Protest studenata Filozofskog fakulteta

Started by Bred, 13-10-2006, 07:45:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

daddy

Gospodo , zao mi je sto moram da vas razocaram , ali zaineresovao sam se za clanak i pitao autorku sta je mislila . Odgovorila mi je da je clanak pogresno konotiran i da je mislila da kaze kako se VRSE NEKE AKTIVNOSTI POVODOM VELIKIH SKOLARINA ...
   Toliko o strajku studenata farmacije ...

sokobiv

Hajde narode da se ukljucimo! Sta glumimo vise?

hulio_salinas

ma kakav protest... protiv cega da protestujemo???

sokobiv

Protiv nesrazmernih skolarina. Hulio,verovatno si ti od onih ciji je  tata direktor neke firme ili nesto slicno.Na faxu ima i onih koji ne mogu od prosecne plate da izdvoje za skolarinu.

hulio_salinas

Quote from: sokobiv on 22-10-2006, 20:11:08
Protiv nesrazmernih skolarina. Hulio,verovatno si ti od onih ciji je  tata direktor neke firme ili nesto slicno.Na faxu ima i onih koji ne mogu od prosecne plate da izdvoje za skolarinu.

bravo!!!

sta drugo da ti kazem...

prosto ne mogu da verujem da neko moze tako nesto javno da napise!!!

trebalo je da mi se javis na PM, a ne da pises ovakve gluposti javno...

jadno...

:OFF

Al-Jasmina

:police: OK, kolege samo lagano..
sokobiv je u pravu sto se tice toga da se manje vise sedi skrstenih ruku a cene rastu permanentno
i da je mnogima sve to i previse... :ohwell:
ali opet i Hulio je... ta vrsta prozivke ide na pm ako je bas potrebno...

To je moglo i drugacije da se formulise!

hulio_salinas

u pravu je ***sokobiv kada kaze da je preskupo, ali cisto sumnjam da ista moze da se postize protestom te vrste...

i gde da se ukljucimo? u sta da se ukljucimo?

kao da nesto zavisi od nas...

verovatno znate da na pravnom fakultetu prijava ispita kosta 600 din...

samo poredjenja radi...

a da li pravnici protestuju?

Al-Jasmina

Da li je bitan Pera ili Zika ili Mita
ili si sebi ipak bitan TI?

Kapishi?

hulio_salinas

naravno da kapishi?

sve osim tog kapishi...   :K

samo sam naveo primera radi...

mislim da oni koji prave sve ove probleme (citaj: uzimaju pare) lako mogu da se pozovu na pravni fakultet...
zar ne?

nema nista od rezultata protesta dok se ne ujedine svi fakulteti BG Univerziteta... to je generalni problem, a ne samo nas i filoloski...
glupo bi bilo da mi sada trazimo nesto, a ostali inertno posmatraju i pricaju: "Kumodraz im pojeo mozak..."

Al-Jasmina

Pazi, odnekud mora da pocne,
a iskreno sumnjam da se ne bi pridruzili...

hulio_salinas

iskreno sumnjam da bi neko krenuo u protest za nasim fakultetom...

treba nam jos snage... ne mozemo sami...

Al-Jasmina

Eto vidis, i ti se pridruzujes..ko kaze da je nemoguce.... :)

Smrda

Hulio nemoj da se sekiras,bre...ma garant nije mislio/la na tebe,nego generalno...
opusti se....nemo' se sekiras,izacice ti bore,a jos si mlad!!
nije poenta da li neko ima ili nema da plati...nego da li je realno da bude tolika skolarina naseg fakulteta s obzirom na standard i u odnosu na druge fakultete?!?!
mislim da je Hulio u pravu kad kaze da treba da bude vise fakulteta....
jer ako sami krenemo....lako ce nas uzcutkati..

Vampire 666

imam jedno pitanje...kad bi hipoteticki ukinuli skolarine , od cega bi se finansirali fakulteti?

mozda je surovo, ali je istinito, s obzirom da smo na ovaj ili onaj nacin sve blizi zapadnom svetu, bice ko ima novca moci ce da se obrazuje i da ga i dalje zaradjuje na osnovu tog obrazovanja, a ko nema morace u kanal i da odvrce stare auspuhe...socijalna pravda ne postoji...kod nas je klasno raslojavanje tek u povoju, ali je neizbezno...srbija nije utopija niti ce ikad biti...

Al-Jasmina

Mislim da je poenta u tome da ako nista a ono prestanu da rastu!