SD Crvena Zvezda

Started by nasty girl, 05-06-2006, 09:20:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

hulio_salinas

Tako je PIKSI!!!

Napokon neko ko ima smelosti da kaze ovako nesto javno! I ne treba da prica imena, jer svi znaju ko sta radi na terenu! Prut u ruke i batine do iznemoglosti.

mikele

Ма не треба њему прут,него треба само да их лупа по џепу.
Па да видиш како ће онда да трче.Ма неће трчати него има да лете бре :batina :batina :batina

Roben

Quote from: mikele on 27-02-2007, 09:29:29
Ма не треба њему прут,него треба само да их лупа по џепу.
Па да видиш како ће онда да трче.Ма неће трчати него има да лете бре :batina :batina :batina
слажем се ако добијају премеије кад победе онда нек добијају казне кад играју онако ко у суботу

Roben

Damjanoviæ: Zvezda nije na prodaju
(http://nono9.us)
Novi generalni sekretar Crvene zvezde Zoran Damjanoviæ koji na tu funkciju izabran pre 40 dana, izjavio je da, uprkos svim novinskim napisima poslednjih dana, niko ne razmi¹lja o prodaju kluba.

"O prodaji kluba ne mo¾e da bude ni govora, jer jo¹ nije donet zakon o sportu. Taj document je osnovni preduslov za bilo kakvu prièu na temu prodaje", rekao je Damjanoviæ za "Novosti".

On je odbacio sve ¹pekulacije o tome da se aktuelni prvak Srbije nalazi u veliki finansijskim problemima.

"Da bi Zvezda bila evropska, mora da se bori i sa finansijskim problemima, ba¹ kao i svi evropski klubovi. Su¹tina je kakva je vizija kluba i igraèki resursi za buduænost Zvezde", ocenio je Damjanoviæ.

On je, medjutim, priznao da ga u trenutku kada je preuzeo funkciju nije saèekala idealna situacija u klupskoj kasi.

"Nemam nameru da govorim u brojkama, mogu samo da ka¾em da nisam zatekao ru¾ièastu situaciju. Ovla¹æeni revizor æe podneti izve¹taj za 2006. godinu, a ja sam odabrao nove izvr¹ne rukovodioce - finansijskog direktora i direktora marketinga", rekao je Damjanoviæ.

Generalni sekretar Zvezde istakao je da je crveno-belima za uspe¹no funkcionisanje potreban jak sponozorski pul.

"Velike kompanije tra¾e samo uspe¹ne, a Crvena zvezda je najveæi srpski brend, pa ima ¹ta i da ponudi. Zbog toga i postoji interesovanje velikih kompanija za na¹ klub", naveo je Damjanoviæ.

On je demantovao vest da æe sin vlasnika kompanije "Delta" Marko Mi¹koviæ uskoro preuzeti neku od va¾nih funkcija u klubu.

"On je veliki zaljubljenik u Zvezdu i mo¾e da promovi¹e klub u medjunarodnim okvirima. Ni o kakvim klupskim funkcijama u ovom trenutku ne mo¾e da se govori. Sve ostale prièe su proizvod neèije konstrukcije, a tendencioznim naslovima poku¹avaju da se podignu tira¾i", zakljuèio je Damjanoviæ.

(MONDO)


mikele

"Kralj èelika" kupuje Zvezdu?
(http://www.putfile.com/pic.php?img=4896838)

"Kralj èelika" i peti najbogatiji èovek sveta Indijac Lak¹mi Mital spreman je da ulo¾i veliku kolièinu novca u Crvenu zvezdu, pi¹e "Press".

Njegova kompanija "Mital stil", najveæi proizvodjaè èelika u svetu, uskoro æe uæi u sponzorski pul crveno-belih, sa ¾eljom da nakon dono¹enja zakona u sportu, postane vlasnik aktuelnog srpskog ¹ampiona.

Generalni sekretar Crvene zvezde Zoran Damjanoviæ potvrdio je da je bilo kontakata izmedju crveno-belih i "Mitala".

"Ova kompanija pokazala je interesovanje za ulaganje u na¹ klub i uskoro æemo obaviti prve razgovore. Reè je o multinacionalnoj kompaniji i svetskom lideru u proizvodnji èelika. Zasad æu vam reèi toliko, a o detaljima æete na vreme biti obave¹teni", izjavio je Damjanoviæ za "Press".

Prema pisanju poznatog ekonomskog magazina "Forbs", kompanija Lak¹mija Mitala "te¹ka" je oko 25 milijardi dolara, a pre nekoliko meseci njegov brat Pramod kupio je sofijski CSKA.

Buduæi da je, kupovinom kraljevaèkog "Magnohroma" porodica Mital u¹la i na srpsko tr¾i¹te, èini se realnim da i srpski fudbal uskoro dobije svog Romana Abramovièa.

(MONDO)

С`обзиром да је то ''Пресс''...Не знам шта да мислим,мада би то било добро.Свежег кеша не би шкодило :K :K :K

Roben

ово сам читао још пре пола године
моје мишљење је да од тога нема ништа :nene:

hulio_salinas

Ne verujem.

Ako dodje, osvojicemo... Lav Kup Srbije... uz pomoc sudija!   :tlab: :116: :116: :siza: :siza: :trfr: :trfr:

Roben

#127
Neredi u Zrenjaninu, te¾e povredjen policajac
(http://nono9.us)
U neredima koji su izbili u 20. minutu utakmice u Zrenjaninu izmedju Banata i Crvene zvezde te¾e je povredjen jedan policijac, a lak¹e desetak navijaèa crveno-belih.

Do sukoba je do¹lo nakon ¹to je grupa od oko 200 Delija koja je ostala izvan "Karadjordjevog parka", poku¹ala da udje na stadion. U tom trenutku policija se sukobila i sa Delijama koje su bile tribinama, kao i sa onima koji su ostali izvan stadiona.

U op¹toj tuèi zbog koje je utakmica prekinuta na desetak minuta, "sevali" su pendreci, a sa druge strane Delije su kao oru¾je koristile baklje, a stradala je i ograda oko terena. Istovremeno, fudbaleri Crvene zvezde poku¹ali su da smire svoje navijaèe, ali im to nije po¹lo za rukom.

Nakon desetominutnog prekida utakmica je nastavljena.

(MONDO)

mikele

Quote from: hulio_salinas on 03-03-2007, 14:06:48
Ne verujem.
Пази не верујем ни ја,али ако је могао да купи ЦСКА из Софије,не видим разлог зашто не би купио Црвену Звезду која је много веће и познатије име у Европи од Бугара. :hmm :hmm :hmm :hmm
Мада прво треба да се донесе закон о спорту па тек онда можемо да причамо о томе.До тада...

hulio_salinas

Pa... Pare treba negde oprati. Mi peremo na Kipru. Za ostale, Bugarska i Srbija su sasvim primamljive destinacije za tako nesto. Iz tog razloga je realno ocekivati da dodje. Ali... Ipak ne verujem, dok ne vidim...  :wink:

Vampire 666

to je bajata pricha...taj indijac se spominjao i oko partizana pre godinu i neshto dana...

mikele

©akota odlazi iz Zvezde, Karad¾iæ na klupi?
(http://www.putfile.com/pic.php?img=4904767)

Posle poraza Crvene zvezde u 23. kolu NLB lige od Olimpije i praktièno opro¹taja od plasmana koji obezbeduje takmièenje u ULEB kupu naredne sezone, veæina dnevnih listova u Srbiji dan kasnije navela je smenu Dragana ©akote kao logiènu posledicu.

"Na nedavno odr¾anim konsultacijama èelnika kluba sa Malog Kalemegdana ©akota nije dobio podr¹ku da zavr¹i posao do kraja veæ je odluka o (ne)poverenju uslovljena razvojem situacije u daljem toku sezone. Posle traumatiènog poraza u veèitom derbiju, Zvzedina uprava nije ¾elela preko noæi da donosi radikalne odluke, veæ je treneru i igraèima dala neku vrstu kratkoroènih kredita. Poraz od Olimpije probio je rokove strpljenja, tako da je realno oèekivati da æe u utakmice za spas sezone Zvezda uæi sa novim trenerom", prenose "Veèernje novosti".

Crveno-bele u utorak oèekuje revan¹ meè èetvrtfinala ULEB kupa u Madridu protiv Reala, na koji Zvezda putuje sa "minus 11", pa je kljuèno pitanje ko æe predvoditi tim u ©paniji.

Bez obzira na taj duel, za oèekivati je da æe glavno mesto na klupi uskoro preuzeti novi strateg, a najveæe ¹anse daju se dosada¹njem ©akotinom pomoæniku, Stevanu Karad¾iæu.

(MONDO, foto: MN Press)
Усрећићемо се са њим у пм.Дај бре људи доведите Владу Ђуровића,он ће им завести дисциплину,само такву :befehl :befehl

mikele

Oèekivani rastanak Zvezde i ©akote
(http://nono9.us)

Posle serije poraza u NLB ligi, opra¹taja od nacionalnog kupa i najverovatnije ULEB kupa, uprava ko¹arka¹kog kluba Crvena zvezda u nedelju je povukla oèekivan i logièan potez - rastanak sa dosada¹njim trenerom Draganom ©akotom.

Umesto ©akote, koji trenutno obavlja i funkciju selektora reprezentacije Srbije, ekipu æe do kraja sezone predvoditi njegov dosada¹nji pomoænik Stevan Karad¾iæ.

U saop¹tenju koje je objavljeno na sajtu Crvene zvezde navodi se da je klub sa Malog Kalemegdana na ©akotin zahtev, sporazumno raskinuo ugovor sa poznatim struènjakom.

"Do prekida saradnje je do¹lo usled izostanka zadatih rezultata u NLB ligi. Zahvaljujemo se ©akoti na dosada¹njem radu i korektnom odnosu, a posebno na osvajanju pro¹logodi¹njeg Kupa Radivoja Koraæa. Takodje ¾elimo da napomenemo da je, kako pro¹le, tako i ove godine selektirao odlièan tim, koji, mi duboko verujemo, ima veliku perspektivu", navodi se u saop¹tenju.

Crveno-beli su takodje saop¹tili da je potpredsednik kluba Branko Kovaèeviæ, koji je dobio zadatak da za trenera anga¾uje adekvatnog struènjaka iz redova Zvezde, za tu funkciju predlo¾io Stevana Karad¾iæa, ¹to je prihvaæeno.

"Ukazana mi je velika prilika koju sa zadovoljstvom prihvatam. Crvena zvezda je oduvek bila moj klub, moj dom i moja porodica. Daæu sve od sebe kako bih ispunio oèekivanja i opravdao poverenje", rekao je novi ¹ef struènog ¹taba Crvene zvezde Stevan Karad¾iæ.

Dragan ©akota na klupu Crvene zvezde seo je u leto 2005. godine i sa klubom sa Malog Kalemegdana pro¹le godine osvojio je Kup Radivoja Koraæa. Pre crveno-belih, ©akota je trenirao IMT, Zadar, Cibonu, PAOK, Apolon, Iraklis, Peristeri, Aris, AEK i Olimpijakos.

Sa druge strane, Stevan Karad¾iæ, koji æe debitovati na novoj funkciji veæ u utorak protiv madridskog Reala u ULEB kupu, najveæi uspeh zabele¾io je 2002. godine, kada je kao pomoænik selektora tada¹nje SRJ Svetislava Pe¹iæa, osvojio zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Indijanopolisu, a tri godine kasnije vodeæi juniore SCG osvojio je Evropsko prvenstvo.

(MONDO, foto: MN Press)
А сада нека проради и метла у играчком кадру јер Шакота је најмање крив.Крив је што их је довео и што их је трпео :F :F :F :F 
Стева Караџић је добар тренер,али мислим да није право решење за Звезду,али добро,резултати ће све рећи.

Roben

Стева Караџић  :wall: :wall: :wall:
тачно се види да је звездина управа дебилна

hulio_salinas

Uprava treba da shvati da nije problem u treneru, nego u igrackom kadru (k'o sto rece Mikele). Phenomenon je bio u pravu kada je rekao da moze da dodje bilo koji trener, ali dzaba mu posla kad trenira debile. Cast izuzecima.