SD Crvena Zvezda

Started by nasty girl, 05-06-2006, 09:20:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Darker

Ha ha, Burn!!! ©to bi rekao Kelso :>

cvjetic

Quote from: Darker on 30-06-2006, 11:53:52
Ha ha, Burn!!! ©to bi rekao Kelso :>
HA,HA,HA,HA,HA!mislila sam da samo brat i ja tako govorimo jedno drugom kad nesto zavucemo!citiras kelsa,nevidjeno!!!!

petao



Zasto je ovaj topic na dnu?  :) :)

Fudbaleri su se rasprodali i to svi oni koji su imali polovicne ugovore (pola klub pola menadzer-mafijas) sto je po meni extra potez Pixija. Dovedeni su novi igraci, atraktivniji svakako  a da li su bolji vreme ce pokazati. Mec sezone je u Ceskoj i ako prodjemo u grupe Uefa sezona je do pola spasena. Druga polivina bi bila osvajanje titule.

Rukometasi pobedili u prvoj utakmici kvalifikacija za Ligu sampiona.

Kosarkasi doveli Aleksandrova, Kovaca, Bili Tomasa, Vrbicu Stefanova, ostali Gurovic, Antic, ...

Sa nadom u nove pobede ...  :lol2:   :lol2:

Darker

Zato ¹to je moderator i osnivaè teme malo neaktivan u poslednje vreme :> :> :>
A samo nek prodaju sve i nek napune ionako pune d¾epove, pa æemo da bojkotujemo ko grobari...

Vampire 666

U cetvrtak je ponovo dan D za Zvrzdu....Mada mislim da mogu da nadundaju one Chehe...

hulio_salinas

biæe te¹ko u èetvrtak, ali pomoæi æu im svojim grlom i svojim dlanovima!!!

"Crvena Zvezdo, pobeðuj za nas... ta pesma sada se èuje u glas... napred mladiæi, kucnuo je èas... severna ARMIJA uvek je uz vas... "

Vampire 666

29/09/2006 | Izvor: B92
Bajeviæ: "Ostajem u Zvezdi"
Iako se u poslednjih nekoliko dana nagaðalo da æe Du¹an Bajeviæ napustiti zvezdu odmah posle utakmice sa Slovanom, on je ponovo odbacio tu moguænost.

"To nije moj stil. Ja iz Zvezde neæu otiæi, osim ako ne dobijem otkaz. To pitanje se uvek postavlja kada je te¹ka situacija u klubu. Bio sam protiv prodaje igraèa u toku sezone. Nikada u ¾ivotu nisam radio u takvim uslovima. Igraèi su bili borbeni, ali postoji strah kod njih na poèetku svake utakmice. Odigraæemo utakmicu domaæeg prvenstva, posle èega je pauza od 14 dana i to æe biti vreme da se razmi¹lja kako æemo dalje da radimo", rekao je Bajeviæ.

Bajeviæ smatra da je rani gol bio preveliki ¹ok za domaæi tim.

"Veoma je te¹ko igrati kada se primi gol u prvom minutu. Da nam je priznat regularan gol Ailtona, situacija bi bila znatno drugaèija. Sve vreme smo jurili ne¹to ¹to nismo bili u stanju da postignemo".

Fudbaleri Slovana iz Libereca zaslu¾eno idu u liga¹ki deo Kupa Uefa.

"Rekao sam i juèe da imamo veliku prednost od 2:0 i drago mi je ¹to smo uspeli da pobedimo i ovde. Kljuèno je bilo ¹to smo postigli pogodak u prvom minutu. Moram priznati da smo malo bili upla¹eni velikim brojem domaæih navijaèa, koji su posle na¹eg gola digli Zvezdu na noge. Sledeæih pola sata Zvezda je igrala veoma dobro. Mi smo pretili iz kontri, a bilo je veoma opasno za nas kada su izjednaèili. Utakmicu je definitivno odluèio na¹ drugi gol i tada vi¹e nije bilo nikakve ¹anse da ispadnemo", rekao je trener Slovana Viteslav Lavièka.
Priredio: ®eljko Èaèija

hulio_salinas

svaka èast navijaèima, ali svima ostalima... no comment

Vampire 666

30/09/2006 | Izvor: B92
Stojkoviæ: "Bajeviæ ostaje"
Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Stojkoviæ potvrdio je da æe Du¹an Bajeviæ ostati trener "crveno-belih".

"Pisalo se sva¹ta poslednjih dana oko njegovog odlaska, a proverenih informacija nije bilo. Moralo bi da se vodi malo vi¹e raèuna o tome. Razumem ¾elju i potrebu da se pi¹u senzacije, ali neke stvari se moraju proveriti", istakao je Stojkoviæ.

On je dodao da je pre nekoliko dana rekao kakva je situacija sa Bajeviæevim statusom i da je ta prièa zavr¹ena.

Predsednik Crvene zvezde, zatim je ocenio da su "crveno-beli" praktièno eliminisani iz Kupa UEFA u prvoj utakmici, koja je odigrana u Liberecu kada su izgubili rezultatom 2:0.

"Crveno-beli" su u èetvrtak u revan¹u, u Beogradu pora¾eni 2:1.

"Primili smo gol u prvom minutu i tada je bilo jasno da smo eliminisani. Meðutim, ovo nije nikakva tragedija. Fudbal je satkan od pobeda i poraza i ko to tako ne shvati, nije mu mesto u fudbalu", rekao je Stojkoviæ o revan¹ utakmici.

On je dodao da Zvezdi ostaje da se spremi za domaæi ¹ampionat i da odbrani titulu.

"Jutros sam bio na treningu i praktièno asistirao Bajeviæu sa ¾eljom da podignemo tim iz letargije. Oèekujem da se veæ u nedelju protiv Banata vide rezultati", rekao je Stojkoviæ.

Predsednik Crvene zvezde je dodao da se sada postavlja pitanje da li je bilo pametno ¹to je klub prodao toliko igraèa.

"Stojim iza toga da su svi potezi koje smo vukli bili u interesu kluba. Imam utisak da neki ne znaju kakva je finansijska situacija u klubu. Bili smo u situaciji da stavimo katanac na stadion, ili da prodamo igraèe kako bi klub mogao da ¾ivi normalno i vrati neke dugove", rekao je Stojkoviæ.

On je na kraju pohvalio navijaèe, koji su uprkos lo¹em rezultatu pru¾ili Zvezdi podr¹ku.

"Podr¾ali su klub fantastièno u svakom trenutku. Prihvatam i kritike koje su uputili. Iskreno, oèekivao sam da æe na tribinama protiv Libereca biti desetak hiljada gledalaca vi¹e. Mislim da su slabije igre u poslednje vreme razlog manje posete, a ne cena ulaznica, jer ne postoji skupa karta kada je Zvezda u pitanju", istakao je Stojkoviæ.
Priredio: Vladimir Novakoviæ

Vampire 666

Guroviæ: Partizan proma¹aj karijere
Ko¹arka¹ Crvene zvezde Milan Guroviæ je, posle nekoliko incidenata sa navijaèima Partizana izjavio je u intervjuu ‘Politici’ da je odlazak u Partizan bio “najveæi proma¹aj u njegovoj karijeri”.

Guroviæ dobre igre u dresu Crvene zvezde obja¹njava i èinjenicom da je ¾eleo da doka¾e onima koji su tvrdili da je njegovo vreem pro¹lo, da gre¹e.

“Pokreæe me vi¹e razloga. Prvi je taj ¹to su me pre dve godine mnogi otpisali, meðu njima i neki koji se nazivaju struènjacima. Tada sam imao zdravstvenih problema, pao mi je imunitet, ali to nije bio kraj. Slu¹ao sam ih kako govore o meni kao proma¹enoj investiciji Barselone, da sam sluèajno imao dobar uèinak u Istanbulu 2001, da su sluèajne i trojke u Indijanapolisu 2002... Hteo sam da im poka¾em da su se prevarili. Drugi motiv je to ¹to sam do¹ao u klub za koji sam oduvek ¾eleo da igram. Navijaèi su me sjajno prihvatili, mada sam se bojao njihove reakcije posle dvomeseènog bopravka u Partizanu, ¹to je moj najveæi proma¹aj u karijeri. Partizanovi ljudi su me iskoristili za svoje liène promocije,” ka¾e Guroviæ. I pored toga ¹to ima punih 30 godina Guroviæ ne razmi¹lja o kraju igraèke karijere.

“Prestaæu da igram kad ne budem vi¹e oseæao ¾ar koji me pokreæe. Nisam od onih koji bi mogli da smanje gas i da se vuku po terenu. Ja i na treninzima uvek dajem sve od sebe,” ka¾e Guroviæ koji veruje da bi za njega moglo da bude mesta u reprezentaciji Srbije.

“Sve je na selektoru. Ukoliko me pozove, sigurno æu se odazvati. Igrao sam za Jugoslaviju i za SCG, ali ¾elja mi je da se u srpskom dresu oprostim od reprezentacije. Znam, poèela je smena generacija i da bi mladi trebalo da zamene nas kao ¹to smo mi Paspalja, Ðorðeviæa, Daniloviæa... Voleo bih da igram u ©paniji, makar i pet minuta, jer oseæam da bih mogao da pomognem. Za dr¾avni tim se igra srcem.”

Guroviæ smatra da æe se njegov sada¹nji i njegov biv¹i klub boriti za titule ove seone.

“Partizan je veliki tim o èemu svedoèi pet titula u poslednjih pet sezona. I mi imamo dobar tim. Burks je veliko pojaèanje, Tomas je veæ pokazao koliko nam znaèi, pred Milo¹eviæem, Dragiæeviæem i Aleksandrovom je svetla buduænost... Kad budemo kompletni moæiæemo ravnopravno da se nosimo s Partizanom. Nadam se da æemo se opet sresti u finalu, ali i da æemo izvuæi pouke iz prethodnog finala. Ne treba da kukamo, veæ samo da budemo svesni da ispred sebe imamo jakog protivnika i da znamo ko sve stoji iza njega,” ka¾e, izmeðu ostalog, Guroviæ za ‘Politiku’ od utorka.
Priredio: Milo¹ ©aranoviæ

Gurko je car!!!

nasty girl

#70
brate njegovo vreme je definitivno proslo..

ovo sam morala objavim nadovezujem se na interviju sa gurovicem...

Koliko smesnih i neistinitih recu u ovom intervju.

Gurovic je dobar igrac, zenit je verovatno dostigao 2001. i 2002. godine i "skidam mu kapu" za sve sto je uradio za reprzentaciju.

Ali njegovo ponasanje, njegov preterano izrazen nacionalizam, koji je manifestovao tetoviranjem chiche na ruci potkrpljen gomilama ne pametnih srbskih izjava su u najmanju ruku sramotne za jednog vrhunskog igraca.

A njegova epizoda u Partizanu nije trajala dva meseca, vec duze. Cudi me kako je to zaboravio i kako je zaboravio njegove velike reci o Partizanu i grobarima...

Kada je oteran iz Partizana, navijaci su prozivali upravu i skandirali njegovo ime (moram da istaknem da ga nisam podrzavao ni u tom periodu) i to je trajalo sve dok na prvom derbiju nije poceo da nepristojno gestikulira ka jugu...tu je ljubav izmedju njega i grobara zavrsena...i nije lepo da posle samo 2 godine izmislja novu pricu...

Flasu kojom je pogodio navijaca cuvam i cekam sledeci derbi da mu kao nikad do sada skandiram iz sveg glasa, a ne mogu da napisem sad sta cu da mi vicem, jer mi ne bi objavili komentar :)

A najvise me cudi sto navijace Zvezde ne osudjuju njegovo ponasanje, pre svega zbog fizickog napada na navijca, jer nije bitno za koga neko igra, ako cini takve poteze...

Pozdrav svim pravim navijacima i igracima oba kluba, ali Gurovic svakako zbog svog nadobudnog, praznog i divljackog ponasanja tu ne spada.
(V.Radosavljevic, 07. novembar 2006 11:29)


preuzet sa b92

Vampire 666

#71
Gurka mozete da mrzite ili volite, ali je jedan od najvecih nasih igraca koji aktivno igraju kosarku...a an Balkanu je svakako najveci...



...da,da,da...cetvrta pobeda za redom u uleb kupu...

hulio_salinas

08/12/2006 | Izvor: B92

Petnaest godina od Tokija i trofeja




Na dana¹nji dan, pre taèno 15 godina, fudbaleri Crvene zvezde osvojili su Interkontinentalni kup i tako ostvarili najveæi uspeh u istoriji srpskog fudbala i fudbala na ovim prostorima.

Crvena zvezda je u Tokiju pobedila èileanski Kolo Kolo sa 3:0 i tako zaokru¾ila velike rezultate generacije koju su predvodili Saviæeviæ, Jugoviæ, Panèev, Mihajloviæ, Belodediæ...

Uspeh protiv ¹ampiona Ju¾ne Amerike ostvaren je sa igraèem manje, po¹to je u 43. minutu zbog crvenog kartona bio iskljuèen Dejan Saviæeviæ.

Ipak, najbolju ( i najva¾niju) utakmicu u istoriji kluba, maestralno su odigrali Vladimir Jugoviæ i Sini¹a Mihajloviæ.

Vladimir Jugoviæ je postigao dva gola, u 20. i 60.minutu (igraè utakmice), a konaènih 3:0 postavio je Darko Panèev u 75. minutu, posle odliènog prodora po levoj strani Mihajloviæa.

Crvena zvezda je meè odigrala u sastavu: Milojeviæ, Radinoviæ, Vasilijeviæ, Jugoviæ, Belodediæ, Najdoski, Ratkoviæ, Sto¹iæ, Panèev, Saviæeviæ, Mihajloviæ. Trener je bio Vladica Popoviæ.

Pedja

Quote from: hulio_salinas on 08-12-2006, 14:21:56
08/12/2006 | Izvor: B92

Petnaest godina od Tokija i trofeja




Na dana¹nji dan, pre taèno 15 godina, fudbaleri Crvene zvezde osvojili su Interkontinentalni kup i tako ostvarili najveæi uspeh u istoriji srpskog fudbala i fudbala na ovim prostorima.

Crvena zvezda je u Tokiju pobedila èileanski Kolo Kolo sa 3:0 i tako zaokru¾ila velike rezultate generacije koju su predvodili Saviæeviæ, Jugoviæ, Panèev, Mihajloviæ, Belodediæ...

Uspeh protiv ¹ampiona Ju¾ne Amerike ostvaren je sa igraèem manje, po¹to je u 43. minutu zbog crvenog kartona bio iskljuèen Dejan Saviæeviæ.

Ipak, najbolju ( i najva¾niju) utakmicu u istoriji kluba, maestralno su odigrali Vladimir Jugoviæ i Sini¹a Mihajloviæ.

Vladimir Jugoviæ je postigao dva gola, u 20. i 60.minutu (igraè utakmice), a konaènih 3:0 postavio je Darko Panèev u 75. minutu, posle odliènog prodora po levoj strani Mihajloviæa.

Crvena zvezda je meè odigrala u sastavu: Milojeviæ, Radinoviæ, Vasilijeviæ, Jugoviæ, Belodediæ, Najdoski, Ratkoviæ, Sto¹iæ, Panèev, Saviæeviæ, Mihajloviæ. Trener je bio Vladica Popoviæ.


:Bog

hulio_salinas

15/12/2006 | Izvor: Beta, zvanicni sajt

Ove zime nema odlaska sa Marakane



Upravni odbor fudbalskog kluba Crvena zvezda objavio je da je u poslednjih ¹est meseci otplaæeno osam miliona evra duga.

"Na putu smo pune finansijske konsolidacije ¹to stvara ambijent da mo¾emo razmi¹ljati o svim projektima koje smo najavili, a to je pre svega stvaranje evropske Crvene zvezde", rekao je generalni sekretar kluba Neboj¹a Lekoviæ.

Zvezda je istakla da u zimskom prelaznom roku niko od prvotimaca neæe napu¹tati ekipu.

"Taèno je da smo imali ponudu Selte za Milana Puroviæa koja je bila veoma dobra, ali smo je odbili kako ne bih bio optu¾en da samo prodajem igraèe od onih koji to rade, a ne znaju kakve su na¹e muke. Odluka je da nikoga ne pu¹tamo olako, ali ovo je jo¹ jedan pokazatelj da su na¹i igraèi na ceni iako je Puroviæ u ovoj polusezoni imao malu minuta¾u. On ima kvalitet koji Crvena zvezda prepoznaje i ne ¾eli da izlazi u susret nekim klubovima da bi na taj naèin re¹ila finansijske probleme", ka¾e prvi èovek crveno-belih Dragan Stojkoviæ.

"Mario Ðurovski neæe doæi u Crvenu zvezdu jer se nismo dogovorili sa igraèem. Mi smo sa na¹e strane uèinili sve, ali nama vi¹e nije interesantan. Igor Burzanoviæ je interesantan za nas, obavljeni su prvi kontakti, pregovori dva kluba predstoje i videæemo ¹ta æe biti. Smatramo da on poseduje kvalitete potrebne Crvenoj zvezdi. Videæemo u narednih par dana kako æe se razvijati situacija. U opticaju je nekoliko imena za poziciju ¹topera, ali ne bih hteo da govorim konkretno. Rano je jo¹ prièati o imenima, prelazni rok jo¹ nije poèeo, ali svakako æemo poku¹ati da naðemo adekvatnu zamenu za Bi¹evca", tvrdi Stojkoviæ.

Upravni odbor je na sednici u Beogradu najavio planove za buduænost, od kojih najvi¹e pa¾nje privlaèi pokretanje televizijskog kanala. Zvezda bi u saradnji sa kompanijom "Tigar AD" osnovala preduzeæe koje bi napravilo satelitski program, koji bi kasnije trebalo da bude osposobljen i za kablovsko emitovanje.

Crvena zvezda je najavila da æe sledeæe godine uèestvovati na turniru "Mir" u Ju¾noj Koreji, na kome æe uèestvovati, izmedju ostalih, i Totenhem, Sevilja i River plata.

Stojkoviæ je takoðe istakao i da je saradnja sa madridskim Realom za¾ivela po¹to se treneri Bo¹ko Ðurovski, Bora Cvetkoviæ i Srðan Maksimoviæ veæ nalaze u slavnom klubu gde æe sedam dana pratiti treninge koje vodi slavni Fabio Kapelo.