SD Crvena Zvezda

Started by nasty girl, 05-06-2006, 09:20:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

hulio_salinas

#75



Sutra, 05.01. ce Dusan Bajevic obaviti prozivku igraca. Danas je Bajevic obavio sastanak sa saradnicima.

Igor Burzanovic je sinoc stigao iz Podgorice, a danas dolazi i Vladimir Djordjevic iz Nisa. Promocija i potpisi ova dva igraca bice 8. januara.

=================================

Burzanoviæ i zvanièno na "Marakani"
08/01/2007 | Izvor: B92, zvanicni sajt



Igor Burzanoviæ je prvo pojaèanje Crvene zvezde u januarskom prelaznom roku. Burzanoviæ, koji dolazi iz podgorièke Buduænosti, u ponedeljak je potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom na èetiri godine.

Prema reèima sportskog menad¾era na¹eg kluba, Stevana Stojanoviæa, ovaj transfer je realizovan posle dosta vremena.

"Kao ¹to je poznato, veæ du¾e vreme poku¹avamo da dovedemo Igora Burzanoviæa i konaèno smo uspeli da postignemo dogovor. Ispunila nam se ¾elja koja datira od juna pro¹le godine. Oèekujemo da Igor bude pravo pojaèanje", izjavio je sportski menad¾er Crvene zvezde.

"Klubovi su se konaèno dogovorili oko transfera i ispunila mi se ¾elja da konaèno doðem u Crvenu zvezdu. Do¹ao sam u najbolji klub u Srbiji i oèekuje me naporan rad da se izborim za mesto u timu. Spreman sam da odgovorim na sve obaveze i velika mi je èast ¹to sam u klubu koji ima jaku upravu, struèni ¹tab i tim", reèi su prvog pojaèanja na¹eg kluba.

"Jo¹ uvek nisam izabrao broj koji æu nositi na dresu, ali u Crvenoj zvezdi mogu da nosim bilo koji. Poznajem veæinu novih saigraèa i to mi mnogo poma¾e. Znam ¹ta se od mene oèekuje i nadam se da æu opravdati oèekivanja. Sve je na meni i moraæu da dam vi¹e nego u ¹to sam davao u Buduænosti", dodao je Burzanoviæ.

Kao ¹to je poznato, ekipa se 12. januara seli u ¹pansku Marbelju gde æe obaviti deo priprema za nastavak sezone. Oèekuje se da do tada bude zavr¹en transfer defanzivca Vladimira Ðorðeviæa, kao i povratak Ailtona, potvrdio je Stevan Stojanoviæ.


hulio_salinas

Neboj¹a Lekoviæ podneo ostavku
16/01/2007 | Izvor: B92



Neboj¹a Lekoviæ nije vi¹e generalni sekretar fudbalskog kluba Crvena zvezda. On je podneo ostavku posle osam meseci rada u klubu.

"Ponosan sam na svoj rad u Zvezdi, jer ona ima 14 bodova prednosti u odnosu na svog najveæeg rivala, jer je vratila preko 10 miliona evra duga, od toga bankama 8.5 miliona i u kasi ostaje jo¹ pet miliona od transfera", rekao je Lekoviæ. On je demantovao sukob sa predsednikom crveno-belih Draganom Stojkoviæem:

"To nije istina i nema potrebe da se o tome vi¹e prièa. Postavljala su se razna pitanja o mojim eventualnim grehovima u vezi sa na¹om "Marakanom". Mi smo posredstvom Vladimira Jugoviæa, èlana Upravnog odbora, dobili pred Novu godinu zvaniènu ponudu jednog austrijskog investicionog fonda o ulaganju blizu 500 miliona evra u kompleks kojim raspola¾e Crvena zvezda. To bi bilo jedno od pet najveæih ulaganja u Srbiju. Njihova ¾elja bila je da naprave novi stadion, fudbalsku akademiju, gara¾e, tr¾ne centre i hotele i to bi klubu ostalo posle 30-40 godina, ¹to bi predstavljalo neki vid koncesije", rekao je Lekoviæ.

"I dalje tvrdim da Zvezda vredi najmanje 200 miliona evra, a najvrednije ¹to ima je grb, jer su njega stvarale generacije ljudi. Zvezda na svetskom tr¾i¹tu vredi mnogo i Srbija nje ne sme lako da se odrekne", zavr¹io je sada veæ biv¹i generalni sekretar FK Crvena zvezda.

Roben

I ovo smo docekali da ode Nebojsa Lekovic   :V :V :V

hulio_salinas

Zvezda odbila i Porto za Puroviæa
25/01/2007 | Izvor: B92, Sportski ¾urnal



Èelni ljudi FK Crvena zvezda odbili su novu ponudu za napadaèa Milana puroviæa. Kako prenose beogradski mediji, crveno-beli su posle Selte koja je ponudila 2,5 miliona evra, odbili i najnoviju ponudu nekada¹njeg prvaka Evrope Portoa koji je za visokog centarfora Crvene zvezde spreman da izdvoji 3 miliona evra.

U medjuvremenu po¹to je kombinacija u kojoj je Ailton trebalo da predje u Meksiko (gde mu ¾ivi porodica) otpala, trener Du¹ko Bajeviæ imaæe "neokrnjen" napadaèki red u nastavku sezone.


===========


Zvezda pobedila i Lucern
25/01/2007 | Izvor: B92, zvanicni sajt



Fudbaleri Crvene zvezde dobili su i drugi meè na pripremama u ¹panskoj Marbelji.

Posle ©ahtjora "crveno-beli" su pobedili i ¹vajcarski Lucern rezultatom 3:1.

Golove za Zvezdu postigli su Blago Georgiev u 17, Nenad Milija¹ u 33. i Igor Burzanoviæ u 62. minutu, a jedini strelac za ¹vajcarski tim bio je Fabijan Lustenberger u 24. minutu.

Posle poèetne inicijative Zvezda je povela u 17. minutu, kada je Basta napravio priliku za Puroviæa, koji je asistirao Georgievu za drugi gol bugarskog igraèa na pripremama. Dva minuta kasnije Georgiev pogaða stativu.

©vajcarski klub izjednaèio je posle sedam minuta posle odliènog prodora novajlije Makanakija, a strelac je bio Lustenberger.

Zvezda veoma brzo vraæa voðstvo – Trajkoviæ je fauliran na 25 metara, a Nenad Milija¹ iz slobodnog udarca posti¾e sjajan gol.

Blago je nastavio da bombarduje gol ©vajcaraca, a nekoliko minuta pre poluvremena njegov slobodni udarac pogodio je preèku.

U nastavku je Zvezda igrala sa potpuno promenjenim timom, ali je lako kontrolisala igru.

Jedini gol pao je posle 17 minuta u nastavku – Sam proma¹uje loptu, a Burzanoviæ posti¾e prvi gol za beogradski klub.

Crvena zvezda, prvo poluvreme: Banoviæ – Basta, Anðelkoviæ, Gaj, Ðorðeviæ – Milija¹, Milovanoviæ, Trajkoviæ, Georgiev – Ðokiæ, Puroviæ

Crvena zvezda, drugo poluvreme: Banoviæ – Miladinoviæ, Joksimoviæ, Adamoviæ – Pantiæ, Tri¹oviæ – Kastiljo, Tadeu – Burzanoviæ – Ailton, Ra¹koviæ.

Lucern je na zimsku pauzu u ©vajcarskoj oti¹ao kao sedmoplasirani klub, sa 19 bodova iz 18 utakmica.

hulio_salinas

Ailton dobio zeleno svetlo da ode
27/01/2007 | Izvor: B92, Blic



Crvena zvezda ove zime ostaje bez jednog Brazilca. Ailton Gonzales da Silva dobio je zeleno svetlo za odlazak sa „Marakane“, tako da sada samo pitanje u kom pravcu æe krenuti napadaè jesenjeg prvaka.

Ailton je na 11 utakmica prvog dela Meridijan Superlige postigao tri gola, ¹to svakako nije zadovoljilo ni „delije“, ni trenera Du¹ana Bajeviæa, pa ni èelnike kluba.

"Ailton mo¾e da ide ako dobije ponudu. Neæemo mu praviti problem, kao ¹to nismo ni Suzukiju," izjavio je Stevan Stojanoviæ, generalni menad¾er crveno-belih.

Ailton je ¹est dana kasnio na zimske pripreme ¹ampiona, ¹to je dodatno iznerviralo Bajeviæa. U Zvezdu je do¹ao letos, kao fudbaler Be¹ikta¹a sa pozajmice iz Hamburga, koji je pred Novu godinu ponovo ¾eleo da anga¾uje iskusnog napadaèa. Pojedini meksièki mediji su nagovestili povratak napadaèa crveno-belih u zemlju gde mu ¾ive supruga i deca, meðutim...

"Razgovarao sam s njim o tome i on mi je rekao da ne namerava da se vraæa u Meksiko," istakao je predsednik Crvene zvezde Dragan Stojkoviæ.

Za razliku od nekada¹njeg najboljeg strelca Bundeslige, koji trenutno nema konkretnu ponudu, Zvezdin Podgorièanin Milan Puroviæ postao je interesantan mnogim klubovima sa zapada Evrope.

"Za Puroviæa smo imali ponude Selte, Porta i Benfike, meðutim on nije na prodaju," jasan je Stevan Stojanoviæ.

Selta je za buduæeg reprezentativca Crne Gore ponudila dva i po miliona evra, Porto 500.000 vi¹e, dok je Benfika iza¹la sa ponudom da do leta pozajmi Puroviæa sa moguæno¹æu da tada otkupi njegov ugovor.

mikele

Zvezdina osveta Zenitu
Subota, 27. januar 2007. 19:02

Fudbaleri Crvene zvezde zabele¾ili su i treæu pobedu na pripremama u ©paniji, a ovoga puta pred èetom Du¹ana Bajeviæa pao je ruski Zenit iz Sankt Peterburga (2:0).

Jesenji ¹ampion Srbije do vodjstva je stigao u 44. minutu, a strelac je bio Aleksandar Tri¹oviæ. Novi trijumf beogradskog tima overio je Brazilac Ailton pogotkom sa "bele taèke" u 90. minutu.

Subotnja pobeda bila je na neki naèin mala osveta Crvene zvezde ruskom timu, po¹to je pre dve godine Zenit u Kupu UEFA eliminisao Beogradjane, zabele¾iv¹i dve pobede - 4:0 i 2:1.

U prve dve kontrolne utakmice u ©paniji, Zvezda je pobedila ukrajinski ©ahtjor sa 2:1 i ¹vajcarski Lucern (3:1).

(MONDO)


Roben

BRAVO ZVEZDO
a Partizan pobedio Srem sa 3:0 to im je nivo

hulio_salinas

Svaka im cast... Samo se plasim... Valjda nece da kixnu u prvenstvu...  :roll:

Roben

29/01/2007 | Izvor: B92
Milo¹ Bajalica u Crvenoj zvezdi?
(http://nono9.us)
Kapiten fudbalera OFK Beograda Milo¹ Bajalica karijeru æe verovatno nastaviti u Crvenoj zvezdi, prenose u ponedeljak beogradski sportski mediji.

Bajalica bi trebalo da zameni Milana Bi¹evca, koji je pre¹ao u francuski Lans. Zvezda je u zimskom prelaznom roku dovela i ¹topera Vladimira Ðorðeviæa, koji je do sada nastupao za brazilski Fluminense.

Trener Zvezde Du¹an Bajeviæ od ¹topera na raspolaganju ima jo¹ i Neboj¹u Joksimoviæa, Bojana Miladinoviæa i Senegalca Ibrahima Gaja.

mikele

Bajalica èetiri godine u Zvezdi
(http://www.putfile.com/pic.php?img=4661325)

Fudbalski klub Crvena zvezda doveo je i treæe pojaèanje u zimskom prelaznom roku, dosada¹njeg odbrambenog igraèa OFK Beograda Milo¹a Bajalicu.

Bajalica je postigao dogovor sa èelnicima Zvezde da u naredne èetiri godine nosi crveno-beli dres.

Predstavljanje 26-godi¹njeg fudbalera najavljeno je za petak u prostorijama kluba. Odmah potom, Bajalica æe se prikljuèiti timu i otputovati sa novim saigraèima na drugi deo priprema na Kipru.

Pre Bajalice u Crvenu zvezdu su ove zime do¹li i Igor Burzanoviæ i Vladimir Djordjeviæ, a pregovori su u toku oko anga¾ovanja Ognjena Koromana.

(MONDO)

Roben

Koroman: "Potpisao sam za Zvezdu"
(http://nono9.us)
Srpski fudbalski reprezentativac Ognjen Koroman potvrdio je u ponedeljak novinarima da æe karijeru nastaviti u Crvenoj zvezdi, sa kojom je potpisao ugovor na sedam meseci.

Koroman je do sada igrao u Portsmutu kao pozajmljeni igraè iz Tereka. Boje ¹ampiona Srbije trebalo bi da brani do kraja leta i kvalifikacija za Ligu ¹ampiona.

"Drago mi je ¹to smo se konaèno dogovorili, velika mi je èast ¹to æu nositi Zvezdin dres", rekao je Koroman novinarima u Kovilovu, na poèetku priprema reprezentacije.

"Orlovi" su se okupili danas u Kovilovu i prove¹æe tri dana u treningu i dru¾enju. Struèni ¹tab rerpezentacije odluèio je da ne igra prijateljski meè jer su reprezentativci u razlièitim fazama pripremljenosti.

B92

hulio_salinas

Uh. Valjda ce biti dobro.

Ali mislim da nismo spremni za Evropu... jos. Napad nam je posle Zigica vrlo MLAK. Valjda ce ovaj omaleni malo ubrzati napad i makar napraviti neko cudo sa boka... Ali nedostaju nam spicevi...  :roll:

Roben

и неки бек јер Пантић нема појма а онај Јоксимовић какав је го јуче примио треба да лети моментално јер му није први пут :nene:

hulio_salinas

Pantic? Pantic je tuga ziva. Kada mu neko doda loptu, ne smem da gledam. Plasim se da ce nekoga ubiti!

A Djokic je tek prica za sebe. Taj decko ne zna gde je levo. Nikad mi nece biti jasno otkud on u Zvezdi?  :hmm

stef

 Valjda ce dovesti nekog normalnog na kraju sezone...Bajalica pojacao odbranu, koroman vezni rad i ubrzace igru, ostaje jos neki bek da dode, i jedan kvalitetan napadac.