SD Crvena Zvezda

Started by nasty girl, 05-06-2006, 09:20:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

mikele

Читам ових дана да хоће да доведу нека појачања и то:Феликса Којадиновића,Кебу Стјуарта и можда оног Раника из Олимпије. :hmm :hmm Ранико(екстра играч али ће тешко доћи) и Стјуарт могли би да прођу,али Феликс :nonono: :nonono: Није он за Звезду
А Перо Антић је изгледа одсвирао своје јер за те паре је мало пружио.Надам се да ће још неком да покажу врата,а кандидата има доста

Roben

Petroviæ: Zvezdin cilj titula srpskog prvaka
(http://nono9.us)
Predsednik Crvene zvezde Mirko Petroviæ izjavio je da je cilj kluba, uprkos neuspe¹nom nastupu ove sezone u NLB ligi, i dalje osvajanje titule prvaka Srbije.

Crvena zvezda je trenutno na ¹estom mestu na tabeli regionalnog takmièenja, sa dve pobede manje od petoplasirane podgorièke Buduænosti i mesta koje sledeæe sezone vodi u ULEB kup.

Petroviæ je, medjutim, rekao i da treba biti realan i uva¾iti èinjenicu da je Crvena zvezda u poslednjih 30 godina, ne raèunajuæi period u kome je Jugoslavija bila pod medjunarodnim sankcijama, samo tri puta igrala u finalu srpskog prvenstva i bila na pragu Evrolige.

"Ne treba, ipak, ni da zaboravimo gde smo bili 2000. godine. Napredak je oèigledan i Crvena zvezda ide unapred, korak po korak", rekao je Petroviæ na konferenciji za novinare.

On je ocenio i da je usponu kluba doprineo i Dragan ©akota sa kojim se Zvezda pro¹le nedelje sporazumno rastala.

"Zvezda je pod vodjstvom ©akote osvojila Kup Radivoja Koraæa, igrala u finalu plej-ofa srpskog prvenstva i dva puta bila u èetvrtfinalu ULEB kupa", ocenio je predsednik Crvene zvezde.

©akotu na je funkciji trenera Zvezde nasledio njegov pomoænik Stevan Karad¾iæ.

"Verujem u ove igraèe i verujem da imamo kvalitet za sam vrh. Za nas je u neku ruku i dobro ¹to smo zavr¹ili takmièenje u ULEB kupu u kome smo se do sada dosta tro¹ili. Imamo dosta vremena da se spremimo za Superligu", rekao je Karad¾iæ.

Novi trener Crvene zvezde je, ipak, istakao da ekipa ima problem sa manjkom kvalitetnih igraèa i da je moguæe da se tim pre poèetka Superlige pojaèa jednim ili dvojicom ko¹arka¹a.

"Superliga se igra u ritmu subota-sreda i povrede su vrlo moguæe. Ako bude prilike, sigurno æemo dovesti jo¹ jednog ili dvojicu igraèa", rekao je Karad¾iæ.

On je dodao da se srpski reprezentativac Branko Joroviæ, koji je u zimskom prelaznom roku stigao u Zvezdu iz FMP-a, jo¹ nije oporavio od povrede ledja zbog koje nije igrao od poèetka sezone.

Potpredsednik kluba zadu¾en za sportska pitanja Branko Kovaèeviæ najavio je da æe se potruditi da u struèni ¹tab tima dovede "najbolje menad¾ere".

"Potencijal ekipe je evidentan, a ubuduæe æe akcenat biti i na razvoju mladih igraèa", rekao je Kovaèeviæ.

(Beta)
:wall: :wall: :wall: :wall: :wall:

Vampire 666

wow! otkrili su toplu vodu...razvoj mladih igraca...

mikele

Узимамо титулу 100%,само гледајте и уживајте :wink:

Roben

Quote from: mikele on 13-03-2007, 19:29:48
Узимамо титулу 100%,само гледајте и уживајте :wink:
ако Партизан и ФМП буду имали доста повређених играча :K :K :K
мада све је могуће

mikele

Роби веруј ми када ти кажем,биће лаганица. :wink:

mikele

Djurovski: I dalje smo u psiholo¹koj krizi
(http://www.putfile.com/pic.php?img=4983157)

Trener Crvene zvezde Bo¹ko Djurovski debitovao je na klupi srpskog ¹ampiona pobedom nad Èukarièkim (2:0) i plasmanom u polufinale Lav Kupa Srbije, ali i dalje ostaje sa glavoboljom zbog lo¹e igre crveno-belih.

"Videli smo da Crvena zvezda nije prevazi¹la psiholo¹ku krizu. U prvom poluvremenu igraèi nisu imali samopouzdanja, izgledalo je kao da imaju strah od lopte. U nastavku smo bili ne¹to bolji. Kastilja sam morao da izvedem iz igre. On je dobar igraè, ali ima problema u komunikaciji sa saigraèima, pa su mu ujedno i lopte bezidejne. Nadam se da æe ova pobeda, koja je nabitnija, pomoæi igraèima pred meè sa OFK Beogradom u prvenstvu", rekao je Djurovski posle meèa na Banovom brdu.

Meè na Banovom brdu posmatrao je i predsednik Crvene zvezde Dragan Stojkoviæ koji je prethodnih dana bio u ©paniji, ¹to su mediji protumaèili kao njegovu potragu za novim trenerom.

Stojkoviæ, medjutim, negira bilo kakve tvrdnje da je tra¾io novog trenera i odbija prièu o tome.

"U polufinalu smo Kupa. Ova prièa je zavr¹ena, okreæemo se suboti. Minulih dana sam bio u ©paniji sa Zoranom Damjanoviæem zbog ranije prihvaæenih obaveza. Taj sastanak je morao da se odr¾i, a mnogi su protumaèili da sam oti¹ao u potragu za trenerom, ¹to nema nikakve veze sa istinom", rekao je Stojkoviæ.

(MONDO)

Roben

Zvezda bira od Petkoviæa do Kamaèa

Od odlaska Du¹ana Bajeviæa sa klupe Crvene zvezde beogradska èar¹ija veæ danima se bavi imenom njegovog naslednika.

Od domaæih trenera pominjala su se imena biv¹eg selektora Ilije Petkoviæa, preko biv¹eg asa Vladimira Jugoviæa, do uvek aktuelnog Milorada Kosanoviæa, ali je poslednjih dana u kombinaciju "uletelo" i nekoliko atraktivnih stranaca, buduæi da je predsednik crveno-belih Dragan Stojkoviæ Piksi spomenuo da novog trenera tra¾i i van granica Srbije.

Tako su se u beogradskim medijima pojavila imena velikog broja proverenih inostranih struènjaka, koji bi uskoro mogli zamene Bo¹ka Djurovskog na klupi Zvezde.

Naime, Stojkoviæ je prema saznanjima beogradske ¹tampe sastavio podugaèak spisak kandidata, pa trenutno u Zvezdi veæaju koji je struènjak najprihvatljiviji, prema svojim sposobnostima, ugovoru, ali i ceni.

Tako su na spisku imena Marka Tardelija, Ariga Sakija, Franka Barezija, pa èak i Jirgena Kolera, koji je svojevremeno slovio za ozbiljnog kandidata za selektora Srbije, ali i Antonija Kamaèa, biv¹eg stratega slavnog Real Madrida.

Ipak, èini se da bi Srbi najvi¹e voleli da u Ljutice Bogdana vide Kristijana Karembea, buduæi da bi njegov eventualni anga¾man znaèio i preseljenje njegove prelepe supruge Adrijane u Beograd.

Slovakinja, koja je izgradila karijeru top modela pod prezimenom Sklenarikova, proslavila se reklamama za vonderbra. Buduæi da je gospodja Karembe ostala upisana u Ginisovu knjigu rekorda kao manekenka sa najdu¾im nogama (126 centimetara), nije iskljuèeno da bi nenamerno mogla da odigra glavnu ulogu u misiji nacionalne kuæe fudbala o povratku navijaèa na stadione u Srbiji.

(MONDO)

Roben

#143
Tardeli: Zvezda je izazov za svakog trenera
(http://img469.nono9.us/my.php?image=v50555p0jq1.jpg)
Predstavnici Crvene zvede razgovarali su sa biv¹im selektorom mlade reprezentacije Italije Markom Tardelijem o "moguæem trenerskom anga¾manu", potvrdjeno je u petak Tanjugu.

Tardeli, koji je trenutno savetnik u Juventusu, izjavio je Tanjugu da je "imao kontakte sa osobom koja ima visoko mesto u Zvezdinoj hijerahijii".

On, medjutim, nije hteo da ka¾e sa kim je razgovarao u Zvezdi o, kako je rekao, "svom vidjenju beogradskog kluba sa èijim igraèima bi voleo da radi".

"Izneo sam svoje vidjenje. Rekao sam da bih voleo da radim s mladjim igraèima. Ukratko sam predoèio projekat ambicioznog kluba kao ¹to je Zvezda", rekao je Tardeli u telefonskoj izjavi za nacionalnu novinsku agenciju.

On je naglasio da bi ¾eleo da radi na "du¾e staze", kao i da je "velika Crvena zvezda" izazov za svakog trenera.

Tardeli je napomenuo da nije bilo nikakvih obeæanja ni sa jedne strane, da se radilo o otvorenom razgovoru i da je "osoba iz Zvezde" nekoliko puta ponovila da æe se uskoro ponovo javiti.

Generalni sekretar Crvene zvezde Zoran Damjanoviæ rekao je Tanjugu "da je bilo kontakta sa Tardelijem", ali ni on nije ¾eleo da ka¾e ko je sa njim razgovarao.

Damjanoviæ je precizirao da je to bio "informativni razgovor, da nije bilo reèi o finasijskim detaljima" i da æe se "razgovor nastaviti u nedelju ili ponedeljak".

Crvena zvezda je pro¹le subote ostale bez ¹efa struènog ¹taba Du¹ana Bajeviæa, po¹to je on u 73. minutu napustio klupu nezadovoljan ¹to su mu navijaèi skandirali "Du¹ane odlazi".

Bajeviæ je teren napustio u trenutku kada je gostujuæa Vojvodina vodila sa 2:0. Odmah posle utakmice Bajeviæ je predsedniku Zvezde Draganu Stojkoviæu podneo usmenu ostavku.

(Tanjug)

Pedja

Ma Hektor Kuper ,najjace

Roben

Ektor Kuper se sastao sa Piksijem!

Iskusni argentinski struènjak Ektor Kuper boravio je u petak u Beogradu, gde je na ruèku sa predsednikom Crvene zvezde Draganom Stojkoviæem vodio razgovore o "naelektrisanoj klupi" ekipe iz Ljutice Bogdana, prenose "Veèernje novosti" u subotnjem izdanju.

Beogradski dnevnik pi¹e da nije poznato kako je popularni Piksi do¹ao do Kupera i kako je Kuper stigao u Beograd, i da to valjda zna samo èelnik na¹eg najtrofejnijeg kluba, ali je oèito da bogata fudbalska karijera i harizma, prvo predsednika FS SCG i sada Crvene zvezde, otvara i gvozdena vrata.

Veliko ime i dobre poslovne i prijateljske veze, tek trener koji je jedno vreme bio smatran i najboljim na svetu, obreo se u Beogradu i nekoliko sati pregovarao sa Stojkoviæem.

Sastanak je obavijen velom tajne i pitanje je mo¾e li se dogovor o saradnji i postiæi u toku samo jednog dana, tek, mo¾da æe Ektor Kuper zaista nastaviti karijeru na klupi Zvezde.

"Novosti" navode da nije poznato ¹ta je to ¹to bi cenjenog struènjaka, koji ima ponuda kao pleve, privuklo ka crveno-beloj strani Topèiderskog brda, ali je sigurno zainteresovan èim je do¹ao u Beograd.

Ne bi Argentinac potezao toliki put samo da bi se isprièao sa Piksijem i probao srpsku hranu.
Predsednik Crvene zvezde poslednjih dana æuti i radi, a opcija da trener bude iz inostranstva je jasna, kao ¹to je i jasno da je èvrsto re¹eno da Zvezda dovede veliko ime i da se "ne zaustavlja" na samo jednom kandidatu.

Jer, Marko Tardeli, nekada¹nji as Juventusa i reprezentacije Italije, u visoko tira¾noj "Gazeti delo sport" javno rekao, odnosno ponovio, da je dobio ponudu Crvene zvezde koja je veoma izazovna i primamljiva i da ozbiljno o njoj razmi¹lja.

Ektor Kuper je u bogatoj karijeri trenirao Majorku, Valensiju i Inter. Sa ¹panskim klubovima je osvojio Superkup te zemlje. Argentinski struènjak je dva puta sa Valensijom pora¾en u finalu Lige ¹ampiona (2000. od Reala i 2001. od Bajerna), sa Majorkom je 1999. izgubio finale Kupa kupova od Lacija, dok je sa Interom ispustio titulu u poslednjem kolu.

(MONDO)

hulio_salinas

16. mart 2007. | Izvor: B92
B92: Ektor Kuper u Crvenoj zvezdi



Argentinski trener Ektor Kuper, najverovatnije æe biti novi trener Crvene zvezde, saznaje B92. Biv¹i trener Valensije i Intera, koji se trenutno nalazi u ©paniji, pregovarao je sa èelnicima srpskog ¹ampiona i ukoliko bude postignut dogovor, sledeæe nedelje bi trebalo da preuzme crveno-bele.

Iako je Kuper na korak od "Marakane", u Crvenoj zvezdi ne ¾ele da komentari¹u ovu informaciju, veæ se pa¾nja usmerava na subotnju utakmicu Meridian Superlige protiv OFK Beograda.

52-godi¹nji Argentinac je u poslednjih sedam godina vodio Valensiju dva puta do finala Lige ¹ampiona, dok je u ©paniji u dva navrata osvajao Superkup, sa Majorkom i Valensijom. Sa ekipom Intera bio je vice¹ampion u sezoni 2002/03.

Roben

Zvezda: Vest je super sti¾e Ektor Kuper!

Ektor Kuper i definitivno sti¾e na Marakanu. Predsednik Crvene zvezde Dragan Stojkoviæ uspeo je da ubedi 52-godi¹njeg Argentinca da se prihvati u¾arene trenerske klupe crveno-belih.

Piksi je, kako saznaje MONDO, utanaèio sve detalje sa Kuperovim menad¾erom i trener koji je jedno vreme bio smatran i najboljim na svetu æe potpisati ugovor sa Zvezdom do juna 2009. godine. Godi¹nje Argentinac bi trebalo da zaradjuje 800.000 evra.

Cilj koji je Zvezdina uprava postavila pred Kupera je jasan, odbrana domaæe titule, a zatim i plasman u Ligu ¹ampiona.

Kuper æe ¹tafetnu palicu od Bo¹ka Djurovskog, koji je nakon odlaska Du¹ka Bajeviæa vodio crveno-bele na poslednja dva meèa, preuzeti u ponedeljak ili utorak kada bi trebalo i zvanièno da bude promovisan kao novi ¹ef struke u Zvezdi.

Ako sve bude kako je najavljeno i Kuper bude imenovan za trenera crveno-belih predstojeæi veèiti derbi biæe interesantan i po tome ¹to æe na klupama rivala sedeti nekada¹nji uèitelj i uèenik, s obzirom na to da je Miroslavu Djukiæu dok je nosio dres Valensije trener bio upravo Kuper.

Ektor Kuper je u bogatoj karijeri trenirao Majorku, Valensiju i Inter. Sa ¹panskim klubovima je osvojio Superkup te zemlje. Argentinski struènjak je dva puta sa Valensijom pora¾en u finalu Lige ¹ampiona (2000. od Reala i 2001. od Bajerna), sa Majorkom je 1999. izgubio finale Kupa kupova od Lacija, dok je sa Interom ispustio titulu u poslednjem kolu.

(MONDO)

hulio_salinas

:shock Kakav sok! :shock

Kako? Zasto?

Vampire 666

Ovo i nije tako lose...