bio Stojkoviæ.

(MONDO, foto: MN Press)