Protest studenata Filozofskog fakulteta

Started by Bred, 13-10-2006, 07:45:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Smrda

i to Jass...a i da se bar nesto dobija za te pare...ako cemo vec da se ugledamo na zapad....

Al-Jasmina

Pa bice nesto za te pare, ali ce to deca bolonje da uzivaju :)
osecam se tako proleterski kad pomislim sta ce taj novac da im obezbedi...  :K

sokobiv

Hulio,javno ti se izvinjavam.  Ali zaista mislim da ne mozemo sedeti skrstenih ruku i kukati kako su skolarine visoke.S` druge strane je obnova, koja je na nasem fakultetu 10 000 za samofinansirajuce,a na FON-u je 33 000 din.Ali,nadam se da cete se svi sloziti,za 120 000 din. godisnje mi ne dobijamo nista.Na vezbama ponekad nema osnovnog reagensa,ono sto polomis to i platis,pa me stvarno zanima gde idu tolike pare.

Al-Jasmina

Obrati paznju na ono sto sam napisala iznad tvog posta :)
eto kuda idu pare, izmedju ostalog

Smrda

pa na to sam i ja mislila.....ok je ako je cena tolika,ukoliko se dobija nesto zauzvrat,bar nesto...
problem je sto se fakultet zakonski ogradio,i zato mislim da sami necemo nista uraditi....

sokobiv

Cene nesrazmerno rastu u odnosu na  godisnu inflaciju  ili sta vec...

Bred

Quote from: daddy on 22-10-2006, 17:34:40
   Gospodo , zao mi je sto moram da vas razocaram , ali zaineresovao sam se za clanak i pitao autorku sta je mislila . Odgovorila mi je da je clanak pogresno konotiran i da je mislila da kaze kako se VRSE NEKE AKTIVNOSTI POVODOM VELIKIH SKOLARINA ...
   Toliko o strajku studenata farmacije ...
Onda si trebao da kazes autorki da je duzna da objavi i demanti u narednom broju ukoliko bar te osnove novinarstva zna.

hulio_salinas

Quote from: sokobiv on 22-10-2006, 23:10:21
Hulio,javno ti se izvinjavam.

ovo sto cu reci je OFF, ali:

JAVNO PRIHVATAM IZVINJENJE... opusteno...

====================

e sad sto se tice teme...

mislim da znam gde idu pare od 120 hiljada po glavistanovnika...

jedna profesorka na poljoprivrednom fkultetu (inace moja komsinica) mi je rekla da je nas FF najbolje organizovan fakultet Univerziteta u Beogradu....
kaze da imamo svoje grejanje, svoju struju, izdvojeni smo od ostalih,... sve to nam pruza izvanredne uslove studiranja...

to su njene reci... ne mogu reci da se ne slazem... kada pogledam (cujem) situaciju na ostalim fakultetima, ponosan sam sto sam upisao FF... ma koliko cene bile previsoke, morate priznati da na se na faxu zna ko pije a ko placa!!!

realno: jesu cene visoke, cak enormne... i ja sam za smanjenje, naravno... ali ipak trazim opravdanje uprave za cene...

8)

stef

Ko pije? Ja samo znam ko placa...Suvise si zelen Hulio, ali nisu cista posla na nasem faksu.Uvideces to vrlo brzo. :hm

Bred

Da,da, jos si zelen a previse cesto izleces u komentarisanju stvari koje ne razumes najbolje :wink:

hulio_salinas

Quote from: stef on 23-10-2006, 23:37:24
Ko pije? Ja samo znam ko placa...Suvise si zelen Hulio, ali nisu cista posla na nasem faksu.Uvideces to vrlo brzo. :hm

Quote from: Bred on 24-10-2006, 14:44:22
Da,da, jos si zelen a previse cesto izleces u komentarisanju stvari koje ne razumes najbolje :wink:

:stid:

necu vise pisati u ovakvim temama...

:stid:

Bred

Ne, ne, svako ima pravo da pise ali nema potrebu da padas u vatru mali :wink:

hulio_salinas

pa ne upadam vatru...

napisah sta mi je rekla jedna prijateljica... uz put sam napisao svoje misljenje, a vi me spustate...

uopste nisam uleteo u vatru...

8)

Al-Jasmina

Ajdete ove momente lepo na PM ili live :>

daddy

Quote from: Bred on 24-10-2006, 14:58:19
Ne, ne, svako ima pravo da pise ali nema potrebu da padas u vatru mali :wink:
   Brede ! Prouci Hinsonov eticki kodeks ! Nema malih farmaceuta , samo mladjih !